Anna-Lena Muhr

Anna-Lena Muhr

29 omdömen om Anna-Lena Muhr

Sandra E

Gick till Anna-Lena för fotvård - behandlingen kändes bra, upplevde att Anna-Lena var väldigt noggrann, och fötterna blev väldigt fina!

Ros-Marie H

Vänlig och behaglig person som fint tog hand om mina fötter. Hela besöket upplevde jag som harmoniskt och trevligt. Jag rekommenderar henne till alla som vill få sina fötter omhändertagna

Sanna N

Bra fotvårdsbehandling. Lite besviken dock då jag betalade för 60 min när jag faktiskt bara fick behandling 50 minuter vilket drar ner mitt helhetsbetyg.

Svar från Anna-Lena Muhr

Tack Sanna för din värdefulla recension och för att du uppmärksammar oss på detta. Du ska självklart få en full behandlingstid på 60 minuter när det är det du har bokat, och vi beklagar verkligen att det inte blev så denna gång. Det tar vi på största allvar och ser som en viktig lärdom för oss. Vi vill gärna följa upp detta och göra det rätt för dig. Hör gärna av dig till oss via mejl så ser vi till att du får en bättre upplevelse vid ditt nästa besök, till exempel genom att erbjuda en förlängd behandling, eller om du önskar...

Anita H

Jag är mycket nöjd efter fotbehandlingar av Anna-Lena som är kunnig och noggrann. Kan varmt rekommenderas! /Anita

Tack så jätte mycket Anita🙏🥰

Susanne B

Jag är så otroligt nöjd med min fotvård! Behandlingen var både professionell och avslappnande, och jag kände mig verkligen omhändertagen från början till slut. Resultatet blev över förväntan – mina fötter känns som nya! Personen som hjälpte mig var väldigt noggrann, vänlig, trevlig och kunnig, vilket gjorde hela upplevelsen ännu bättre. Jag kan varmt rekommendera detta till alla som vill unna sig lite extra omvårdnad. Ville inte gå därifrån.. Kommer definitivt tillbaka!

Tack så jätte mycket Susanne😊🥰

Lisbeth A

En synnerligen kompetent och professionell fotvårdare som hanterade utmaningen med mina fötter med bravur

Tack så jätte mycket Lisbeth🙏🥰

Charlotta A

Trevligt bemötande, jag kunde njuta av egentid medan någon pysslade med mina fötter och de blev jättefina. Jag är nöjd.

Tack så jätte mycket Charlotta🙏🥰

Lennart I

Bra noggrann vänlig trevlig 👍👍 kunnig

Tack så jätte mycket Lennart🙏🥰

Maria B

Det jag har erfarenhet ifrån så tycker jag hon är bra

Kerstin H

Har inte haft henne. Hade Camilla

Svar från Anna-Lena Muhr

Hej Kerstin, tack för din återkoppling. Då är det givetvis ej relevant att kunna lämna ett omdöme. Med vänlig hälsning, Karin