Per D:
MaCri är en fiskrestaurang belägen på bryggan i Grebbestad med fin utsikt över havet och båtarna i hamnen. Vill främst rekommendera räkfrossan där man får äta hur mycket färskfångade räkor man vill och till detta smaskig aioli. Även trevligt med en trubadur på kvällen.
Torbjörn H:
Är troligen Göteborgs finaste festvåning! Väldigt vackra lokaler och bra läge. Gott samspel i personalen i allt från garderob till kök och servering. Rekommenderas varmt för dem som planerar en tillställning utöver det vanliga.
Torbjörn H:
Bästa pizzerian i Lunden.
Vi blir alltid nöjda här och personalen är trevlig. Generösa öppettider och snygg inredning.
Vänliga hälsningar
www.west-tech.se
Jacob:
Toppställe. Suveränt goda (och billiga) räkmackor, trevlig personal, fina målningar på väggarna, supermysig uteservering (som funkar även i regn), och ett av väldigt få ställen i Göteborg som hållit stilen genom alla år. En riktig klassiker! Rekommenderas!
Anders K:
Freekin bra personal! Maten smakar dessutom alldeles lysande, en riktigt bra är kebab i bröd med alla såser och annans. Vill man käka på plats med fräsch miljö alldeles vid sjön. Prismässigt är det typ samma som vilket annat pizzahak som helst.
Pelle H:
Bästa mexikanska köket i Göteborg, kanske tom i hela sverige?
Alltid fräsch och god mat och ovanpådet suveränn personal!
Bara goda erfarenheter av dem!
Elisabet H:
Helt suveränt bemötande! Jag kände mej välkommen.Mysigt och"ombonat". Framför allt rent och snyggt. Sist men inte minst...Super goa hamburgare. Kebabsåsen super ++++ jag går alltid därifrån mätt och nöjd!
tobias a:
kungälvsgrillen är det ställe man oftast åker till när man vill ha en god pizza eller liknande, antagligen goaste kebaben i området och vänligt bemötande personal.
Jimmy S:
Mycket bra service och trevlig personal! Mysiga lokaler och stort utbud av mat och dryck.
Jag rekommenderar varmt ett besök hos Kville Biljard! //Jimmy
Malin S:
På Torggrillen i Hova är man alltid varmt välkommen. Där finns allt som ett gatukök brukar erbjuda och mycket bra personal som serverar de läckrast hamburgarna och go'aste korvarna.
Snart kommer det bli ännu bättre då det nyrenoverade köket och tillhörande Veras Magasin slår upp portarna helt och den gamla kiosken tas ur bruk.
Härlig mat, ett glas vin eller en kall öl och spontana eller bokade live-uppträdanden på scenen garanterar en mysig kväll!
Filip H:
Enligt mig Mariestads bästa resturang. Underbart god mat, väldigt bra service. Har varit där flera gånger och jag blev alltid nöjd. finns inget negativt att säga om denna resturang rekomenderar verkligen.