Camilla Greitze

Camilla Greitze

36 omdömen om Camilla Greitze

Sedan starten hos Reco 2026
Ulf H

Hon var supertrevlig och gjorde mina fötter fina

Svar från Camilla Greitze

Tack för det fina omdömet och de värmande orden. Varm välkommen för ett återseende

Fredrik F

Fick väldigt bra behandling. Blir nog fler gånger.

Svar från Camilla Greitze

Tack för det fina omdömet. Hoppas det blir fler gånger. Varmt välkommen.

Anne A

Otroligt duktig och lyhörd! Rekommenderar varmt ett besök.

Svar från Camilla Greitze

Vad glad jag blir att du kände dig hörd och bemött. Varmt välkommen för ett återseende.

Maria Jennifer Freja K

Camilla gjorde ett helt otroligt jobb med mina fötter, som var i väldigt dåligt skick, pga att jag inte hade haft tid och ork att fixa dem, pga min mors bortgång. Hon tog bort liktornar, klippte mina vildvuxna tånaglar, filade bort förhårdnader, m.m. Nu känns de så lena och ser så fina ut, så att jag kan gå ut i sandaler och njuta av sommaren.

Svar från Camilla Greitze

Är så tacksam att jag fick möjligheten att ge dig och dina fötter lite omsorg. Varmt välkommen tillbaka för ett återseende

Brittmarie E

Efter ett besök är jag jättenöjd! Även bokat ännu ett besök.

Svar från Camilla Greitze

Vilket fint omdöme, tack det värmer, Ser fram emot återseendet. Varmt välkommen.

Susanne J

Jag har varit på medicinsk fotvård hos Camilla Greitze. Då jag varit hos henne flera gånger kämpar vi med en envis fot som nu blivit så mjuk och fin. Så denna sommar har jag gått med fina sommarfötter. Camilla ger många goda råd och tips och vi har alltid trevliga samtal under behandlingen.

Svar från Camilla Greitze

Tack, vilka fina, värmande ord. Alltid lika roligt att se framgångar ser fram emot att få fortsätta förbättra foten tillsammans med dig.

Annie A

Fina sommarfötter blev det! 👍🏻

Svar från Camilla Greitze

Tack för ditt omdöme. Så glad att dina fötter känns sommarfina. Ser fram emot ett återseende, välkommen.

Lars L

Bra bemötande, kunnig och bra levererad Fotvård, kan varmt rekommendera

Svar från Camilla Greitze

Tack för dina fina ord och omdöme. Det betyder mycket för mig. Varmt välkommen åter för ett återseende.

Linda M

Det märks att Camilla har lång erfarenhet, hon känns professionell och trygg. Dessutom väldigt trevlig :) Fötterna kändes som nya och jag kommer definitivt boka igen hos henne.

Svar från Camilla Greitze

Vilket fint omdöme och fina ord de värmer. Ser fram emot ett återseende, varmt välkommen.

Kristina F

Väldigt duktig fotvårdspecialist. Kan tänka mig att boka henne igen Mvh Kristina

Svar från Camilla Greitze

Blir varm om hjärtat av att läsa ditt fina omdöme. Ser fram emot att behandla dina fötter igen, varmt välkommen.