Ni är bästa! Trevligt och hjälpsam!
Klarsynt Töcksfors
Välkommen till Klarsynt Töcksfors – din personliga optiker! Här möter du Sanna Ekeroth, legitimerad optiker sedan 2013, som tillsammans med kollegorna Karin och Toini erbjuder professionell och personlig ögonvård. Butiken har ett brett urval av handplockade bågar, från budget till premium, samt kvalitetsglas från ledande leverantörer....
86 omdömen om Klarsynt Töcksfors
Man blir sedd och väl omhändertagen. Så bra service 😊. Verkligen duktig optiker och trevlig personal.
Trevligt, hjälpsamt och kunnigt bemötande. Så himla nöjd.
Trevlig och professionell personal!
Trevlig personal, bra service 👍 Mvh Gustaf
Jag är helnöjd med glasögonen det var mycket bra hos er. 10p poäng
Jag känner att jag fick bra bemötande och kunnig personal där för så blir det fema i betygslalan
Bra service och trevlig personal.
Allt var jätte bra personal och allt annat.
Alltid trevlig och kunnig personal. Gör det lilla extra.
Bra bemötande och kunnighet. Förklarar och informerar på ett bra sätt så man förstår. Synundersökning samt köp av glasögon.
Trevlig o kunnig personal. Gav god förklaring av undersökningen.
Det var bra för att det gick väldigt enkelt ock snabbt det gick typ på 2-3 min.
Mkt bra service, trevlig bemött, högklassighet i allt
Bra bemötande.Noggrann optiker . Övrigt trevlig och tillmötesgående personal. Jag är väldigt nöjd.
Mycket bra bemötande och mycket trevlig personal
Fantastisk personal, mycket nöjd med mitt köp.
Helt kanon! Superduktig personal! Sanna, optikern, har gjort mina tre sista par glasögon o jag tänker inte gå till nån annan. Har bara positivt att säga!
Trevligt och proffesionellt bemötande.Köpte progressiva glasögon, är mycket nöjd med glasögonen.
Jättefint bemötande. Trevlig personal👍🤗
Det var fantastisk å bra betten av personalen. Med tydliga förklaring , jag är så nöjd😍
Mycket trevligt bemötande, bra service och kunnig personal. Rekommenderar!
Personligt och bra berömmande. Kändes professionellt. Påtalades vikten av att återkomma om varan inte var till belåtenhet
Trevlig personal och bra service
Proffsig och trevlig personal. Otroligt bra kundbemötande!
Superbra och så fin service 🥰
Snabbt och smidigt , bra hjälp . Fin butik.
Det var så roligt träffa med som hon jobbar där eftersom hon var ganska trevlig och lyhörd.
Utomordentlig service med fantastisk trevlig personal, det är så man skulle vilja sätta sig och ta en fika när man är där🤗
Bra bemötande av personalen och mycket trevliga och jag tycker det är kunniga för jag har haft lincer i ca 40 år så jag tycker dom är mycket mycket bra och mycket hjälp samma
Väldigt bra! Trevlig, kunnig och engagerad personal.
Mycket bra bemötande, noggrann och bra undersökning. Nöjd kund!
Mycket professionellt och trevligt bemötande.
Ble møtt med veldig hyggelig kundeservice
Kände mig välkommen ock blev väl omhändertagen. Kan rekomanderes
Fantastiskt fin service! Proffsig syndundersökning
Mitt besök hos optikern gick riktigt bra. Undersökningen var både smidig och professionell, och optikern tog sig tid att förklara allt på ett förståeligt sätt. Jag känner mig trygg med resultatet.
Nästan ingen vänte tid och riktigt bra behandling.
En jätte bra service och man blev väl omhändertagen på sitt första besök.
Ett mycket bra och helproffsigt bemötande. Bästa tänkbara
Engagerad och kompetent personal, trevliga.
Dom som jobbar där är snälla och gör ett noggrant jobb
Väldigt bra och trevligt bemötande.
Mycket bra service tack saw mycket jag kommer tilbaka med mina venner
Jättebra optiker, jättenöjd med undersökningen.
Man kände sig välkommen,verkligen kunden i fokus.Förväntningarna var att jag skulle få bättre glasögon än jag hade och det fick jag.
±+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
det är bra, trevlig service ..........
Mycket bra bemötande, med kunnig och trevlig personal. 5 av 5
Är nöjd med bemötandet, service och undersökning.