Mycket bra och trevlig att ha och göra med. Väldigt mån om oss som köpare att vi skulle hitta rätt och att det skulle kännas bra. Bra stöd under hela processen!
Marie Sandström
Marie Sandström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Piteå
.Marie Sandström har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Marie Sandström har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 391 omdömen med ett betyg på 4.9. Marie Sandström har haft 68 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
391 omdömen om Marie Sandström
Jag är oerhört nöjd med Marie Sandström som sålde min bostad! Från första mötet till avslutad affär upplevde jag Marie som professionell, engagerad och alltid lätt att nå. Jag kan varmt rekommendera Marie till alla som går i säljtankar!! /Anneli Andersson
Professionell och trevlig. Hjälpsam alltid med ett leende. Kan svara bra på frågor om objekten.
Marie var väldigt engagerad, seriös och hjälpsam.
Marie är en jätteduktig mäklare som fick oss som säljare att känna oss trygga med vår försäljning. När vi behövde råd och stöd fick vi det, vilket gjorde processen smidig.
Snabb och smidig försäljning av bostaden med kort varsel. Kändes tryggt från början till slut. Rekommenderas!
Väldigt kunnig och väldigt bra kontakt genom hela processen!
Som köpare är jag väldigt nöjd med Marie! Hon är mycket tillmötesgående, lätt att komma i kontakt med och svarar snabbt. Ett professionellt bemötande som ger en trygg affär! Rekommenderas varmt!
Otroligt hjälpsam, proffsig och kunnig!
Vi planerade en flytt från Stockholm till Piteå och kom i kontakt med Marie på Svensk Fastighetsförmedling i Piteå, som var väldigt behjälplig och serviceminded under hela resan från första samtal att vi letade vårt nästa boende, tills vi hittade vårt hem. Vi är väldigt tacksamma för allt Marie hjälpt oss med, från visningar till att svara på många frågor. Vi kan varmt rekommendera att kontakta Marie om ni letar boende i Piteå. Vi kommer absolut anlita henne om vi någonsin i framtiden bestämmer oss för att sälja.