Jag har gått på Gunnars klass ”Fascia & Core”, jättebra liten träningscirkel som alltid resulterar i lite härlig träningsvärk. För mig som inte har tränat alls på länge så har det varit perfekt för att komma igång och bygga upp lite styrka. Man får massa bra hjälp, tips och instruktioner, jag har haft mindre spänningsvärk i axlar och nacke sen jag började gå på det här passet. Även om det är mycket fokus på core och stabilitet så brukar hela kroppen få jobba och det känns ett par dagar efter. Toppen!
59 omdömen om Gunnar Bokneberg
Jag tycker att han är väldigt duktig och noggrann.
Som PT är Gunnar inkännande och en god pedagog. Han är kunnig inom sitt område och inger stort förtroende.
Jag tycker att Gunnar är en bra naprapat. Började känna mig bättre efter första besöket på Kroppskliniken.
Tack för dina fina ord, kroppen mår toppen når allt fungerar bra. 🙏
Mycket trevlig och kunnig! Han har helhetssyn över kroppen och behandlar inte separata problem utan att ta hänsyn till hur de hänger i hopp. Har varit hos Gunnar vid behov i många år. Rekommenderas varmt.
Kompetent ,engagerad, kunnig ,fick bra hjälp med min dåliga rygg
Gunnar är extremt kunnig och professionell. Hans behandlingar ger stor positiv effekt. Han är även inte sen med att dela ut tips på övningar att göra som passar just mig.
Tack för din trevliga ord. Its allt passion
Mycket kunnig och seriös. Kommer definitivt att återkomma.
Hej jag sökte hjälp för flera besvär med axel, armbåge, stel rygg mm. Gunnar var mycket pedagogisk samt kunnig i sin profession. Han gav mig även bra tips för egen träning. Jag kommer att komma för fler behandlingar.
Väldigt kunnig och trevlig. Rekommenderar starkt.