Lena Eriksson Virensjö

Lena Eriksson Virensjö

7 omdömen om Lena Eriksson Virensjö

Sedan starten hos Reco 2026
Therese L

Lena är en fantastisk terapeut. Lugn, kraftfull och inkännande. Mycket skön och värdefull massage som fick nackspärren att lossna! Tack 🙏💫

Svar från Lena Eriksson Virensjö

Tusen tack för dina fina ord, det värmer mitt hjärta. Jag är så glad att du känner dig nöjd med din behandling. Fint att jag fick möjligheten att hjälpa dig. Varm välkommen tillbaka 🌸 / Lena🫶

Mikael U

Behandlade så mina besvär minskade över förväntan

Svar från Lena Eriksson Virensjö

Tusen tack för dina fina ord. Jag är så glad att du känner dig nöjd med din behandling. Fint att jag fick möjligheten att hjälpa dig. Varm välkommen tillbaka 🌸 / Lena🫶

Camilla O

Jättebra massör. Den bästa jag varit hos och jag har varit hos många olika tidigare.

Maria T

Väldigt duktig terapeut! Flexibel med anpassningar och trevlig!

Svar från Lena Eriksson Virensjö

Stort tack för dina fina ord. Så glad att du är nöjd med din upplevelse. Varmt välkommen tillbaka🥰 / Lena Eriksson Virensjö

Ragnvi N

Kan varmt rekommendera Lena! Den klart absolut bästa massagen som jag har fått. Mådde och mår så bra efteråt, ser fram emot nästa gång.

Svar från Lena Eriksson Virensjö

Stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss! Jag är glad att du är nöjd med din upplevelse. Varmt välkommen tillbaka / Lena E Virensjö

Sofia S

Lugnt och trevligt bemötande. Väldigt kunnig och jag fick bra hjälp med onda spänningar.

Lisa L

Fantastisk massage , kan verkligen rekommendera! Kunnig och väldigt lyhörd ! Bara massa plus !!⭐️🌟⭐️🌟⭐️

Svar från Lena Eriksson Virensjö

Stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss! Så glad att du är nöjd med din upplevelse. Varm välkommen tillbaka / Lena E Virensjö