Michelle Nordbäck

Michelle Nordbäck

4 omdömen om Michelle Nordbäck

Sedan starten hos Reco 2026
Anna L

Michelle har en förmåga att få en att känna sig bekväm även om situationen var ovan för mig. Hon tar sig tid, är noggrann och verkar genuint intresserad av att se människan, tack!

Svar från Michelle Nordbäck

Åh tusen tack Anna, så fint att höra!💖 Det känns viktigt för mig att en kund får ut det bästa, möjliga resultatet av sin inbokade tid! Bemötande - resultat✨ Du är varmt välkommen tillbaka, oavsett vilken behandling du än väljer att utföra hos oss! 🌻 Också ett stort tack för att du tar dig tiden till att ge ett fint omdöme! 🌸 // Michelle

Ava N

Trevlig och hjälpsam Lyhörda Bra bemötande

Svar från Michelle Nordbäck

Tack för din fina feedback! ✨ Tacksamt att få vara till hjälp vid alla tillfällen! 🌸

Siv H

Fint bemötande och gick igenom behandlingens innehåll på ett tydligt sätt. En trygg upplevelse och kommer fortsätta med min behandling hos Kroppskliniken.

Svar från Michelle Nordbäck

Hej Siv! 🌸 Stort tack för de värmande orden. Fint att kunna ge dig en bra upplevelse. Varmt välkommen tillbaka! // Michelle

Annica S

Supertrevlig och duktig tjej. Rekommenderas starkt

Svar från Michelle Nordbäck

Stort tack Annica, dina fina ord värmer! 🤗 Allt blir också extra roligt att utföra när vi har så fina kunder! ✨ // Michelle