KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

www.kroppskliniken.se
  • BadgeNineYears
1 132
Boka tid Ring 08-122 253 06 Dela

KROPPSKLINIKEN Tyresö Vi har erbjudit behandlingar och yoga i Trollbäcken i mer än 23år. Vår lugna oas ligger ett stenkast ifrån Trollbäckens centrum med fri parkering. Hos oss kliver du in i en avkopplande miljö där du möts av välutbildade terapeuter och yogalärare. Vi finns här för att ge dig behandlingar och yoga i världsklass....

1132 omdömen om KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Sedan starten hos Reco 2015

Vera W
Skrev om Jonas Reinsjö en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Professionell och kunnig! Bra massör.

Svar från Jonas Reinsjö

Tack så mycket Vera för din respons! 🙏🏻 Välkommen tillbaka!

Louise V
Skrev om Gunnar Bokneberg en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Väldigt duktig och trevlig, rekommenderas!

Birgitta L
Skrev om Camilla Greitze en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Blev väl bemött och omhändertagen av Camilla som utförde fotvården helt till min belåtenhet. Fötterna är nu redo för en sommarsäsong i sandaler. Det är härligt att få sina fötter omskötta.

Tina S
Skrev om Jonas Reinsjö en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Väldigt avslappnande och professionell massage.

Svar från Jonas Reinsjö

Tack Tina för ditt betyg! 🙏🏻 Välkommen tillbaka!

Sven Arne S
Skrev om Anna-Lena Muhr en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Mycket nöjd med behandlingen, kommer tillbaka

Peter J
Skrev om Jonas Reinsjö en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Bästa Jonas - en fantastik upplevelse och precis den genomgång av kroppen som jag behövde

Svar från Jonas Reinsjö

Tack Peter för din positiva recension! Varmt välkommen tillbaka!

Jörgen L
Skrev om Jonas Reinsjö en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Bra professionellt bemötande som skapar förtroende och trygghet. Därutöver ett handlag och givande av massage med god känsla skvallrande om mycket god kompetens inom anatomi som fysiologi. Anser mig kunna bedöma det utifrån min komptens som leg. Sjukgymnast. Rek verkligen Jonas behandlingar till andra i bekantskapskretsen.

Svar från Jonas Reinsjö

Wow! Tack Jörgen! Vilket fantastisk betyg! 🙏🏻 Det betyder mycket! Välkommen tillbaka!

Annika R

Fick bra tips och behandling, upplever resultat. Kan varmt rekommendera Gunnar. Supernöjd!

Therése G
Skrev om Jonas Reinsjö en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Oerhört skicklig och kunnig, vilket inger stort förtroende. Trevlig, inlyssnande och kan varmt rekommenderas.

Svar från Jonas Reinsjö

Stort Tack Therese! Vilka fina värmande ord! 🙏🏻 Välkommen tillbaka!

Charlotte A
Skrev om Camilla Greitze en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Fick en underbar fotvårdsbehandling. Riktigt sommar fina . Kan varmt rekommendera

Svar från Camilla Greitze

Tack för ditt fina omdöme, det betyder mkt för mig. Ha en riktigt skön sommar. Ser fram emot ett återseende.

Raghad B
Skrev om Tess Lundén en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Det var jättebra och jag vill jättegärna komma tillbaka och göra samma terapi :)

Svar från Tess Lundén

Tack för din fina recension 🙏💫 Varmt välkommen tillbaka ☀️ Mvh Tess 🌸

Ava N
Skrev om Michelle Nordbäck en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Trevlig och hjälpsam Lyhörda Bra bemötande

Svar från Michelle Nordbäck

Tack för din fina feedback! ✨ Tacksamt att få vara till hjälp vid alla tillfällen! 🌸

Emelie E
Skrev om Stina Loman en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Mycket bra! Har gått hatha yoga hela terminen och sista gångerna med Stina. Stina instruerar på ett väldigt bra sätt. Har bra och inspirerande pass. Mycket nöjd 🌟

Joachim S
Skrev om Ida Conley en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Duktig på yoga och kunnig och hjälpsam. Saknar dock det mer meditativa. Musiken och rytmen gör det svårt att ibland rensa tankarna.

Svar från Ida Conley

Tack för värdefull feedback Joakim!

Sara B
Skrev om Camilla Greitze en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Trevlig och med mycket erfarenhet av fötter. Kändes tryggt!

Svar från Camilla Greitze

Tack för ditt fina omdöme. Det betyder mkt för mig att jag kunnat dela med mig av min erfarenhet och att du fick en trygg upplevelse.

Maria S

Mycket nöjd😊 kommer tillbaka

Svar från Camilla Greitze

Vilket fint omdöme. Ser fram emot ett återseende

Anna L
Skrev om KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Lena lyckades öppna upp mina axlar med en lagom hård massage, gick hem helt utan smärtor. Extra plus för ett trevligt och intressant samtal!//Anna

Armi V
Skrev om Jonas Reinsjö en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Jonas är väldigt lyhörd, tillmötesgående och trevlig. Massagen var väldigt bra och kan varmt rekommendera honom.

Svar från Jonas Reinsjö

Tack Armi för din fina recension! 🙏🏻 Välkommen tillbaka!

Jenny S
Skrev om Camilla Greitze en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Mina fötter har aldrig varit så fina. Liktornen och hälsprickorna försvann efter behandling.

Svar från Camilla Greitze

Vilka fina ord och omdöme. Tack så mycket, det värmer och betyder mycket för mig. Varmt välkommen på återseende.

Carina J
Skrev om Viveca Vilhelmsson en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Alla borde ha en egen Viveca! Hon är lyhörd för mina behov, har händer som är magiska. Hon kan också "känna av" vilket/vilka områden på t.ex ryggen som behöver mest omvårdnad.

Viveca V och Karin S gillar detta

Varmt tack för dina fina ord!❤️ De betyder mycket för mig. Kram Viveca

Britt K
Skrev om Camilla Greitze en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Camilla är toppen, trevlig och finfina fötter

Svar från Camilla Greitze

Vad glad jag blir över ditt omdöme. Varmt välkommen för ett återseende

Yvonne H
Skrev om Camilla Greitze en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Duktig på sitt arbete och trevlig

Svar från Camilla Greitze

Tack för ditt fina omdöme om din upplevelse och behandling. Hoppas på ett återseende

Sofie O

Kanonbra!!! Känns mycket bra efteråt

Svar från Gunnar Bokneberg

Tack snälla för de fina orden! Det betyder mycket att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka vid fortsatt bygga vidare på hållbar hälsa.

Sven Thomas Bertil A
Skrev om Camilla Greitze en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Proffsig och ingav ett stort förtroende i sitt arbete, trevlig och med glimten i ögat. Mvh Thomas A

Svar från Camilla Greitze

Tack för den fina bedömningen och att din upplevelse blev bra. Ha en skön sommar och varmt välkommen åter.

Anna Carina J
Skrev om Elisabeth Flygar  en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Ett vänligt och tryggt bemötande. Väldigt proffsig på sin behandling. Kan varmt rekommenderas.

Therése G
Skrev om Tess Lundén en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Kunnig, inlyssnande, duktig och trevlig.

Therése G och Karin S gillar detta
Svar från Tess Lundén

Tack snälla för fin recension! 🙏 Varmt välkommen tillbaka 💫 Mvh Tess 🌸

Erik B
Skrev om Jonas Reinsjö en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Varsamma händer och lyhörd. Rekommenderas!

Svar från Jonas Reinsjö

Tack så mycket Erik för din respons! Välkommen tillbaka!

Caroline W

Mycket kunnig naprapat med ett fint bemötande.

Ann-Marie J
Skrev om Camilla Greitze en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Alltid lika nöjd när jag varit hos Camilla .Trevligt bemötande o eftersom jag verkligen har problem med ena foten så kom Camilla på en bra lösning. Det är som att gå på moln när jag går hem .Hon är superduktig.Jag har medicinsk fotvård.60 min

Svar från Camilla Greitze

Tack för de fina orden och omdömet. Ser fram emot ett återseende.

Marie L

Behagligt bemötande. Lyssnade på mig. Fick goda råd att träna på hemma.

Svar från Gunnar Bokneberg

Tack for dina fina ord. Vad roligt att höra att du upplevde behandlingen positiv. Fortsätt med det goda träningen hemma i välkommen tillbaka. /Gunnar

Therese L
Skrev om Lena Eriksson Virensjö en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Lena är en fantastisk terapeut. Lugn, kraftfull och inkännande. Mycket skön och värdefull massage som fick nackspärren att lossna! Tack 🙏💫

Svar från Lena Eriksson Virensjö

Tusen tack för dina fina ord, det värmer mitt hjärta. Jag är så glad att du känner dig nöjd med din behandling. Fint att jag fick möjligheten att hjälpa dig. Varm välkommen tillbaka 🌸 / Lena🫶

Mikael U

Behandlade så mina besvär minskade över förväntan

Svar från Lena Eriksson Virensjö

Tusen tack för dina fina ord. Jag är så glad att du känner dig nöjd med din behandling. Fint att jag fick möjligheten att hjälpa dig. Varm välkommen tillbaka 🌸 / Lena🫶

Annica A
Skrev om Camilla Björkander en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Väldigt bra helkroppsmassage. Så nöjd! Kände mig väl mottagen.

Svar från Camilla Björkander

Tack så mycket för ditt omdöme via Reco. Det gläder mig att du känner dig nöjd. Välkommen tillbaka! :) Vänliga hälsningar Camilla

Anna D
Skrev om Karita Dahlgren  en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Toppnöjd med fransar och bryn!

Tack för din fina recension Anna Mvh/ Karita

Camilla O

Jättebra massör. Den bästa jag varit hos och jag har varit hos många olika tidigare.

Emelie W

Verkligen toppen! Avslappnande och professionellt .

Tack för din fina recension Emelie Mvh/karita

Johanna H
Skrev om Camilla Greitze en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Camilla är glad och yrkeskunning. Noggrann och arbetar behagligt och lungt sätt. Fast det gjorde lite ont ibland så kände jag mig lugn och litade på Camilla att hon tar hand om mina fötter bästa möjliga sätt.

Svar från Camilla Greitze

Så skönt att höra att du känner dig trygg även om det gör ont ibland, det betyder mycket för mig. Varmt välkommen åter.

Peder Bengt Tore C
Skrev om Stephanie Griffiths en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Trevligt bemötande och massage behandling som gett resultat, minskad värk och förbättrad rörelseförmåga.

Michaela L
Skrev om Jonas Reinsjö en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Fantastisk! Bra och behaglig terapeut. Jag ska boka honom fler gånger!

Svar från Jonas Reinsjö

Hej Michaela! Tack för fina ord! Du är välkommen tillbaka!

Eva H
Skrev om Camilla Greitze en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Bra behandling och lätt att prata med. Allting gick jätte bra.

Svar från Camilla Greitze

Tack för det fina omdömet och att höra att din upplevelse blev bra. Hoppas på ett återseende, varmt välkommen

Lena S
Skrev om Camilla Greitze en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Camilla tog hand om mig och mina fötter på absolut bästa sätt. Hon är förtroendeingivande, skicklig och dessutom trevlig! Jag fick en bra upplevelse och behandling och jag kommer att boka henne igen i höst.

Svar från Camilla Greitze

Så kul att höra att du blev nöjd och fick en bra upplevelse. Ha en bra sommar och varmt välkommen åter i höst.

Susanne L
Skrev om Camilla Greitze en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Det var bra fotvård. Hon var jätteduktig och trevlig.

Svar från Camilla Greitze

Så glad jag blir att du blev nöjd. Hoppas på ett återseende.

Catharina H

Bra bemötande och fantastisk massage!

Annika R

Fint bemötande och bra massage, tack

Sandra E
Skrev om Anna-Lena Muhr en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Gick till Anna-Lena för fotvård - behandlingen kändes bra, upplevde att Anna-Lena var väldigt noggrann, och fötterna blev väldigt fina!

Sandra E

Gick till Karita för ansiktsbehandling och lashlift - Karita var supertrevlig, behandlingarna kändes jättebra i stunden och jag är väldigt nöjd med resultatet!

Tack för ditt fina omdöme Sandra Mvh/ Karita

Christina L
Skrev om Jennie Bergström en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Jag känner Jennie sedan länge. Hon är väldigt proffsig och inkännande kring vad jag behöver i stunden. Hon uppfyllde mina förväntningar på den massagebehandling jag beställt och fick.

Joakim W

Har blivit väldigt bra bemött av Viveca V är noggrann seriös väldigt kunnig och har en hög etisk kompass Proffsigt bemötande och ledarfigur samt har nära till skratt Hade ganska neutral inställning/förväntningar till utbildningarna jag gick men vart ganska förvånad och imponerad av det som skedde Att min inre kompass och fortsatta leverne ändrades i grunden No turning back Jag har lärt mig mycket via V i Reiki Det hela började med en Reiki behandling hos V för några år sen som helt golvade mig och som ledde till att jag utbildade mig till Reikimaster

Viveca V gillar detta
Svar från Viveca Vilhelmsson

Tack snälla Joakim för din fina recension! ❤️ Det värmer i hjärtat och betyder mycket för mig. Det har varit otroligt roligt att ha med dig på alla tre utbildningarna! Fortsätt nu att ge och sprida Reiki, som den fantastiska healer du är!

Therese L

Viveca är en fantastisk person som inger lugn och expertis. Jag har gått alla tre stegen i Reiki utbildning hos henne och känner stor tillit, trygghet och tacksamhet.

Viveca V och Karin S gillar detta
Svar från Viveca Vilhelmsson

Tack snälla Therese för dina fina ord!❤️ Det har varit en ynnest att få ha dig med på alla tre utbildningarna!❤️

Maria T

Väldigt duktig terapeut! Flexibel med anpassningar och trevlig!

Svar från Lena Eriksson Virensjö

Stort tack för dina fina ord. Så glad att du är nöjd med din upplevelse. Varmt välkommen tillbaka🥰 / Lena Eriksson Virensjö