Städhjälp in Hässelby Villastad

4 reviewed städfirmor in Hässelby Villastad, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • JSG Städservice

Verifierat företag
    52 opinions
    Stefan Conny Erik S
    Stefan Conny Erik S: Jag har anlitat kontorsstädning och är mycket nöjd med resultatet. Professionalism: Personalen var punktlig, trevlig och noggrann i sitt arbete. Kvalitet: Städningen höll hög standard och alla ytor blev skinande rena. Kommunikation: Enkel och tydlig kommunikation både före och efter uppdraget. Prisvärdhet: Tjänsten var prisvärd och motsvarade helt mina förväntningar. Jag kan varmt rekommendera JSG Städservice till andra som söker ett pålitligt och professionellt städföretag.
  • Driver du städfirma i Hässelby Villastad?

• 9 opinions
    Adam G
    Adam G: Jag vill starkt rekommendera Rani Måleri för deras exceptionella service och kvalitet. De är väldigt professionella och noggranna, och resultatet av deras arbete överträffade mina förväntningar. Kundservicen var också utmärkt, och hela upplevelsen var positiv. Tack, Rani Måleri, för ett fantastiskt jobb!
  • Sanna N
    Sanna N: Jag anlitade Marisas städ till en flyttstädning. Mäklaren som kom att se lägenheten var även han mer än nöjd. Resultatet var extraordinärt bra. Som en föredetta städ ledare både inom hotell och storstädningar kan jag verkligen rekommendera Marisas städ.
  • Driver du städfirma i Hässelby Villastad?

• Anastasios K
    Anastasios K: Denna Städbolag håller verkligen vad de lovar.
Show page: