Anna Marklund

Anna Marklund

Anna Marklund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Piteå

Anna Marklund har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Anna Marklund har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-10 och har fått 337 omdömen med ett betyg på 4.9. Anna Marklund har haft 88 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

337 omdömen om Anna Marklund

Sedan starten hos Reco 2021
Jessica Å
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Marklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Bergsviken

Att sälja vårt hus är en helt ny erfarenhet för mig och min man. Det har funnits både okunskap och många känslor i omlopp. Det vi verkligen har uppskattat hos vår mäklare är hennes förståelse, engagemang, delaktighet och tydlighet genom hela processen. Detta har skapat en känsla av lugn och trygghet. Att under processen få hennes tankar och förslag förklarade på ett klart och tydligt sätt har gjort att försäljningen känns genomtänkt, trygg och mycket bra.Tusen tack.

Anders Å
Bergsviken

Professionellt bemötande, mycket bra återkoppling vid visningar och frågor som berör visning, rak och tydlig kommunikation. Väldigt nöjd med hela hanteringen vid försäljning från start till avslut.

Beatrice L
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Marklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Bergsviken

Vi är så otroligt nöjda och så tacksamma! Anna skapade en trygg och personlig upplevelse genom hela processen. Det gick inte att missa att hon verkligen värnade om att försäljningen skulle bli den perfekta matchningen för båda parter. En trygghet från start till mål – vi rekommenderar henne varmt!!! /B&H

Magnus T
Sålde sin stuga med hjälp av Anna Marklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Jävrebyn

Kompetent, trevlig, effektiv och pålitlig. Väldigt bra helt enkelt!

Karl-axel K
Svedjan

Glatt och trevligt bemötande. Jobbar effektivt och rationellt har till synes god erfarenhet. Ska jag säga något negativt om henne så tycker jag att hon går lite för fort fram vid genomgång av olika handlingar, det känns som att tiden är för knappt tilltagen/ska på ett annat möte. Sammanfattningsvis är jag ändå mycket belåten med hennes jobb.

Helena P
Svedjan

Mäklaren har varit oerhört lyhörd för våra önskemål om bostad och hjälpt till att lotsa oss rätt. Jag har upplevt henne som mycket kunnig, engagerad och effektiv. Har fått ett väldigt trevligt och professionellt bemötande. Bästa rekommendationer!

Lena Kristina Gunilla K
Svedjan

Professionell/ kunnig. Bra bemötande. Snabb på svara. Upplevs något jäktad ibland.

Eric P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Marklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Centrala Stan

Mycket bra allt gick som på räls vi är väldigt nöjda med hela förloppet

Eva-Marie S
Öjebyn

Anna gav oss vänligt bemötande och bra återkoppling i hela processen vid vårt husköp. Vi är väldigt nöjda med hela upplevelsen!

Sandra D
Backen

En ödmjuk, kunnig mäklare med öga för affärer. Jag nöjd med bemötande, och smidigheten. 100% nöjd