Städhjälp i Stockholms län

Låt dig själv slappna av och ta en paus när du kommer hem från jobbet istället för att ställa dig direkt med dammsugaren och moppen. Det finns idag otaliga firmor som erbjuder städhjälp i Stockholms län och med hjälp av RUT-avdraget behöver det inte heller kosta en förmögenhet - så varför inte testa?

Många företag erbjuder avlastning med städning en gång i veckan, varannan vecka eller bara en ordentlig storstädning ibland. Här på Reco.se kan du hitta städhjälp i Stockholms län med hjälp av tidigare kunders erfarenheter och upplevelser - snabbt och enkelt. Klicka in på ditt närområde för att se de bäst rekommenderade och aktuella städföretagen nära dig.

Orter i Stockholms län
Nykvarn  (1 st)
Vallentuna  (1 st)
Vaxholm  (1 st)
  • Tobias H
    Tobias H: Gaso AB hjälpte oss att under 11 dagar bygga om vår vindsvåning. De två hantverkare som vi då hade hos oss var 110% dedikerade till enbart detta projekt och körde fokuserat från tidiga morgon till sen kväll, sex dagar i veckan! Man skulle kanske tro att denna intensiva närvaro skulle kunna upplevas besvärande - tvärt om - hantverkarna var mycket diskreta (i synnerhet i den tidiga timmen) och höll löpande ordning och rent på "arbetsplatsen". Resultatet då? Ja, kort och gott kanonbra. Extraplus till attityden som genomsyrade hela projektet: "Inga problem, det fixar vi!". Dessutom roligt att få se stolta yrkesmän som verkligen såg ut att gilla det dom gjorde och föreslog när saker och ting kunde göras bättre än vad våra lekmannamässiga planer räckte till. Inte det vanliga (pust och stön) "fy fan, nu måste man jobba på en jävla vindsjävel igen".
  • Mona O
    Mona O: Mycket proffsig städning! Jag är jättenöjd!
  • André S
    André S: Chris Städ är en städfirma som jag starkt rekommenderar. Professionell service och riktigt noggranna. Trevlig personal och alltid hög servicegrad.
  • Camilla K
    Camilla K: Jag är väldigt nöjd. De är duktiga, organiserade och trevliga.
  • Marianne L
    Marianne L: Trevliga och kunniga, seriösa entreprenörer! Rekommenderas!
  • Alexandra A
    Alexandra A: Vi är jättenöjda! Filteo rengjorde våra otroligt smutsiga och fläckiga tygstolar från IKEA. ALLT gick bort! Jätte trevliga och supersnabba! SUPER!
  • Johan J
    Johan J: Killarna har gjort ett fantastiskt jobb. Punktliga och kostnadseffektiva.
  • Göran T
    Göran T: Pålitligt städföretag som både håller ord och finns kvar till nästa år!
  • Irene Ninni J
    Irene Ninni J: Jag har hemstäd som utförs av en noggrann tjej som alltid är glad och tillmötesgående! Det är fantastiskt att få komma hem när det doftar gott och är rent och prydligt!
  • Joakim B
    Joakim B: Bra ställe att få en dos koffein på. Personalen är bra och stället är trevligt. Skönt med uteserveringen på sommaren.
  • Helen V
    Helen V: Pålitliga och grundliga städtjänster, jättetrevlig personal!
  • Olena M
    Olena M: SpotlessHome Jag blev väldig nöjd med städ, verkligen värt varenda krona. Professionellt utförd, man kan inte lyckas att städa själv så utmärkt. Rekommenderar!
  • Niklas L
    Niklas L: JobFlex sköter städning och övrig lokalvård i vår bostadsrättsförening. Jobflex gör inte bara gör det vi ber om utan ser även över vad som kommer behöva göras framåt. Det är en viktigt del för oss för som är en liten förening.
  • Marie Liselotte N F
    Marie Liselotte N F: Efter en missuppfattning av att jag hade mycket mera saker än vad som framgått i offerten. Så löste killarna det med att ringa in två extra personer. Det blir ju alltid lite extra tid och jobb med att vänta på hissen. Så flytten gick snabbt och smidigt. Alla mina möbler skulle magasineras i ett förråd. Här slapp vi hissen och allt lastades snabbt och enkelt in på markplan. Jag tackar Kvalitetsflytt/Flyttlasset för en utmärkt, professionell genomförd flyttning. Extra tack till Patrik för trevligt bemötande i telefon. Hör av mig igen till hösten för nästa flytt. Vänligen Lottie Filipsson
  • Emma H
    Emma H: Två personer kom och städade efter att en mindre bra firma hade misslyckats med flyttstädning av mitt hus. Dessa kvinnor var duktiga och det blev renare efter de hade varit där. De får dock en fyra istället för en femma pga att det fortfarande fanns damm kvar i element och kladd kvar lite här och där. Femmor reserverar jag till dem som det inte finns något att klaga på. 😊 rekommenderar dock dem varmt. Väldigt trevliga och duktiga över lag.
  • Ludmila Anna T
    Ludmila Anna T: Dom gjorde våra tvättstugor i våran BRF Förening. Mycket bra jobbat och noggrant utfört.
  • Gunilla F
    Gunilla F: Vi har varit kunder i många år men och är alltid nöja. Punktliga, noggranna och pålitliga. Rekommenderar gärna dem.
  • Kateryna P
    Kateryna P: Jag beställde flyttstädning, allt blev gjort bra. Jag rekommenderar detta företag.
  • Ina B
    Ina B: bra städfirma, trevlig noggrann personal
  • Amanda U
    Amanda U: Sitter på Thelins på Nybrogatan och ser killen från Tommys fönsterputs in action. Han är noggrann, putsar t o m insidan av fönstren och hinner ändå vara trevlig mot både kunder och personal. En fin ambassadör för ert företag!
  • Eileen P
    Eileen P: Vi har anlitat Lyckostäd i 5-6 år. Fördelar: Bra kommunikation. Svarar på frågor etc. mycket snabbt. Tar kontakt direkt om något händer, t.ex, städare blir sjuk eller försenad (händer sällan). Det kommer en vikarie om städaren uteblir. Vi har några speciella önskemål, som blir tillgodoseda. Uppskattas verkligen. Om vi själva måste ställa in, t.ex. pga sjukdom eller renovering, får vi en städning till godo. Kan användas exempelvis efter renovering eller innan gäster kommer. :-) Alla städare som vi har haft har fungerat bra. Alla har vi kunnat prata engelska eller svenska med. Lite tråkigt är när städare slutar. Inte för att det är några problem -- det är bara ovant med en ny person i huset. Vi har haft 3 olika städare under dessa år, det kan man gott leva med. Vi har vänner som anlitar Lyckostäd och de är också mycket nöjda. Jag tror inte det blir bättre än så här. Fönsterputsning hade vi också en gång. De var blixtsnabba och noggranna.
  • Yvonne N
    Yvonne N: Fick tips om ok städfirma, Clean Hansa. Ringde och blev trevligt bemött. Städning bestämdes och genomfördes till min belåtenhet. Noggrannt, effektivt helt outstanding!!!!!! Poäng också till Marko som var behjälplig m alla frågor jag hade. Ser fram emot fortsatt städning, framförallt köket diskbänken glänste 😄 Yvonne
1...14151617