Linn Nyman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Piteå
.Linn Nyman har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Linn Nyman har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 36 omdömen med ett betyg på 4.8. Linn Nyman har haft 65 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 36 Läs vad Linn Nyman
2021-01-08Verifierad kund
bra och proffsig bemötande. duktig lyssnare
sålde sitt hus med hjälp av Linn Nyman en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå -
2020-12-03Verifierad kund
Glad, trevlig och tillmötesgående, det syns verkligen att hon älskar sitt jobb❤️
sålde sitt hus med hjälp av Linn Nyman en del av Svensk Fastighetsförmedling PiteåTack för fina ord Ulrika och för förtroendet att får sälja ert hus! Det sistnämnda stämmer verkligen till 100% :) Vi ses på tillträdet!
2020-11-23Verifierad kund
Vi köpte vårt första hus via Linn och är mer än nöjda med hennes bemötande från både säljarens perspektiv men även ett mer pedagogiskt perspektiv för oss som förstagångsköpare. Rekommenderar verkligen Linn som mäklare!
köpte sitt hus med hjälp av Linn Nyman en del av Svensk Fastighetsförmedling PiteåTack för fin rekommendation och vad kul att höra att ni är nöjda! God Jul & Gott Nytt År på er så ses vi sen på tillträdet :)
2020-11-11Verifierad kund
Köpt en lägenhet.
Fått ett mycket positivt bemötande av min fastighetsmäklare.
Hade inga förväntningar, köpte vårt nuvarande boende privat.
Bra bemötande, bra svar på frågor.köpte sin lägenhet med hjälp av Linn Nyman en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå -
2020-11-08Verifierad kund
Har sålt en bostadsrätt
Mycket trevligt och professionell
Just trevlig och profssionell
Posetivsålde sin lägenhet med hjälp av Linn Nyman en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå -
2020-10-26Verifierad kund
Sålt villa på landet.
Utmärkt. Trevlig, kunnig o mycket sympatisk.
Mäklaren levde upp till våra förväntningar till 100%. Mycket bra att ha kontakt med.sålde sitt hus med hjälp av Linn Nyman en del av Svensk Fastighetsförmedling PiteåTusen tack för fin rekommendation och för förtroendet att sälja ert fina hus! Vad roligt att höra att jag levt upp till era förväntningar. Vi ses på tillträdet! :)
2020-10-24Verifierad kund
Jag har köpt en bostad och Linn var exemplarisk. Fick svar och hjälp med alla funderingar jag hade .
köpte sitt hus med hjälp av Linn Nyman en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå -
2020-10-02Verifierad kund
Allt har skötts perfekt, mycket nöjd med allt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Linn Nyman en del av Svensk Fastighetsförmedling PiteåTack för din rekommendation Kent och för förtroendet att få sälja lägenheten! Roligt att höra att du är nöjd :)
2020-09-28Verifierad kund
Jordbruksenhet obebyggd. Kunnig, tillmötesgående, positiv och trevlig.
köpte sin bostad med hjälp av Linn Nyman en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå -
2020-09-24Verifierad kund
Hon har hjälpt mig med sälja stugan. Mycket kunnig, även om de har varit en del tjorv, men de har berott på andra.
sålde sin bostad med hjälp av Linn Nyman en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå