Jag är så otroligt nöjd med min fotvård! Behandlingen var både professionell och avslappnande, och jag kände mig verkligen omhändertagen från början till slut. Resultatet blev över förväntan – mina fötter känns som nya! Personen som hjälpte mig var väldigt noggrann, vänlig, trevlig och kunnig, vilket gjorde hela upplevelsen ännu bättre. Jag kan varmt rekommendera detta till alla som vill unna sig lite extra omvårdnad. Ville inte gå därifrån.. Kommer definitivt tillbaka!
25 omdömen om Anna-Lena Muhr
En synnerligen kompetent och professionell fotvårdare som hanterade utmaningen med mina fötter med bravur
Trevligt bemötande, jag kunde njuta av egentid medan någon pysslade med mina fötter och de blev jättefina. Jag är nöjd.
Bra noggrann vänlig trevlig 👍👍 kunnig
Det jag har erfarenhet ifrån så tycker jag hon är bra
Har inte haft henne. Hade Camilla
Hej Kerstin, tack för din återkoppling. Då är det givetvis ej relevant att kunna lämna ett omdöme. Med vänlig hälsning, Karin
Noggrann och varsam med fötterna. De blev jättefina.
Duktig och snabb gotvårdare dessutom trevlig
Anna-Lena är verkligen kompetent. Efter år med problem med mina fötter hittade jag henna av en slump och äntligen en person som fått bukt med mina problem.
Bra bemötande. Inga förväntningar. Köpte fotvård och fick det proffsigt utfört. Har inga jämförelser men det kändes bra.