Snickare i Hässelby Villastad

4 rekommenderade snickare i Hässelby Villastad, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Snickare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Beckomberga Entreprenad

Verifierat företag
    32 omdömen
    Anna W
    Anna W: Tryggt stabilt och pålitligt. Bra kvalitet och leverans av trädgårdstjänster. Vi är mycket nöjda!
  • Driver du snickerifirma i Hässelby Villastad?

• Välkommen in till oss på Tollberg Bygg & Inredning - Hos oss kan du tryggt och säkert förverkliga din dröm - från idé till bygge!
    Lisa V
    Lisa V: Vänligt och kunnigt bemötande. Kom med förslag på smarta lösningar, och saker vi inte tänkt på. Väldigt noggrant utfört arbete.
  • Välkommen till Hässelby Bygg & Snickeri AB - Vi bygger och snickrar och städar när vi lämnar. Det enda vi lämnar kvar är ett bra resultat!
    Elisabet S
    Elisabet S: Ger mina bästa rekommendationer till detta företag. De håller allt de som de lovar, t ex vad gäller start och avslut av projektet samt lämnar snyggt efter sig då allt skräp städas bort. Jag är supernöjd med min nya altan, arbetet utfördes verkligen professionellt och smidigt. Kontakter mellan mig och företaget har fungerat perfekt på alla sätt och vis. Jag har utan tvekan anlitat företaget för ett nytt projekt.
  • Driver du snickerifirma i Hässelby Villastad?

• Ingegärd L
    Ingegärd L: En otroligt duktig och kunnig snickare som renoverat största delen av vårt hus som överträffade våra förväntningar på resultatet. Det gjordes professionellt och ordentligt. Det var riktigt prisvärt för resultatet vi fick. Allt gick smidigt och bra utan några konstigheter. Tiffin Carpentry rekommenderas verkligen till de som behöver ombyggnationer eller renoveringar av sina hem.