Kivra AB

Drottninggatan 26, 111 51 Stockholm — Visa karta

1.0 i betyg av av 4 omdömen
 

Läs vad 4 kunder tycker om Kivra AB

 • Christina M

  2020-01-15

  Spontant omdöme
  Christina M skrev om Kivra AB
  Katastrof! Borde INTE användas av myndigheter. Oseriöst. Varning!

  Vår minderårige son har, utan att veta hur, råkat ansluta sig till Kivra. Därmed har all hans post från skatteverket gått till hans digitala brevlåda hos Kivra. Vi föräldrar har inte fått några som helst upplysningar från skatteverket vilket man annars får gällande minderåriga barn. Sonen förstod inte att han skulle öppna och läsa mailen. Vi föräldrar visste inte om att de fanns. Igår fick vi ett brev från Överförmyndaren som upplyste om att vår son hade en skuld som gått till kronofogden för indrivning. Vi blev minst sagt chockade! Vi har inte fått ett enda brev gällande skulden. Vi visste inte om att den fanns!. Nu har jag grävt i det hela och per telefon fått besked om vad som skall betalas och gjort inbetalningen. Men vår son drabbas av inkassokostnader på 600 kr. Jag har naturligtvis även avslutat hans Kivra. Jag kommer att varna alla i min omgivning för att ansluta sig till Kivra.

  Hur kan Kivra skicka viktig post och krav till minderåriga utan att meddela deras förmyndare??? Håller det rättsligt? Vem skall stå för de kostnader vår son drabbats av? Kivra? Eller skatteverket?

  Skrota Kivra. Allt för många drabbas av samma sak som vi drabbats av. Den upplysningen fick jag från överförmyndaren som haft flera liknande ärenden på sitt bord och genom att läsa omdömen om Kivra.

  Skatteverket borde genast sluta med "tjänsten" eller snarare otjänsten. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Hot Help
  4.9 / 5 i betyg — 50 omdömen
  Badge2020
  "En vän i nöden- Så fort jag får problem och ringer HotHelp så får jag svar per omgående, samt proffsig hjälp då jag själv är ganska okunnig"
 • ÅSA V

  2019-05-16

  Spontant omdöme
  ÅSA V skrev om Kivra AB
  Jag har aldrig fått betalningspåminnelser tidigare men sedan jag började använda Kivra så kommer fakturor dit och de går inte att betala direkt i appen, såsom det förmodligen är tänkt. Dessutom kommer inte påminnelser dit heller. Så läser du en faktura från tex Transportstyrelsen och inte betalar den omedelbart genom att fota fakturan och gå in och betala via datorn (vad är då vitsen med Kivra) så läggs det på 500kr (dröjsmålsfaktura) som sedan kommer som en pappersfaktura i brevlådan. Värdelöst. Avreggar mig omedelbart. Läs mer
  gillar detta
 • Anna L

  2019-04-12

  Spontant omdöme
  Anna L skrev om Kivra AB
  Oseriöst! Ingen myndighet borde använda sig av Kivra, kundtjänsten återkommer inte och tjänsten fungerar inte tillfredsställande. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Mobilfrid AB
  4.7 / 5 i betyg — 770 omdömen
  Badge2020
  "Bytte batteri på iPhone 6s. Snabbt o prisvärt"
 • Fredrik E

  2013-08-24

  Spontant omdöme
  Fredrik E skrev om Kivra AB
  Läs bara om vad det är för blufföretag på: http://www.rejta.se/omdome/1094490/kivra+ab Läs mer
  gillar detta

Bästa Företagen inom dator nära Kivra AB:

4.8 i betyg av 148 omdömen
Tommie S Tommie S tycker:
“Bred kompetens. Mycket god för...” Läs mer
Hot Help (3.5km)
4.9 i betyg av 50 omdömen
4.7 i betyg av 215 omdömen
GmStore (5.3km)
5.0 i betyg av 169 omdömen
One Office (6.8km)
4.8 i betyg av 57 omdömen

Karta

Kategorier