Karin Spjuth

Karin är utbildad Instruktör/Yogalärare samt Yogaterapeut hos Göran Boll / Medicinska YogaInstitutet i Stockholm. Utexaminerad stress o utbrändhets coach för Mediyoga International.
Är från grunden examinerad o certifierad av Axelssons Gymnastiska Institut
inom både kropp massageterapi o andra specialistutbildningar. Går under en längre utbildning craniellsacralterapi för Michael Persson/Hälsans Hus.
Är Naturkosmetologisk Hudterapeut samt av Powerlite examinerad hudterapeut.
Utför ansiktsbehandlingar, samt kombinationsbehandlingar med Powerlite 600 som
förebygger hudens åldrande, reducerar fina linjer, solskadad hy mm. Nyhet 2017 needlepen.

Karin driver kliniken och Kroppsklinikens Terapeutiska Team o Yogakliniken

251 omdömen om Karin Spjuth

Sedan starten hos Reco 2009
Gun E

Karin är suverän! En gedigen yogalärare inkännande och proffsig som levererar! En person du kan lita på. ... och en vän för livet!

Svar från Karin Spjuth

Åh, tusen tack Gun för dina fina ord! Det berör mig verkligen att läsa, och betyder mer än du anar. Tack för ditt förtroende – det värmer verkligen, varm Kram Karin!

Therese F

Det är så avslappnande att komma in till Kroppskliniken och jag känner mig så väl bemött!

Tack snälla för detta jättefina omdöme! Detta värmer mycket! Kram Karin

Åke K

Fantastisk professionell och trevlig instruktör som bemötte mina förväntningar av ett bra yoga pass.

𝒯𝓊𝓈ℯ𝓃 𝓉𝒶𝒸𝓀 𝒜̊𝓀ℯ 𝒻ℴ̈𝓇 𝒹𝒾𝓃 𝒻𝒾𝓃𝒶 𝓇ℯ𝒸ℯ𝓃𝓈𝒾ℴ𝓃! 𝒟ℯ𝓉𝓉𝒶 𝓋𝒶̈𝓇𝓂ℯ𝓇𝓂𝓎𝒸𝓀ℯ𝓉! 𝒦𝓇𝒶𝓂 𝒦𝒶𝓇𝒾𝓃

Annica S

Proffsig, varm, lyhörd och en fantastisk duktig instruktör!

Annica S och Karin S gillar detta
Svar från Karin Spjuth

Tack snälla Annica för din fina recension! Det värmer i hela hjärtat. Kram Karin

Monica M

Skön behandling! Proffesionell!

Tack snälla Monica! Detta värmer mig mycket att höra. Kram Karin

Maria B

Karin är en helt fantastisk tydlig mediyogaguide. Kroppen får en skön återhämtning och jag sover bättre än någonsin efter passen.

Svar från Karin Spjuth

Underbart tack Maria, är så tacksam för din fina recension, och lika tacksam för nyttan denna fantastiska yogaform ger. Stor varm Kram Karin

Steven K

Har framförallt erfarenhet av deras olika yogapass som ger ökad styrka och rörlighet samtidigt som det ger ett mentalt lugn. Yoga ger mig en bra balans i livet helt enkelt. Gillar också deras olika massagetyper som erbjuds. Kroppskliniken är riktigt bra helt enkelt.

Svar från Karin Spjuth

Tusen tack för din fina recension och är lika tacksam för dina ord hur yoga och behandlingar gör nytta på djupet. Stort varmt tack! Kram Karin

Helene N

Proffsig och skapar en fantastisk kroppklinik där man slltid är välkommen och blir väl omhändertagen.

Svar från Karin Spjuth

Tack snälla Helene för dina fina ord! Känner mig enormt extra tacksam då du även inkluderar hela klinikens omhändertagande. Tack!!! Varm Kram Karin

Magdalena M

Karin har jag har valt att gå på yoga för. Hennes lugn och kompetens i allt hon gör är helt fantastiskt.

Tack snälla Magda för dina fina ord! Det värmer ändå in i hjärtat! Kram Karin

Jeanette B

Vänlig, tog sig tid och instruera om egen efterbehandling av öronhålstagning. Kändes tryggt

Tack snälla Jeanette! Detta värmer mycket! Kram Karin