KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

• BadgeNineYears
1 090
4.9
Boka tid Ring 08-122 253 06 Dela

KROPPSKLINIKEN Tyresö Vi har erbjudit behandlingar och yoga i Trollbäcken i mer än 23år. Vår lugna oas ligger ett stenkast ifrån Trollbäckens centrum med fri parkering. Hos oss kliver du in i en avkopplande miljö där du möts av välutbildade terapeuter och yogalärare. Vi finns här för att ge dig behandlingar och yoga i världsklass....

1090 omdömen om KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Sedan starten hos Reco 2015

Catharina H
Skrev om Stephanie Griffiths en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Bra bemötande och fantastisk massage!

Annika R

Fint bemötande och bra massage, tack

Sandra E
Skrev om Anna-Lena Muhr en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Gick till Anna-Lena för fotvård - behandlingen kändes bra, upplevde att Anna-Lena var väldigt noggrann, och fötterna blev väldigt fina!

Sandra E
Skrev om Karita Dahlgren  en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Gick till Karita för ansiktsbehandling och lashlift - Karita var supertrevlig, behandlingarna kändes jättebra i stunden och jag är väldigt nöjd med resultatet!

Tack för ditt fina omdöme Sandra Mvh/ Karita

Christina L
Skrev om Jennie Bergström en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Jag känner Jennie sedan länge. Hon är väldigt proffsig och inkännande kring vad jag behöver i stunden. Hon uppfyllde mina förväntningar på den massagebehandling jag beställt och fick.

Joakim W
Skrev om Viveca Vilhelmsson en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Har blivit väldigt bra bemött av Viveca V är noggrann seriös väldigt kunnig och har en hög etisk kompass Proffsigt bemötande och ledarfigur samt har nära till skratt Hade ganska neutral inställning/förväntningar till utbildningarna jag gick men vart ganska förvånad och imponerad av det som skedde Att min inre kompass och fortsatta leverne ändrades i grunden No turning back Jag har lärt mig mycket via V i Reiki Det hela började med en Reiki behandling hos V för några år sen som helt golvade mig och som ledde till att jag utbildade mig till Reikimaster

Viveca V gillar detta
Svar från Viveca Vilhelmsson

Tack snälla Joakim för din fina recension! ❤️ Det värmer i hjärtat och betyder mycket för mig. Det har varit otroligt roligt att ha med dig på alla tre utbildningarna! Fortsätt nu att ge och sprida Reiki, som den fantastiska healer du är!

Therese L

Viveca är en fantastisk person som inger lugn och expertis. Jag har gått alla tre stegen i Reiki utbildning hos henne och känner stor tillit, trygghet och tacksamhet.

Svar från Viveca Vilhelmsson

Tack snälla Therese för dina fina ord!❤️ Det har varit en ynnest att få ha dig med på alla tre utbildningarna!❤️

Maria T
Skrev om Lena Eriksson Virensjö en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Väldigt duktig terapeut! Flexibel med anpassningar och trevlig!

Lupita N

Hej! Jag ska alltid använda mitt Friskvård bidrag med Viveca eftersom hon är makalösa, lyhörda, professionellt i sitt jobb. Hon bemöter mig med glädje och den mood som gör att massage och reiki är en tid för mig och för att må bra. Viveca är.en sakkunnig i sin roll som massör och reiki healing. Jag ska alltid rekommendera henne att prova att må.bättre med henne.

Svar från Viveca Vilhelmsson

Tack snälla Lupita för dina fantastiska ord! ❤️ De betyder mycket för mig. Kram Viveca

Charlotte B

Kan varmt rekommendera Viveca. Varm, harmonisk och inkännande. Hela Kroppskliniken ger en känsla av lugn och välbefinnande.

Svar från Viveca Vilhelmsson

Tack snälla Charlotte för din fina recension!❤️ Jag blir så varm i hjärtat av dina rader. Varmt välkommen tillbaka! Kram Viveca ❤️

Anita C

Helt ok har tid om 2månader så helt ok

Svar från Camilla Greitze

Tack för det fina omdömet. Ser fram emot återseendet.

Ros-Marie H
Skrev om Anna-Lena Muhr en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Vänlig och behaglig person som fint tog hand om mina fötter. Hela besöket upplevde jag som harmoniskt och trevligt. Jag rekommenderar henne till alla som vill få sina fötter omhändertagna

Gun E
Skrev om Karin Spjuth en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Karin är suverän! En gedigen yogalärare inkännande och proffsig som levererar! En person du kan lita på. ... och en vän för livet!

Svar från Karin Spjuth

Åh, tusen tack Gun för dina fina ord! Det berör mig verkligen att läsa, och betyder mer än du anar. Tack för ditt förtroende – det värmer verkligen, varm Kram Karin!

Theresia S

På ett profsigt och trevligt sätt. Blev också nöjd med resultatet

Tack för din fina omdöme 🌷 Mvh/ Karita

Stefan B
Skrev om Camilla Greitze en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Kunnig och erfaren o trevlig återkommer igen

Svar från Camilla Greitze

Dina ord värmer. Ser fram emot ett återseende. Välkommen.

Björn S
Skrev om Camilla Greitze en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Jag besökte Camilla för att få hjälp med att förebygga nageltrång. Camilla är rutinerad och dessutom trevlig och lätt att prata med. Jag kan rekommendera ett besök för att få fötterna att må bra.

Svar från Camilla Greitze

Tack för det fina omdömet det värmer extra mycket då jag gillar att arbeta med nageltrångsproblematik. Ser fram emot ett återseende, varmt välkommen.

Nilla B
Skrev om Christina Arle en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Första gången. Positivt. Hon är varm vänlig. Karismatisk .skapade bra atmosfär I rummet. Ett pass jag kommer tillbaka till.

Svar från Christina Arle

Stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka / Kroppskliniken

Jeanette H
Skrev om Jenny O Jacobsson en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Provade Shiatsumassage för första gången. Jenny gav ett varmt och proffesionellt mottagande. Märktes att Jenny vet vad hon gör. Mycket bra!

Ragnvi N

Kan varmt rekommendera Lena! Den klart absolut bästa massagen som jag har fått. Mådde och mår så bra efteråt, ser fram emot nästa gång.

Svar från Lena Eriksson Virensjö

Stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss! Jag är glad att du är nöjd med din upplevelse. Varmt välkommen tillbaka / Lena E Virensjö

Michaela L
Skrev om IR Bastu en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Känns som att det kanske gör någon skillnad... men vad vet jag inte vad. Det är upp piggande på något sätt! Bra start på dagen!

Svar från IR Bastu

Tsck föf ditt uppriktiga svar! IR bastu är verkligen som du beskriver en personlig upplevelse utifrån din egen kropps dags behov. Varmt välkommen tillbaka!. Mvh Teamet Kroppskliniken

Sofia S

Lugnt och trevligt bemötande. Väldigt kunnig och jag fick bra hjälp med onda spänningar.

Anette A

Vet ej vem Karita Dahlgren är. Har varit på fotvård hos Camilla som var mkt bra, trevlig och lättsam. Mvh Anette Andersson

Svar från Karita Dahlgren

Hej Ber om ursäkt då det måste blivit fel när förfrågan skickades ut från oss Då hälsar jag Camilla att du var nöjd med fotvården Mvh/ Karita

Therese F
Skrev om Karin Spjuth en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Det är så avslappnande att komma in till Kroppskliniken och jag känner mig så väl bemött!

Tack snälla för detta jättefina omdöme! Detta värmer mycket! Kram Karin

Åke K
Skrev om Karin Spjuth en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Fantastisk professionell och trevlig instruktör som bemötte mina förväntningar av ett bra yoga pass.

𝒯𝓊𝓈ℯ𝓃 𝓉𝒶𝒸𝓀 𝒜̊𝓀ℯ 𝒻ℴ̈𝓇 𝒹𝒾𝓃 𝒻𝒾𝓃𝒶 𝓇ℯ𝒸ℯ𝓃𝓈𝒾ℴ𝓃! 𝒟ℯ𝓉𝓉𝒶 𝓋𝒶̈𝓇𝓂ℯ𝓇𝓂𝓎𝒸𝓀ℯ𝓉! 𝒦𝓇𝒶𝓂 𝒦𝒶𝓇𝒾𝓃

Siv H
Skrev om Michelle Nordbäck en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Fint bemötande och gick igenom behandlingens innehåll på ett tydligt sätt. En trygg upplevelse och kommer fortsätta med min behandling hos Kroppskliniken.

Svar från Michelle Nordbäck

Hej Siv! 🌸 Stort tack för de värmande orden. Fint att kunna ge dig en bra upplevelse. Varmt välkommen tillbaka! // Michelle

Christoffer B

Jennie är mycket bra på att förstå helheten i kroppen och arbetar med både massage och stretch med fokus på att lösa problemet i kroppen. Rekommenderas!

Svar från Jennie Bergström

Tusen tack för din fina recension, Christoffer! Det betyder jättemycket för mig att höra att du uppskattade behandlingen. Bästa hälsningar Jennie

Annica S
Skrev om Karin Spjuth en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Proffsig, varm, lyhörd och en fantastisk duktig instruktör!

Annica S och Karin S gillar detta
Svar från Karin Spjuth

Tack snälla Annica för din fina recension! Det värmer i hela hjärtat. Kram Karin

Annika B

Lugnt och fint bemötande, nöjd och glad efter min PRX behandling .kan varmt rekommendera. På återseende Karita!

Tack Annika för ditt fina omdöme Du är så välkommen tillbaka 🌷 Mvh/ Karita

Steven K
Skrev om Tess Lundén en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Första gången med lymfmassage. Själva ,assagen är mycket behaglig samtidigt som man blir uppmärksam på om man har några problem som behöver adresseras. Man känner sig avslappnad och lugn efteråt. Rekommenderas.

Svar från Tess Lundén

Tack snälla för fin recension 🙏💫 Varmt välkommen tillbaka! Mvh Tess

Anne S
Skrev om Camilla Greitze en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Mina fötter gjordes iordning på ett mycket fint, kunnigt och härligt sätt. Stort tack!

Svar från Camilla Greitze

Och ett stort tack till dig för det fina omdömet. Blir glad av att höra att du känner dig nöjd med vårt bemötande. Hoppas på ett återseende, välkommen.

Monica M

Skön behandling! Proffesionell!

Tack snälla Monica! Detta värmer mig mycket att höra. Kram Karin

Krister W
Skrev om Gunnar Bokneberg en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Instruktiv och engagerad i mitt problem med ryggen. Bra övningar etc.

Maria B
Skrev om Karin Spjuth en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Karin är en helt fantastisk tydlig mediyogaguide. Kroppen får en skön återhämtning och jag sover bättre än någonsin efter passen.

Svar från Karin Spjuth

Underbart tack Maria, är så tacksam för din fina recension, och lika tacksam för nyttan denna fantastiska yogaform ger. Stor varm Kram Karin

Annie L

Försa gången med denna behandling. Önskar att jag testat denna tidigare, otroligt bra! Passade mig perfekt, blev så bra mottagen

Karin S och Stephanie G gillar detta
Svar från Stephanie Griffiths

Stort tack för dina fina ord, det betyder mycket! Så glad att du är nöjd med din behandling. Varmt välkommen tillbaka / stephanie

Maria L

Fantastisk upplevelse som gav återhämtning.

Svar från Viveca Vilhelmsson

Vad fint att höra, Maria!❤️ Tack för din feedback, den betyder mycket för mig och kliniken! Med värme Viveca

Malin W

Stephanie är alltid inlyssnande över vad jag som kund efterfrågar. Samtidigt kan man känna sig trygg i att låta henne känna efter vad kroppen har för behov.

Karin S och Stephanie G gillar detta
Svar från Stephanie Griffiths

Stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss! Så glad att du är nöjd med din upplevelse. Varmt välkommen tillbaka / stephanie

Therese B
Skrev om Camilla Björkander en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Ett varmt och trevligt bemötande! Lugn och avslappnande behandling av fot och ben massage.

Svar från Camilla Björkander

Tack snälla för ditt omdöme här. Det betyder mycket. Jätteroligt att höra att det blev bra och jag tolkar dig nöjd. Det är mitt mål :) Välkommen åter! / Camilla

Sanna N
Skrev om Anna-Lena Muhr en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Bra fotvårdsbehandling. Lite besviken dock då jag betalade för 60 min när jag faktiskt bara fick behandling 50 minuter vilket drar ner mitt helhetsbetyg.

Svar från Anna-Lena Muhr

Tack Sanna för din värdefulla recension och för att du uppmärksammar oss på detta. Du ska självklart få en full behandlingstid på 60 minuter när det är det du har bokat, och vi beklagar verkligen att det inte blev så denna gång. Det tar vi på största allvar och ser som en viktig lärdom för oss. Vi vill gärna följa upp detta och göra det rätt för dig. Hör gärna av dig till oss via mejl så ser vi till att du får en bättre upplevelse vid ditt nästa besök, till exempel genom att erbjuda en förlängd behandling, eller om du önskar...

Roger N
Skrev om Jenny Berg en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

En gång hitintills som var bra

Anita H
Skrev om Anna-Lena Muhr en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Jag är mycket nöjd efter fotbehandlingar av Anna-Lena som är kunnig och noggrann. Kan varmt rekommenderas! /Anita

Svar från Anna-Lena Muhr

Tack så jätte mycket Anita🙏🥰

Lisa L

Fantastisk massage , kan verkligen rekommendera! Kunnig och väldigt lyhörd ! Bara massa plus !!⭐️🌟⭐️🌟⭐️

Svar från Lena Eriksson Virensjö

Stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss! Så glad att du är nöjd med din upplevelse. Varm välkommen tillbaka / Lena E Virensjö

Sofia U

Magiskt! Jätteintressant hur Jenny kunde känna in mina spänningar. Jag var trygg och avslappnad och samtidigt, på något annat plan, medveten om kroppens reaktioner på behandlingen. Kom verkligen i balans! Rummet var så mysigt fixat och Jenny är otroligt kunnig, trygg och inkännande.

Sofia U
Skrev om Seti Gerova en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Fantastisk behandling! Rogivande och samtidigt energigivande. Den varma oljan och massagen gjorde underverk för både sinnet, kroppen och och huden. Och tystnaden var verkligen välbehövlig, när jag väl varvat ner och ”landat” i rummet. Seti är såå bra; inkännande och trygg!

Svar från Seti Gerova

Hjärtligt tack, Sofia för din fantastiskt fina recension och för att du tog dig tid att skriva ❤️🙏! Jag är glad att höra att du fick en fin upplevelse av behandlingen 🙏! Varma hälsningar

Steven K
Skrev om Karin Spjuth en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Har framförallt erfarenhet av deras olika yogapass som ger ökad styrka och rörlighet samtidigt som det ger ett mentalt lugn. Yoga ger mig en bra balans i livet helt enkelt. Gillar också deras olika massagetyper som erbjuds. Kroppskliniken är riktigt bra helt enkelt.

Svar från Karin Spjuth

Tusen tack för din fina recension och är lika tacksam för dina ord hur yoga och behandlingar gör nytta på djupet. Stort varmt tack! Kram Karin

Jane L
Skrev om Anna Maria Aro en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Anna är en fantastisk yogainstruktör, lugn och trygg.

Tina P
Skrev om Tess Lundén en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Mkt bra och trevlig tjej. Gav en många tips.

Svar från Tess Lundén

Tack för din fina recension 🙏💫 Varmt välkommen tillbaka 🤗 Mvh Tess

Åsa H
Skrev om Kroppsklinikens Yogastudio en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Vänligt, varmt och seriöst! Mycket bra för återhämtning, energipåfyllning och vila! Jag rekommenderar Yogastudion varmt.

Svar från Kroppsklinikens Yogastudio

Stort varmt tack Åsa, detta värmer ända in i hjärtat! Kram Karin

Helene N
Skrev om Karin Spjuth en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Proffsig och skapar en fantastisk kroppklinik där man slltid är välkommen och blir väl omhändertagen.

Svar från Karin Spjuth

Tack snälla Helene för dina fina ord! Känner mig enormt extra tacksam då du även inkluderar hela klinikens omhändertagande. Tack!!! Varm Kram Karin

Karin F

Kroppskliniken är fantastisk på så många sätt. Har aldrig varit missnöjd med något. Rekommenderar alla dagar i veckan!

Svar från Kroppsklinikens Yogastudio

Tusen tack Karin för din fina recension till oss. Det värmer ända in i hjärtat. Kram Karin

Jannice R

Stephaniee väldigt skicklig och jag återkommer gärna och kan varmt rekommendera hemma

Stephanie G och Karin S gillar detta