Webhallen Sverige AB

Sveavägen 39, 111 34 Stockholm — Visa karta

3.2 i betyg av av 81 omdömen
 
Webhallen är ett av svenskt e-handelsföretag som säljer spel, film, mjukvara, hårdvara, hemelektronik och hushållsprodukter både över internet och i butik. Välkommen till butiken på Sveavägen 39 i Stockholm!

Läs vad 81 kunder tycker om Webhallen Sverige AB

 • DAN G

  2020-11-25

  Spontant omdöme
  DAN G skrev om Webhallen Sverige AB
  Köpte en vara online som kom öppnad och det saknades produkter .
  Betalde fullt pris för varan och det var en Pre-order.

  De hävdar att det är så de paketerar deras produkter och att huvudleverantören inte skickar med de produkter som jag påpekade som saknade .

  Trotts ett mail från deras huvudleverantör så var de nonchalanta och efter att jag sagt att jag skulle ta ärendet vidare mot konsumentverket och hallå konsument så upphörde kontakten från deras sida.

  Krävdes flertal nya mail innan de svarade igen och deras lösning .. pengarna tillbaka mot att de får varan tillbaka . .

  Ett ärende som tagit snart 2 månader att lösa .

  Hade man kunnat ge mindre betyg så hade jag gjort det . Riktigt uselt .. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Hot Help
  4.9 / 5 i betyg — 77 omdömen
  Badge2020
  "Toppen tycker vi båda i hushållet. Duktig, pedagogisk och rimligt pris."
  Susanne T
 • 2020-08-26

  Spontant omdöme
  EMMA A skrev om Webhallen Sverige AB
  Katastrofalt kundtjänstbemötande. Köpte ett par AirPods som inte fungerade från dag 1. Gick dit med dem och begärde ett par nya. De skickade då in dem till en verkstad, fick vänta en månad och när de kom tillbaka sa de "vi kunde inte hitta något fel på dem" och tvingade mig att betala 500 spänn för "sevicen"!!! Gick hem, lurarna var fortfarande trasiga (sprakar, kopplar hela tiden ifrån) så jag lämnade in dem igen och SAMMA procedur upprepar sig, dvs att de skickar in dem till verkstad, väntar en månad, får tillbaka dem med meddelandet "det är inget fel på dem" och får betala 400 spänn!!! Helt sinnessjukt. Nu har jag alltså betalat 900 kr extra och har fortfarande ett par trasiga hörlurar?! Enligt dem är jag själv ansvarig för att bevisa att det är fel på lurarna. Men hur ska jag rimligtvis kunna göra det? Idioter. Har handlat mycket hos Webhallen förut – aldrig igen! Läs mer
  gillar detta
 • 2020-08-13

  Spontant omdöme
  NICKLAS E skrev om Webhallen Sverige AB
  Aktiv kund under 16 år. Webbhallen nu är katastrof i jämförelse med var det var innan. Kundtjänsten är nästintill värdelösa samt snackar i nattmössan. Ordrar som skall kunna skickas samma dag tar flera dagar (även med deras "förmåner" som "Speedpacking"). Dubbelkollar med support om en vara som inte finns på lager men finns i flera butiker, om den kommer skickas från butik till lager och sen till mig, om jag lägger en order. De bekräftar det. Lägger order. 6 Dagar senare har de fortfarande inte lyckats få varan från en av butikerna till lagret. ?????
  Ne ska mycket till för att beställa något från dem i framtiden, tyvärr. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Mobilfrid AB
  4.6 / 5 i betyg — 847 omdömen
  Badge2020
  "Superbra service! Har blivit trevligt bemött varje gång jag besökt butiken i Väsby C och servicen fick snabbt!"
 • Tomas Fredrik C

  2020-07-28

  Spontant omdöme
  Tomas Fredrik C skrev om Webhallen Sverige AB
  Hämta i butik och kolla varan innan du lämnar butiken om du måste handla av dem. Öppna och kolla att allt som ska ingå är med, de har ingen koll alls. Läs mer
  gillar detta
 • 2020-06-22

  Spontant omdöme
  Oscar Tomas S skrev om Webhallen Sverige AB
  Bra affär snabb leverans. Kommer att handla igen Läs mer
  gillar detta
 • 2020-03-19

  Spontant omdöme
  FREDDY M skrev om Webhallen Sverige AB
  Se upp med Webhallen! Knappt något går på öppet köp om du öppnat förpackningen till en vara. Riktigt vag information också under deras köpvillkor:

  Produkter som exkluderas från öppet köp-erbjudandet är monterade datordelar så som Custom Config och produkter köpta med abonnemang, samt följande artiklar om de har bruten förpackning/plombering:

  Mobiltelefoner
  Förbrukningsvaror (ex. godis, bläckpatroner)
  Hushållsmaskiner (ex. kaffebryggare)
  Hygien- & kroppsnära produkter (ex. rakapparater, in ear-lurar)
  Byggsatser & spel/samlarkort (ex. LEGO, Magic-kort)
  Presentkort & tillgodokvitton
  Mjukvara, TV- & datorspel, vouchers/produktkoder

  Köpte en robotdammsugare Xiami S5 tidigare från som vi var toknöjda med. Gav bort den och köpte efterföljaren S6 istället från Webhallen. Den funkade inte alls lika bra, funkar inte på mattor och har dålig sugkraft jämfört med S5. Nu går den inte att lämna tillbaka.

  Vänd er till andra återförsäljare som bryr sig om kunden istället. Annars är risken stor att ditt drömköp blir ett mardrömköp istället och du sitter med en vara som du inte är nöjd med. Läs mer
  Tony H gillar detta
 • 2019-12-29

  Spontant omdöme
  Kim Alfred P skrev om Webhallen Sverige AB
  Riktigt uselt.
  Hävdar att en obruten förpackning är öppnad, öppnar förpackningen, hanterar hörlurarna utan handskar för att sedan hänvisa till att förpackningen är bruten och att det är fingeravtryck på produkten. Touche Webhallen,
  då är ju det rätt kört med att lämna tillbaka en hygien produkt eller hur? Med facit i hand borde man väl hindrat deras "personal" från det men men. Läs mer
  Tony H gillar detta
 • El Ghandour R

  2019-10-26

  Spontant omdöme
  El Ghandour R skrev om Webhallen Sverige AB
  Solklart 0 stjärnor om det varit möjligt.
  Köper en laptop (MSI) som vid 3e användningen inte fixade att ladda en uppdatering trådlöst. Vid streamande av film, samma sak.

  Allt annat trådlöst i lägenheten fungerade dock, TV, PS4, mobiler, paddor. Allt.

  Uppenbart fel på nätverkskort eller annan komponent i dator som stödjer det trådlösa.

  Märk till min förvåning att efter 9 dagar kommer jag in till webhallen i Sickla och möts av en kassör bakom disken. Han rabblar allt han är tränad till, men säger i princip ingenting av nytta för mig som kund. Någon chans till reklamation finns inte innan den skickas till en 3e part i den här affären, servicen.

  Ville prata med en kunnig person som kunde göra mig som kund trygg i hela processen, men han har fortfarande inte hört av sig trots att jag varit personligen i butiken och ringt deras kundtjänst för kontakt (ca 3 v sedan).

  Fick då ändå be dom skicka datorn för service och hoppas att reklamationsansvarig orkade ringa under tiden datorn är borta. Det hände inte såklart.

  Idag hämtade jag ut datorn, inget fel kunde hittas trots att den har uppenbara fel, är helt ny. Till råga på det fick jag inte hämta ut min dator innan jag betalade en serviceavgift som visst hade glömts att berätta för mig. Mer än 10% av produktens värde för att få tillgång till min egen dator, det tycker webhallen är en värdefullt samarbete med servicen och den 3e parten i affären.

  Kan tyckas att webhallen som säljer mig en defekt produkt inte borde agera mellanhand till ytterligare en part. Den enda parten i detta som är chanslös är konsumenten, ingen annan.

  Att det finns öppetköp, garantier och annat på webhallen, gå inte på det för de begreppen betyder ingenting alls. Och ansvar och kundservice betyder inget alls.

  Summan är att jag nu har en dator bredvid mig som jag inte ens kan skriva det här omdömet på eftersom den hoppar in och ut ur nätet. Jag sitter med total otrygghet med vad som jag ens kan göra nu. Webhallen i Sickla bryr sig inte, ingen ansvarig ringer upp. MSI är nöjda med mediokra produkter.

  Jag köpte en gamingdator som om jag har tur kommer vara en okej dator att surfa på på facebook.

  INGEN bör köpa något på webhallen för tryggheten är = 0. Läs mer
  Tony H gillar detta
 • 2019-09-26

  Spontant omdöme
  Alve N skrev om Webhallen Sverige AB
  Väldigt nöjd med Webhallen Stockholm. Mkt trevlig och hjälpsam personal.
  / Alve Norgren Läs mer
  gillar detta
 • 2019-01-23

  Spontant omdöme
  V skrev om Webhallen Sverige AB
  Vid reklamation får man stå för returfrakten själv. Inte okej! Läs mer
  Tony H gillar detta
 • Elliott B

  2018-11-23

  Spontant omdöme
  Elliott B skrev om Webhallen Sverige AB
  Vilken FRUKTANSVÄRT dålig upplevelse jag har av Webhallen. Deras priser motiverar INTE att behöva ha med dem att göra. Beställde och betalade på nätet för uthämtning i butik. Väl i butiken får jag inte hämta ut då jag saknar id-handling (stulet körkort). INGENSTANS i bekräftelsemailet för beställningen står det att jag bestämt måste ha med id-handling. Jag visar flertal kort (betalkort, kreditkort, medlemskort etc.) för att styrka min identitet men icke. Noll pragmatik hos personalen. Stackars dem som fick ta emot en ny nivå av frustration hos mig. Alla förlorar. Tack för slösad tid. Rekommenderar INTE webhallen. Läs mer
  V gillar detta
 • Peter

  2018-08-17

  Spontant omdöme
  Peter skrev om Webhallen Sverige AB
  Grymt grymt Grymt grymt Grymt grymt Läs mer
  V gillar detta
 • Christian C

  2018-07-02

  Spontant omdöme
  Christian C skrev om Webhallen Sverige AB
  Är du också mån om bra service och professionellt bemötande? Köp inte av webhallen! Första sista och värsta upplevelsen Läs mer
  V gillar detta
 • 2018-01-05

  Spontant omdöme
  Johan S skrev om Webhallen Sverige AB
  Köpte en Nokia 8 Dual SIM och upptäckte när jag kom hem att jag hade fått en Nokia 8 med plats för bara ett SIM kort. Eftersom jag bor i Spanien så tycker Webhallen att jag måste stå för alla omkostnader för att returnera telefonen själv + att de inte ens tänker ersätta mig för skärmskyddet jag satt på telefonen och måste köpa nytt när jag får den rätta telefonen. Detta trots att det är deras misstag och felet är 100% på deras sida. De tar obefintligt ansvar för fel de själva begått och eftersom Webhallen sällan är billigast är det svårt att se varför man ska handla något hos dem i fortsättningen...

  UPPDATERING:
  Efter inlägget här så blev jag kontaktad av en kille på Webhallens kundservice och fick då hjälp med att få både få skicka tillbaka telefonen och få frakten betald + skärmskyddet ersatt. Så ett plus att jag ändå fick hjälp till slut så klart.

  Dock är det väldigt tråkigt att båda tjejerna jag var i kontakt på kundservice först var totalt ovilliga att hjälpa till trots att felet uppenbarligen var Webhallens (eller någon underleverantör, kvittar för min del som konsument dock), och enda sättet att faktiskt får hjälp var att skriva ett uselt betyg... Läs mer
  V gillar detta
 • 2017-05-26

  Spontant omdöme
  Richard skrev om Webhallen Sverige AB
  Suck vilken ytterst dålig service. Läs mer
  V gillar detta
 • Malin I

  2015-11-10

  Spontant omdöme
  Malin I skrev om Webhallen Sverige AB
  snabba leveranser och bra priser men sjukt dålig återkoppling och service vid reklamation.
  En veckas svarstid på varje mail och kompensation som inte är värt namnet.
  Beställde ett sällskapsspel som gåva till en vän och fick ett trasigt spel, det tog över en vecka innan jag fick svar över huvudtaget och då vill de ha bilder, jag skickar bilder direkt och dte tar ytterligare flera dagar innan återkoppling.
  Jag föreslår rimlig kompensation som att jag kan köpa ytterligare ett spel till halva priset så slipper de få tillbaka ett spel i trasig kartong och betala returfrakt osv.
  Efter en månad har jag nu fått jag ett erbjudande om att få 75 kr i rabatt på ett spel som kostar 249:- och då bjuder de inte ens på frakten.
  Kommer inte att använda mig av deras tjänster fler gånger. Läs mer
  V gillar detta
 • 2015-05-06

  Spontant omdöme
  Oskar E skrev om Webhallen Sverige AB
  Otroligt nöjd med Webhallen. Kommer alltid att handla här. Läs mer
  gillar detta
 • Hannes E

  2014-08-04

  Spontant omdöme
  Hannes E skrev om Webhallen Sverige AB
  Lämnade in min Webhallen Config Laptop till er sen 29 maj i år då det var fel på nätaggregat och datorn blev extremt varm. Blev då lovad att reparationen skulle ta 2-3 veckor. Efter 3 veckor så är datorn fortfarande inte klar och jag efter att ja fått reda på att serviceverkstaden var tvungna att beställa delar så bad jag er att sätta in en större SSD i datorn (vilket i min värld tar max 10 min att göra).

  3 veckor senare har datorn fortfarande inte kommit och jag hör då av mig till er igen utan att få något svar. Jag mailar andra på er kundtjänst och får svar efter ett par dagar att min dator kommer komma veckan därpå. Vilket den såklart inte gör. Utan datorn kom i måndags den här veckan. Nästan 9 veckor efter det att jag lämnade in den.

  Jag har under denna period haft mailkontakt med er och uttryckt mitt missnöje och krävt kompensation då jag har behövt min dator väldigt länge.

  Kompensationen ni var beredda att erbjuda var (utöver att jag ska betala hela beloppet på den nya SSD) 250 kronor på mitt medlemskonto.

  Jag märkte även direkt när jag fick datorn åter att det saknades en gummiplopp som sitter på undersidan för att plasten ej ska ligga dikt an mot underlaget

  Och till råga på allt så får jag tillbaka datorn med samma Windows-licens som jag hade innan vilken är blockerad (då den är kopplad till originalhårdvaran, om man byter SSD så funkar det ej) så jag måste skaffa en ny licens, vilket jag har krävt er på. Och den gamla SDD disken är helt tom så till den måste jag OCKSÅ skaffa en ny licens till.

  Så det ärendet är nu under handläggning och jag har inte hört av från er på två dagar nu.

  Jag tycker att detta är helt undermåligt och absurt att ni levererar sådan "service" till era kunder och att ni sen inte är beredda att ge någon form av vettig kompensation. Mitt ärendenummer är R56307. Jag kommer att överklaga kompensationen då jag åtminstone vill ha ordentlig rabatt på den nya SSDn samt nya Windows-licenser till mina diskar. Ni är välkomna att kontakta mig om ni har något vettigt att erbjuda. Ni har mitt nummer. Läs mer
  V gillar detta
 • Joakim

  2014-07-02

  Spontant omdöme
  Joakim skrev om Webhallen Sverige AB
  Det funkar jättebra att handla hos Webbhallen. Men blir det problem så kan ni inte räkna med hjälp.
  Min läsplatta var trasig när jag fick den. Detta kunde konstateras direkt av personalen i butiken eftersom den inte var fullt installerad då felet var att den inte kopplade upp mot nätverk.

  När man köpt en vara som är trasig direkt när den packas upp så förväntar man sig förstås någon form av service och vilja att rätta till felet.
  Jag fick ett riktigt otrevligt bemötande i butiken och besked om en orimlig tid för undersökning av varan.

  Mitt råd om man ska handla elektronik är att göra det på nätet. Då kan man undersöka varan ordentligt och se att den fungerar. Gör den inte det så går det bra att skicka tillbaka den inom 14 dagar och häva köpet enligt distansavtalslagen.

  Köper du något i en butik och upptäcker att varan är trasig så får du vänta 4 veckor på att Webbhallen skickar varan till tyskland för diagnos. I värsta fall säger dom att det är du som orsakat felet och då får du en räkning. Såhär skriver Webbhhallen på sin sida:

  "Webhallen testar alla inlämnade produkter. Visar det sig att det är ett fel som inte täcks av garanti eller reklamationsrätt alternativt om produkten är felfri debiteras kunden från 300 kr för Webhallens testarbete (avgiften kan komma att bli avsevärt högre om felet upptäcks av en certifierad servicefirma)."

  Som konsument är du alltså ganska utelämnad till vad företaget påstår har hänt med din produkt. Särskilt på ett ställe som Webbhallen där det inte tycks finnas någon vilja att hjälpa till eller lösa ett problem. Läs mer
  V gillar detta
 • Greger P

  2013-12-17

  Spontant omdöme
  Greger P skrev om Webhallen Sverige AB
  Jag är nöjd, fick mina varor inom 48 timmar efter det att jag lagt en beställning. Läs mer
  gillar detta
 • Kristin A

  2013-11-20

  Spontant omdöme
  Kristin A skrev om Webhallen Sverige AB
  Jag har fått det sämsta tänkbara bemötande av Webhallens kundtjänst (Rickard L). Jag ringer för att fråga hur jag ska göra när min diskmaskin jag beställt från dem ska levereras hem till mig på pall, och får dryga svar, han har ingen kunskap alls inom området och har ingen aning om vad är en EUR-pall är för något, han vill inte hjälpa mig, han säger att han och Webhallen avsätter sig ALLT ansvar, jag får helt enkelt ingen hjälp.
  Jag säger att jag har mailat Webhallen två gånger ett dygn tidigare, utan att få svar. Rickard L påstår att mina mail inte kommit fram.
  Idag, 4 dygn senare, får jag svar från Webhallen. Då har de svarat på mina mail, trots att Rickard L påstått att dessa mail inte kommit fram. Alltså en nödlögn.
  Servicen (eller vad man ska kalla det) jag fick från Webhallens Kundstjänst är bortom all kritik. Att man kan ignorera viktiga mail, för att sedan vara fruktansvärt otrevlig i telefon, är inte OKEJ när man jobbar med kundkontakt. Läs mer
  V gillar detta
 • Patrik R

  2013-08-23

  Spontant omdöme
  Patrik R skrev om Webhallen Sverige AB
  Perfekt system att man kan reservera varor och bara komma och hämta dom. Oftast bra priser också. Läs mer
  gillar detta
 • 2013-06-18

  Spontant omdöme
  Andreas P skrev om Webhallen Sverige AB
  helt ok, håller på att bli dyra Läs mer
  gillar detta
 • 2012-12-15

  Spontant omdöme
  Stina T skrev om Webhallen Sverige AB
  Bra, snabba, ok priser, Skickar fort grejer även fast man inte bor i stockholm, toppklass! Läs mer
  gillar detta
 • 2012-12-11

  Spontant omdöme
  John K skrev om Webhallen Sverige AB
  Köpte en laptop i november som var trasig i plasten uppe i vänster hörn vid skärmen. Reklamerade den och fick en ny, som visade sig ha samma fel. Mailar kundservice om detta utan att få svar. Dessutom upptäcker jag att datorn är begagnad, för det saknas skruvar till släden där man monterar hårddisken. Kontaktar HP som bekräftar att så är fallet eftersom garantin på maskinen började gälla redan i april. Går till Webhallens butik i Göteborg, och de ber så hemskt mycket om ursäkt och säger att det kan skett ett misstag, att det kan varit en fyndvara som sålts till fullt pris. Han säger att han kan beställa hem en ny dator, men jag svarar att jag vill känna på den först så att den inte har samma fel som de två tidigare. "Absolut" svarar han. Jag kan till och med få starta den och se att jag är nöjd med den innan jag väljer om jag vill byta eller ej. Jag ber honom beställa den till Webhallens butik på Sveavägen i Stockholm, eftersom det blir lättare för mig. Några dagar senare går jag till Webhallen på Sveavägen och där får jag ett sjukt dåligt bemötande. Datorn finns där men jag får inte titta på den. Först vill de titta på min dator och se om de bedömer att det är ett reklamationsärende. Jag svarar att datorn är kvar hemma, att jag bara tänkte känna på denna först och se om det ens är värt att byta, så som jag blivit lovad i deras butik i Göteborg, och om jag vill byta så kommer jag tillbaka dagen efter och byter. Men hon kontrar med att de måste avgöra om det är ett reklamationsärende först. "Klart det är ett reklamationsärende" svarar jag. "Den har ju samma fel som den förra, och den reklamerade ni ju". "Och inte nog med det, ni har ju för fan sålt mig en begagnad dator och tagit fullpris för den". "Mmm" svarar hon. Riktigt dåligt att ena butiken säger en sak och andra butiken sätter sig på tvären. Hur många andra stackare har dom krängt begagnade varor till utan att sänka priset? Läs mer
  V gillar detta
 • Martin A

  2012-11-18

  Spontant omdöme
  Martin A skrev om Webhallen Sverige AB
  Sjukt trevlig personal och väldigt tillmötesgående vid returer. Väldigt snabbt och smidigt, speciellt om man beställer på hemsidan innan Läs mer
  gillar detta
 • Jakob J

  2012-04-26

  Spontant omdöme
  Jakob J skrev om Webhallen Sverige AB
  Efter att jag misslyckats fatalt med att köpa på webben(kolla min reco på webhallen.com) så sprang jag till butiken på Sveavägen. Galen kö som gick relativt fort. Trevlig personal.

  Dock minus för att de inte hjälper med att stoppa in minnet som jag köpte till min laptop. Känns som det borde vara en självklarhet. Läs mer
  gillar detta
 • 2012-01-26

  Spontant omdöme
  Caj S skrev om Webhallen Sverige AB
  Ringde kundtjänst, väntade i 23 minuter inte ett svar. Öppnar klockan elva men verkar som att deras kille inte vaknat då.

  Verkar riktigt kasst på den fronten Läs mer
  V gillar detta
 • Jay W

  2012-01-18

  Spontant omdöme
  Jay W skrev om Webhallen Sverige AB
  Jag tycker att Webhallen är en väldigt bra kedja och uppskattar de events de har. En färgklick i vardagen.
  Varför jag inte ger full pott till företaget är för att det oftast luktar apa inne i butikerna. Läs mer
  Jakob J gillar detta
 • 2012-01-17

  Spontant omdöme
  Martin A skrev om Webhallen Sverige AB
  Jag kom dit och bad om att få köpa den senaste x-box 360 konsolen. När jag kom hem fick jag reda på av en vän att det inte var den senaste x-box 360 konsolen. Så jag gick dit och frågade varför jag fått den äldre versionen när jag klart och tydligt bad om den senaste och bästa.
  Dom svarade att det var jag som gjort fel genom att vara "otyldig" och att den inte gick att lämna tillbaka för att kartongen var i "dåligt skick". Det enda jag gjort med kartongen var att ta bort tejpen och då hade lite "färg" från kartongen försvunnit. Resten var i gott, oanvänt skick. (Sen så tror jag att dom säkert har lite x-box kartonger över när dom lägger upp flera stycken i butiken för att prova...)

  Jag har handlat tidigare på webhallen, flera gånger. Och Enligt min användare på deras hemsida för över 10 000 kronor. Men att bli behandlad så dåligt och få en så otrevlig service fick mig att aldrig mer vilja gå tillbaka dit.
  Det spelar ingen roll att de är lite billigare än andra affärer, den här händelsen fick mig att aldrig mer vilja gå dit eller köpa något från dem. Fy fan för webhallen.. Läs mer
  V gillar detta
 • 2011-12-29

  Spontant omdöme
  Peter skrev om Webhallen Sverige AB
  Grymt företag med både bra service och riktigt bra priser. Alltid snabbt och smidigt. Rekommenderas. Läs mer
  gillar detta
 • 2011-09-30

  Spontant omdöme
  Adam J skrev om Webhallen Sverige AB
  Köpte ett kombi frys/kylskåp som jag återlämnade efter knappt en timme. Färgen var inte den jag trodde och jag hade då bara brutit halva yttre skyddsplasten. Frigoliten, inre plastskydden plus tejpen runt kylskåpet var orörda. Försäljaren undersökte varan och hittade inga repor. Trots att varan returnerades orörd ville webhallen ta 25% av priset. Ett skämt med andra ord. Ett tips köp aldrig varor för mer än 250 från webhallen. Servicen är obefintlig. Läs mer
  V gillar detta
 • Michelle J

  2011-09-27

  Spontant omdöme
  Michelle J skrev om Webhallen Sverige AB
  En massa snorungar som står i kassorna,det är väl för dyrt att rekrytera vuxna människor,

  Dessa har ingen servicenivå whatso fking ever.. I synnerhet inte i Fruängen,

  Jag säger som i gamla hederliga Unreal tournament " USELES" jag köper faktiskt Elektronik prylar för 50000:-+ / år eftersom jag har 2 företag och dessutom gillar teknik själv.

  Men från och med nu går jag till någon annan, konkurrensen är stenhård och Webhallen är sällan billigast.. Läs mer
  V gillar detta
 • 2011-09-16

  Spontant omdöme
  Lennart M skrev om Webhallen Sverige AB
  gillar detta
 • 2011-09-11

  Spontant omdöme
  Oscar O skrev om Webhallen Sverige AB
  Perfekt i tid och bra service. TACK Läs mer
  gillar detta
 • Karin H

  2011-09-06

  Spontant omdöme
  Karin H skrev om Webhallen Sverige AB
  Har handlat här ett par gånger, dvs via webben och uthämtning i affären på Sveavägen och då har det gått snabbt och enkelt. Lite längre längre väntetid har det varit när jag gått dit och handlat direkt över disk. Kanske är det så är det så att jag i de senare fallen kommit i rusningstid men de har olika kösystem vilket jag tycker är bra.

  Det som ger extra bra betyg är deras behandling av folk som inte är så "insatta". Har haft två äldre vänner som är vad man kan kan kalla "datorovana" som handlat där och de har alltid fått den bästa hjälp. I bland har personalen haft lite problem men alltid hittat utvägar. En person skulle ha en extern hårddisk som inte var inne men eftersom hon ännu inte skaffat sig e-post(jo, sådan finns år 2011) blev det problem att fylla i vart aviseringen skulle gå. Den unga expediten såg lite undrande när han vill ha bekräftelse på att han inte hade hört fel, du har ingen mail? Efter att ha tänkt efter frågade han mycket försynt "Har du telefon?". Vän av ordning kanske undrar varför jag inte beställer åt dem istället men det får jag inte. De gillar att gå dit och säger att de lär sig något nytt varje gång och att "pojkarna" är så trevliga. Läs mer
  Janne J gillar detta
 • Alex J

  2011-06-29

  Spontant omdöme
  Alex J skrev om Webhallen Sverige AB
  Har handlat där flera gånger och aldrig några problem!

  Handlar gärna igen då det bli dags att skaffa sig något nytt!!! Läs mer
  gillar detta
 • Amanda F

  2011-05-12

  Spontant omdöme
  Amanda F skrev om Webhallen Sverige AB
  Var i Chamonix när min lillebror fyllde 16 år så jag beställde via Webhallen ett par Koss Porta Pro Limited Edition. Vad jag vet vart han mycket glad och kunde hämta ut hörlurarna några dagar efter beställningen. Läs mer
  gillar detta
 • 2011-05-12

  Spontant omdöme
  Carin S skrev om Webhallen Sverige AB
  Bra bemötande både i affär och via e-mail. Snabb service och ett bra sortiment. De rekommenderas helt enkelt! Läs mer
  gillar detta
 • Andreas H

  2011-05-11

  Spontant omdöme
  Andreas H skrev om Webhallen Sverige AB
  Har handlat här några gånger, och som vanligt är det ju inte någon större skillnad i pris mellan olika elektronikkedjor, men här finns det andra mervärder i form av service och snabbhet.

  Beställer man via nätet så går det snabbt och smidigt. De tar dessutom alla betalmedel vilket är ett stort plus och rätt företagstänk.

  Via releaser brukar de fläska på rejält och göra rediga arrangemang som gemeneman lyfter på ögonbrynen för. Detta kan man bland annat hitta på Youtube! Läs mer
  Torbjörn J gillar detta
 • Andreas I

  2011-03-31

  Spontant omdöme
  Andreas I skrev om Webhallen Sverige AB
  Jag gillar verkligen konceptet med webbutiker som har utlämning av varor över disk. Handlade på Webhallen så sent som häromdagen, väntetiderna är inte så långa (och tiden kan bedrivas med tv-spel) och personalen är verkligen mån om sina kunder. Läs mer
  gillar detta
 • Daniel N

  2010-09-25

  Spontant omdöme
  Daniel N skrev om Webhallen Sverige AB
  Alltid suveräna! Läs mer
  gillar detta
 • Tim V

  2010-09-10

  Spontant omdöme
  Tim V skrev om Webhallen Sverige AB
  Förut har jag inte varit annat än nöjd med Webhallen, men i år har det ändrats helt. I april beställde jag en bärbar dator från Webhallen. En månad senare slutade "klickknappen" fungera. Jag skickade in datorn på reparation, och fick vänta några veckor innan jag fick tillbaka den. Efter att servicepersonalen hade monterat datorn efter reparationen, buktade nu tangentbordet utåt, och det skramlade ganska ordentligt när man skrev.

  Efter ungefär en månad till, slutade samma knapp att fungera igen. Jag skickade in datorn en andra gång, och det dröjde en månad till innan jag fick tillbaka den. Originalkartongen var nu borta, och datorn gled runt i en dåligt vadderad kartong med laddaren liggande direkt mot locket. Där sjönk andrahandsvärdet en del. Batteriet hade servicepersonalen tryckt fast utan att öppna några spärrar, så att dessa satt snett och lika gärna hade kunnat gå sönder när jag rättade till problemet. Jag brydde mig inte om att ringa in och klaga, både för att jag hade fått lägga tillräckligt mycket tid på det hela redan.

  Nu började jag vara så överdrivet försiktig med datorn att jag slutade använda klickknappen helt. Men det dröjde inte särskilt länge innan ett tredje - och fjärde - fel uppstod. Strömsladden blev obrukbar när jag skulle sätta den i vägguttaget, och "pinnarna" lossnade och åkte in i sitt plasthölje. I ungefär samma veva, fällde jag upp skärmen, hörde ett litet "kras", och såg att plasten intill ett gångjärn hade spruckit. Jag skickade in alltihop en tredje gång.

  Den här gången fick jag ett mail som sa:

  "Er dator är nu mottagen på serviceavdelningen.
  Vid kontroll kan vi dock konstatera att skadorna du beskriver ser ut att vara yttre åverkan.
  Vi kan ansöka om reparation hos Asus för bedömning men chansen är överhängande att de nekar garantireparation med hänvisning till just yttre åverkan.
  Ett kostnadsförslag kan komma att bli väldigt dyrt och om du väljer att neka förslaget kommer datorn att returneras utan åtgärd mot en hanteringsavgift. Avgiften varierar men ligger vanligtvis på runt 1000 SEK.
  Återkom med hur du vill göra. "

  Webhallen tänker alltså inte göra nånting åt felet alls, utan vill bara upplysa om att nästa hand, tillverkaren, kan ta väldigt mycket betalt för att utföra en reparation - eller ta runt 1000 kronor för att inte göra någonting alls med 2000-kronorsdatorn.

  Jag blir nu väldigt upprörd, ringer Webhallen, och berättar om hela proceduren för en Fredrik - som svarar medhållande genom hela samtalet och säger att han själv pratat med många kunder som råkat ut för samma sorts sprickor i plasten på samma sorts dator.

  Han understryker däremot att företaget inte står för _några_ kostnader som tillverkaren måste utföra.

  Webhallens servicepersonal kan inte heller skriva någon kommentar till tillverkaren med sin åsikt - så även om de hade ansett att det handlade om ett fel som uppstår vid normalt användande (vilket det också _gör_), hade tillverkaren ändå kunnat skicka mig en räkning som alltså väldigt troligt hade kunnat vara dyrare än vad datorn var när den var ny och hel.

  Jag skulle alltså vilja avråda _alla_ från att köpa dyra varor av Webhallen. Inte bara för att det tar evigheter innan man får tillbaka dem efter en reparation. Inte bara för att de slänger originalkartonger. Inte bara för att servicepersonalen är värdelösa på att montera ihop saker, eller att man på fullt allvar måste sitta uppemot en halvtimme i telefonkö (om det inte bara tutar upptaget) _varje_ gång man ringer in, - eller för att de inte svarar alls på Twitter. Utan allra mest för att de inte står för de konsekvenser som uppstår när de säljer varor de vet inte håller. Läs mer
  V, John K, Nikke L gillar detta
 • 2010-09-10

  Spontant omdöme
  Anders S skrev om Webhallen Sverige AB
  gillar detta
 • Andreas E

  2010-09-08

  Spontant omdöme
  Andreas E skrev om Webhallen Sverige AB
  Håller bra priser och har det mesta. Väldigt bra att de har en affär mitt i city. Förut när Webhallen var mindre kunde du få väldigt bra rekommendationer genom att fråga killen i kassan, men nu är det inte längre så.

  Ville t ex ha en extern hårddisk för backup. Frågade killen i kassan som rekommenderade en. När jag kom hem kollade jag upp recensioner och då visade det sig att den externa hårddisken hade fullkomligt sågats i alla tester. Gick och bytte den och förklarade läget och frågade om det inte fanns någon annan bra, då rekommenderade han en hårddisk som jag av en slump hade setts sågats den med. Egentligen en komisk historia!

  Hur som helst bra priser, men du kan spara många sköna hundralappar på att även kolla på andra ställen. Läs mer
  Måns J gillar detta
 • Mikael S

  2010-09-07

  Spontant omdöme
  Mikael S skrev om Webhallen Sverige AB
  De är inte alltid billigast, men billiga nog. Enkelt att se vad som finns i lager och sedan gå förbi och hämta upp. Gillar konceptet skarpt. Ibland väldigt långa köer, men det finns en snabbkassa för dem som handlar mycket. Läs mer
  gillar detta
 • Maciej S

  2010-09-07

  Spontant omdöme
  Maciej S skrev om Webhallen Sverige AB
  Ibland lite högre priser än budgetbutiker men servicen slår allt! Läs mer
  gillar detta
 • Daniel B

  2010-09-07

  Spontant omdöme
  Daniel B skrev om Webhallen Sverige AB
  Bra priser, framför allt på minneskort. Läs mer
  gillar detta
 • Dejan D

  2010-07-18

  Spontant omdöme
  Dejan D skrev om Webhallen Sverige AB
  Gäller att hitta rätt personer med känsla och kan "mina" genrer och finner bra filmer åt en.
  Finns 2 i Malmö dock ingen från Tjockhult har lyckats ännu. Try and try again... hehe. Läs mer
  gillar detta
 • Jimmy W

  2010-06-01

  Spontant omdöme
  Jimmy W skrev om Webhallen Sverige AB
  Eftersom de valt att samarbeta med PayPal så ändrar jag min femma till en etta.

  Företag som samarbetar med PayPal promote:ar terrorism och som motarbetar ett öppet och fritt samhälle och ett företag som är vidrigt i sitt bemötande mot välgörenhet.

  Lite källor:
  http://www.regretsy.com/2011/12/05/cats-1-kids-0/
  http://www.idg.se/2.1085/1.357462/paypal-slacker-wikileaks-konto Läs mer
  gillar detta

Bästa Företagen inom dator nära Webhallen Sverige AB:

4.8 i betyg av 150 omdömen
Tommie S Tommie S tycker:
“Bred kompetens. Mycket god för...” Läs mer
Hot Help (3.5km)
4.9 i betyg av 77 omdömen
4.6 i betyg av 232 omdömen
GmStore (5.7km)
4.9 i betyg av 184 omdömen
One Office (6.3km)
4.7 i betyg av 60 omdömen

Karta

Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco