Trevlig, lyhörd och engagerad. Duktig massör detta tillsammans gjorde att jag blev väldigt nöjd,
KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård
KROPPSKLINIKEN Tyresö Välkommen till Kroppskliniken Tyresö – en lugn oas i Trollbäcken där vi sedan 2003 har hjälpt människor att må bättre, både i kropp och själ. Hos oss möts du av en harmonisk miljö, fri parkering och ett engagerat team av certifierade och diplomerade terapeuter, yogalärare och hälsospecialister. Vi arbetar...
1189 omdömen om KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård
Sedan starten hos Reco 2015
Tack snälla du för dina fina ord och även uppmuntran på plats. Det gläder mig och betyder mycket - att du känner dig nöjd.
Jag kan verkligen rekommendera Lena och kommer mer än gärna tillbaka.
Tusen tack för dina fina ord🫶 Jag är glad att du känner dig nöjd med din behandling. Fint att jag fick möjligheten att hjälpa dig. Varm välkommen tillbaka 🌸 /Lena
Hon var supertrevlig och gjorde mina fötter fina
Tack för det fina omdömet och de värmande orden. Varm välkommen för ett återseende
Fick väldigt bra behandling. Blir nog fler gånger.
Tack för det fina omdömet. Hoppas det blir fler gånger. Varmt välkommen.
Magiskt! Fantastisk behandlare, stort tack🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Tack snälla Johanna för dina fantastiska ord!🙏🏻❤️ Kram Viveca
Tack för ditt omdöme 🫶 Fint att jag fick möjligheten att hjälpa dig. Varm välkommen tillbaka 🌸 /Lena
Otroligt duktig och lyhörd! Rekommenderar varmt ett besök.
Vad glad jag blir att du kände dig hörd och bemött. Varmt välkommen för ett återseende.
Camilla gjorde ett helt otroligt jobb med mina fötter, som var i väldigt dåligt skick, pga att jag inte hade haft tid och ork att fixa dem, pga min mors bortgång. Hon tog bort liktornar, klippte mina vildvuxna tånaglar, filade bort förhårdnader, m.m. Nu känns de så lena och ser så fina ut, så att jag kan gå ut i sandaler och njuta av sommaren.
Är så tacksam att jag fick möjligheten att ge dig och dina fötter lite omsorg. Varmt välkommen tillbaka för ett återseende
Duktig noggrann och tillmötesgående och lyssnar
Tack Jeanette för din fina recension!❤️ Varmt välkommen tillbaka! Viveca
Trevligt bemötande och professionell hjälp med mitt nageltrång.
Lite pratig i början av besöket, men det blev mycket bättre och allt var till slut en behaglig timme hos Anna -Lena. Anna-Lena hälsade mig välkommen.
Efter ett besök är jag jättenöjd! Även bokat ännu ett besök.
Vilket fint omdöme, tack det värmer, Ser fram emot återseendet. Varmt välkommen.
Alltid ett gott bemötande och ett professionellt utförande. Resultatet mjuka lena fötter håller också länge. Tack!
Gunnar är extremt kunnig och professionell. Hans behandlingar ger stor positiv effekt. Han är även inte sen med att dela ut tips på övningar att göra som passar just mig.
Skön och hjälpsam massage. Det är skönt också att Stephanie har känsla för om man vill prata eller inte. Jag vill helst bara koppla av och inte vara social under en behandling.
Har besökt henne flera gånger och är mycket nöjd.
Jag har varit på medicinsk fotvård hos Camilla Greitze. Då jag varit hos henne flera gånger kämpar vi med en envis fot som nu blivit så mjuk och fin. Så denna sommar har jag gått med fina sommarfötter. Camilla ger många goda råd och tips och vi har alltid trevliga samtal under behandlingen.
Tack, vilka fina, värmande ord. Alltid lika roligt att se framgångar ser fram emot att få fortsätta förbättra foten tillsammans med dig.
Michelle har en förmåga att få en att känna sig bekväm även om situationen var ovan för mig. Hon tar sig tid, är noggrann och verkar genuint intresserad av att se människan, tack!
Åh tusen tack Anna, så fint att höra!💖 Det känns viktigt för mig att en kund får ut det bästa, möjliga resultatet av sin inbokade tid! Bemötande - resultat✨ Du är varmt välkommen tillbaka, oavsett vilken behandling du än väljer att utföra hos oss! 🌻 Också ett stort tack för att du tar dig tiden till att ge ett fint omdöme! 🌸 // Michelle
Stephanie ger en underbar massage. Hon känner var det behövs och jag känner mig avslappnad och skön efteråt. Hon är behaglig och pratar precis så mycket man vill, vilket är skönt då jag tycker det är härligt att vara tyst och vila. Kan varmt rekommendera henne🤍🤍
Mycket kunnig och seriös. Kommer definitivt att återkomma.
Fantastisk kunnig och hittar dom små detaljerna som gör skillnad!
Jag arbetade som shiatsuterapeut och massör i över 20 år. Som terapeut utvecklar man höga förväntningar och hoppas att få bli bemött och behandlad med samma omsorg som man själv en gång gav sina klienter. Nu har jag hittat Lena, och hon överträffade verkligen mina förväntningar. Hon är varm, omtänksam och vänlig, och man känner att hon utför sitt arbete med hjärtat. Massagen var dessutom perfekt, precis så djup och kraftfull som jag önskade. Det är en sådan massage som man aldrig vill ska ta slut. Min kropp kände också...
Ååå va fint🫶 Tusen tack för dina fina ord🌸 Jag är så glad att du känner dig nöjd med din behandling. Fint att jag fick möjligheten att hjälpa dig. Varm välkommen tillbaka 🌸 / Lena
Hej! Jag tycker att hon var trevlig! En jordnära person som jag kunde slappna av med. Jag kan dock inte bedöma hur en helkroppsmassage brukar vara för det var första gången för mig. Är iallafall nöjd och kan rekommendera henne för andra . Mvh Ann-Katrin
Tusen tack för dina fina ord🫶 Jag är så glad att du känner dig nöjd med din behandling. Fint att jag fick möjligheten att hjälpa dig. Varm välkommen tillbaka 🌸
Hej jag sökte hjälp för flera besvär med axel, armbåge, stel rygg mm. Gunnar var mycket pedagogisk samt kunnig i sin profession. Han gav mig även bra tips för egen träning. Jag kommer att komma för fler behandlingar.
Hon känns proffsig, varm och ger väldigt bra behandlingsr.
Tack Marie för din fina recension!❤️ Det glädjer mig att du är så nöjd med behandlingarna. Varmt välkommen tillbaka! /Viveca
Det är min demente man som får fotvård av Anna Lena Muhr. Jag betalar bara. Skjutsar honom. Har inte så stor erfarenhet av Anna Lena.
Mycket trevlig och bra upplevelse. Fötterna blev så fina och mjuka. Rekommenderar varmt.
Anna-Lena har ett fint bemötande och tog hand om mina fötter på ett bra sätt. Jag känner mig trygg med hennes kunskaper och jag fick med mig goda råd. Jag fick medicinsk fotvård av Anna-Lena och jag kommer att boka fler besök hos henne.
Fina sommarfötter blev det! 👍🏻
Tack för ditt omdöme. Så glad att dina fötter känns sommarfina. Ser fram emot ett återseende, välkommen.
Jennie är trevlig,lugn och verkar kompetent.
Karita är en duktig och trevlig person. Kan sitt yrke och gör det bra. Mina naglar blev jätte fina och lacket höll länge.
Karin är så proffsig. Tyvärr är hon så fullbokad.
Tusen tack för dina fina ord, Mia! Det gläder mig verkligen. Om du någon gång inte hittar en tid som passar är du alltid varmt välkommen att höra av dig direkt till mig, så ska jag göra mitt bästa för att hjälpa dig. Vi ses snart igen! Varm Kram Karin
Stephanie är genuint skicklig och hon vill verkligen hjälpa dig med dina eventuella krämpor eller din friskvård. Hon känner varenda liten knut och spänd liten muskel. Jag har även fått hjälp med laserbehandling när jag hade problem med ett knä. Vidare är hon mycket kunnig inom träning och kost. Jag rekommenderar alla att gå till Stephanie som behöver hjälp med en strejkande kropp eller bara för underhållsmassage/behandling. Sammanfattning: Trygg med stor kunskap och trevligt bemötande, du känner dig sedd.
Jag kan rekommendera Lena som var inlyssnande och anpassade massagen efter mina behov, samt förklarade hur det fysiska hängde ihop med det onda jag hade. Kommer gärna igen!!
Ett mycket fint och trevligt bemötande av Anna-Lena! Mina fötter blev varsamt behandlade samt mjuka och fina. 🌸🌸🌸
Bra bemötande, kunnig och bra levererad Fotvård, kan varmt rekommendera
Tack för dina fina ord och omdöme. Det betyder mycket för mig. Varmt välkommen åter för ett återseende.
Tess är lyhörd för vad kroppen behöver och behandlar på ett professionellt sätt. Kan varmt rekommendera ett besök hos henne oavsett vilken typ av värk man har.
Tack snälla Carin för din fina recension! 🙏💫 Varmt välkommen tillbaka 🌸☀️
Väldigt kunnig och trevlig. Rekommenderar starkt.
Supernöjd med behandling och resultat. Mycket trevlig och proffsig. 👍
Tack snälla du för din recension Mvh/ Karita
Det märks att Camilla har lång erfarenhet, hon känns professionell och trygg. Dessutom väldigt trevlig :) Fötterna kändes som nya och jag kommer definitivt boka igen hos henne.
Vilket fint omdöme och fina ord de värmer. Ser fram emot ett återseende, varmt välkommen.
Jag är mycket nöjd med behandlingen hos Jonas. Han är lyhörd, metodisk och tog sig tid att identifiera mina specifika behov istället för att följa en standardbehandling. Under ett par behandlingar lyckades han lösa en stor del av de besvär som jag haft under en längre tid och som jag inte blivit av med enbart genom träning. Jag uppskattade särskilt hans noggranna arbetssätt och förmåga att anpassa behandlingen efter hur kroppen svarade. Rekommenderas varmt.
Tack! 🙏🏻 Vad kul att höra! Välkommen tillbaka när du behöver! 😊
Mycket trevlig och kompetent! Inga klagomål alls.
Gunnar är svinbra med ett holistiskt öga över hur kropp och knopp hänger ihop har hjälpt mycket.
Karita är trevlig, inlyssnande och så duktig! Ansiktsbehandlingarna hon gör är ljuvliga och massagen av nacke och skuldror är oslagbar!
Tack fina du 💕 Kram / Karita
Trevligt och proffesionellt bemötande. Var i behov av ryggmassage och fick en mycket bra genomgång av rygg samt ben. Rekommenderas
Proffsigt bemötande och kunnig. Kan varmt rekommenderas.
Väldigt duktig fotvårdspecialist. Kan tänka mig att boka henne igen Mvh Kristina
Blir varm om hjärtat av att läsa ditt fina omdöme. Ser fram emot att behandla dina fötter igen, varmt välkommen.
Mycket bra bemötande och ett professionellt utfört arbete.
Har bara varit hos henne en gång.Fick mitt besvär åtgärdat o fick en bra känsla. Kommer att fortsätta gå där.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jag är otroligt nöjd med ryggmassagen . Rekommenderas varmt !! Det här är utan tvekan en av de bästa massagebehandlingarna jag har fått. Jag kommer absolut att återkomma och kan varmt rekommendera henne till alla som söker en professionell, kunnig, lyhörd och riktigt skicklig massör. Stort tack för en fantastisk behandling!!
Tusen tack för dina fantastiska ord. Jag är så glad att du känner dig nöjd med din behandling. Fint att jag fick möjligheten att hjälpa dig. Varm välkommen tillbaka 🫶 🌸