Anna Marklund

Anna Marklund

Anna Marklund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Piteå

Anna Marklund har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Anna Marklund har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-10 och har fått 152 omdömen med ett betyg på 4.9. Anna Marklund har haft 52 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

152 omdömen om Anna Marklund

Sedan starten hos Reco 2021
Christer L
Sålde sin stuga med hjälp av Anna Marklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Tranuträsk

Hon har stort engagemang för kunden; verkar finnas till för kunden dygnet runt: Jättenöjd

Patrik M
Köpte sin stuga med hjälp av Anna Marklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Tranuträsk

Jag fick ett jätte bra bemötande redan från första kontakt och hon har varit så trevlig, hjälpsam och proffsig genom hela försäljningen, jag är supernöjd och rekommenderar henne varmt😊

Karin L
Jävrebyn

Vi fick ett gott förtroende för vår mäklare Anna. Hon har bemött våra frågor och funderingar på ett bra sätt. När vi ville avvakta för att sitta ner i lugn o ro med banken var det ingen stress. Hon var tydlig med hur hon resonerade med säljaren och gav oss bra tips inför köpet.

Ida M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Marklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Storfors

Anna är lyhörd, kompetent och snabb på att återkoppla.

Mikael H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Marklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Storfors

Duktig, snabb, engagerad, hjälpsam osv. Skulle utan tvivel anlita Anna vid ytterligare en försäljning.

Aino S
Centralt

Hennes professionalism, lyhördhet, erfarenhet och fina bemötande resulterade i en snabb och smidig affär som fick både köpare och säljare att känna sig nöjda och glada. Top notch!

Anders F
Jävrebyn

Utmärkt ! ................................................

Mattias S
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Marklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Backen

Anna är väldigt kunnig på sitt jobb, engagerad och alltid lätt att nå vid frågor och funderingar. Vi har verkligen känt att hon har skött allt kring vår husförsäljning och hipps vipps var huset sålt, till ett kanonpris dessutom! Vi rekommenderar henne starkt.

Ronja L
Djupviken

Blivit väldigt bra bemött av Anna, hon är trevlig och man får återkoppling snabbt vid frågor. Håller bra kontakt med oss köpare och ger ett gott intryck helt enkelt. Tacksam för all hjälp med vårt första köp av lägenhet!

Leif P
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Marklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Backen

Duktig, ambitiös, professionell och målinriktad.