Dator på Norrmalm

28 rekommenderade företag inom dator på Norrmalm, Stockholm

• 29 omdömen
    Daniel Mattias Stefan P
    Daniel Mattias Stefan P: Absolut de bästa företaget jag haft att göra med inom elektronik osv . Tele2 vägrade ersätta en iPhone 16 PRO som de var fabriksfel på . Apple gjorde ett undantag och ersatte den åt mig omgående 🙌
  • Driver du datorföretag i Norrmalm?

• 138 omdömen
    Erik A
    Erik A: Riktigt uselt, man får jaga dom för sitt eget ärende hela tiden Haft aktivt ärende i 7 veckor snart, knappt rört sig frammåt
    Jens H
    Jens H: Galet hur mycket som faktiskt är gratis! Gäller att hitta guldkornen !
    Tommy peter G
    Tommy peter G: Snabba leveranser och trevlig kundservice.
    Thomas L
    Thomas L: Maximal service, optimalt kunnande och mkt trevligt bemötande. Thomas Lindell VD e-life.se
    Linda W
    Linda W: Världens bästa rekryteringsföretag med kunniga, proffsiga och trevliga rekryterare.
  • 25 omdömen
    rickard
    rickard: Jag väntade i telefon och min väntetid beräknades till mindre än 1 minut i över 60 minuter. Sen stängde deras kundtjänst. Att be om ett nytt lösenord till deras inloggningsfunktion fungerade inte. Uppkopplingen är inte stabil trots ny routerutrustning etc Det enda som gör att jag är kund är priset
  • 3 omdömen
    R****** E
    R****** E: bra butik och bra kunnig personal köpte ett usb minne på kampanj 16gb minne som jag köpte för 50% av priset
    Damian G
    Damian G: Om du gillar att ha kul med polarna och spela tv-spel. Så ska du handla dina konsoler, spel eller tillbehör här. Personalen är kunnig och vet vad de pratar om. Du kan även byta in dina gamla spel och få pengar så att du kan köpa nya. Har du frågor angående spel eller konsoler så vänd dig hit du får garanterat bra service!
  • 13 omdömen
    Andreas B
    Andreas B: Näst sämsta CRM-systemet jag någonsin provat på (efter LimeGo som faktiskt är ännu sämre). Har tidigare erfarenhet av bl.a. Pipedrive och HubSpot som båda har många både för och nackdelar men värt att tilläggas är att HubSpots grundläggande funktionalitet både är gratis att använda med bara ett fåtal begränsningar. HubSpot är flerfaldigt mycket bättre än Upsales som har många onödiga steg, driftstörningar, onödigt många flikar för enkel funktionalitet som kräver en massa flikar och klick för det dagliga arbetet. Upsales gillar också att binda upp företag på 1 årsavtal så att det blir svårare att opta ut. Mitt tips är att aldrig ge denna plattform en chans.
  • Amanda E
    Amanda E: Detta är en riktig databutik med bra och kunnig service. Det är en av få butiker där man faktiskt kan fråga datarelaterade frågor och faktiskt få ett vettigt svar från någon som kan sin sak. Jag har bland annat köpt anitvirus-program och bildbehandlingsprogram här och alltid fått bra svar hur de funkar, hur de ska installeras och så vidare. Det är inte många butiker som tar sig sådan tid med kunderna. Dessutom är de bra att de har allt som rör datorer så man behöver inte springa runt och leta. Rekomenderas!
    Yushuo L
    Yushuo L: Don't post review on this website (reco.se), because you cannot delete
    Michael S
    Michael S: Jag har alltid fått snabb respons på mina frågor. Och med det menar jag svar inom 1 timme. Antingen via telefon eller e-post. Rekommenderas till er som håller på med enkätundersökningar via e-post eller er webbplats.
  • 4 omdömen
    Max A
    Max A: Dålig support. De svarar inte i telefon eller på e-post.
  • 8 omdömen
    Christina M
    Christina M: Katastrof! Borde INTE användas av myndigheter. Oseriöst. Varning! Vår minderårige son har, utan att veta hur, råkat ansluta sig till Kivra. Därmed har all hans post från skatteverket gått till hans digitala brevlåda hos Kivra. Vi föräldrar har inte fått några som helst upplysningar från skatteverket vilket man annars får gällande minderåriga barn. Sonen förstod inte att han skulle öppna och läsa mailen. Vi föräldrar visste inte om att de fanns. Igår fick vi ett brev från Överförmyndaren som upplyste om att vår son hade en skuld som gått till kronofogden för indrivning. Vi blev minst sagt chockade! Vi har inte fått ett enda brev gällande skulden. Vi visste inte om att den fanns!. Nu har jag grävt i det hela och per telefon fått besked om vad som skall betalas och gjort inbetalningen. Men vår son drabbas av inkassokostnader på 600 kr. Jag har naturligtvis även avslutat hans Kivra. Jag kommer att varna alla i min omgivning för att ansluta sig till Kivra. Hur kan Kivra skicka viktig post och krav till minderåriga utan att meddela deras förmyndare??? Håller det rättsligt? Vem skall stå för de kostnader vår son drabbats av? Kivra? Eller skatteverket? Skrota Kivra. Allt för många drabbas av samma sak som vi drabbats av. Den upplysningen fick jag från överförmyndaren som haft flera liknande ärenden på sitt bord och genom att läsa omdömen om Kivra. Skatteverket borde genast sluta med "tjänsten" eller snarare otjänsten.
  • Hans Gösta Allan B
    Hans Gösta Allan B: Hej! Jag har fått en felaktig produkt. Men kan inte hitta någon returadress. Vänligen kontakta mig på min email. Mvh Hans Blomqvist
  • 4 omdömen
    Johan Henrik Stigler L
    Johan Henrik Stigler L: Kivra blockar min VPN. Alla som blockar VPN-trafik ska alltid få sämsta betyg.
  • 3 omdömen
    Anna H
    Anna H: fick vänta 40 minuter innan jag fick hjälp...! Det var en måndag kring lunch, hur är det möjligt?
    Alina B
    Alina B: Varning för detta företag, jag rekommenderar er att spara era pengar och gå någon annanstans. Anlitade företaget för arbete med SEO på min hemsida, fick ett bra bemötande till en början och det lovades mycket trots min tajta budget. Det slutade med att de gjorde ingenting alls, bad om om lösenord varje gång jag skickade ett mejl och frågade hur det går, det är ett bra tecken på att företaget inte gör ngt arbete när de ber om lösenorder för 5:e gången under 6 månader. Företaget fick pengar till en adwords kampanj, kampanjen sattes aldrig igång och när jag krävde pengarna tillbaka fick jag aldrig se 1 krona. Mejlen och svaren uteblev helt och hållet, trots ett flertal försök från min sida. Detta är bara få exempel men jag avråder er starkt från att samarbeta med MD Solutions, de är väldigt oseriösa. Jag har anmält ärendet till Konsumentverket och hoppas nu på en bra slutdom, tycker inte det borde få gå till så här i Sverige.
    Anders K
    Anders K: Har under två månade försökt få en domän jag köpt att byta ägare till mig. I första kontakten så fick både jag och säljaren information om att det var ett papper som skulle fyllas i och skickade in detta. Efter att ärendet legat orört utan meddelande till mig eller säljaren i sex veckor framkom det att det behövdes ett papper till som skulle fyllas i. Detta skickades in för en vecka sedan och sedan dessa har jag hört noll från supporten. Min rekommendation är att kontakta något helt annat företag när ni skall ha ett webbhotell, det finns faktiskt sådana som är bra, till exempel Binero och City Network.
    Bo S
    Bo S: Uruselt. Går ju nästan aldrig att logga in med qr kod. Ständigt "något gick fel, försök igen" och sedan kommer straffavgiften efter försenade inbetalningar. Lägg ner Kivra för gott och ersätt oss för alla förseningsavgifter.
    FREDRIK B
    FREDRIK B: Det är min sämsta upplevelse någonsin av ett tjänsteföretag. De saknar kompetens och lurar dig på dina pengar. När du sagt upp avtalet och kräver återbetalning alternativt någon slags leverans begär de extra betalt för 15 timmars dyrt konsultarvode för att göra själva leveransen. När du vägrar slutfakturerar de, för något de alltså inte levererat överhuvudtaget. Det är bondfångeri, stöld, bedrägeri, jag vet inte korrekt brottsrubricering men det kommer fram efter att vederbörliga anmälningar gjorts. Bemötandet är också genomgående rent bedrövligt, vilken otroligt dålig kultur de lyckats skapa i det här företaget.
    LARS-MAGNUS B
    LARS-MAGNUS B: Så, detta var bokat med Apple supporten och när jag kom dit så fick jag ingen hjälp. Dom s.k teknikerna var urusla och hade ingen ambition att lyssna och förstå problemet. Säljarna var trevliga. Man kan helt enkelt säga att teknikerna hellre gömde sig bakom säljarna. "Apple Premium Reseller - Apple Service Provider Personlig Service både för dig, ditt företag och dina Apple-produkter appricot - for a fresh and smooth tech life" Inte ens i närheten!!
  • Driver du datorföretag i Norrmalm?

• oz z
    oz z: This company has no business being in the APP game. Their coupon app rabble by their own admission does not work with iphones. they have no ability to program and on top of that when i contacted them about their app not working they had the snippy attitude that it was my fault and would not compensate me both for my time and effort, first getting the app, going to the store to use the app and then standing in a lineup at the till for 30 min trying to make the stupid app work. Avoid this company like you would a strip-club toilet.