Bra bemötande och fantastisk massage!
Stephanie Griffiths
Stephanie Griffiths en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård
Massage Certifierad Massageterapeut o Idrottsmassör Premier Int Sports Massagetherapy i London, där Stephanie arbetat fram till 2014, då hon beslutade för att återvända tillbaka till Sverige igen. Stephanie arbetar även som Personal Trainer o mamaboatcamp.
Stephanie arbetar i kliniken följande dagar: måndagkvällar, onsdag dagtid samt hela fredagar fram till kl 18. Övrig tid på företag.
Hennes spetskompettens är att få igång dina muskler, du väljer styrka själv.
125 omdömen om Stephanie Griffiths
Fint bemötande och bra massage, tack
Försa gången med denna behandling. Önskar att jag testat denna tidigare, otroligt bra! Passade mig perfekt, blev så bra mottagen
Stort tack för dina fina ord, det betyder mycket! Så glad att du är nöjd med din behandling. Varmt välkommen tillbaka / stephanie
Stephanie är alltid inlyssnande över vad jag som kund efterfrågar. Samtidigt kan man känna sig trygg i att låta henne känna efter vad kroppen har för behov.
Stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss! Så glad att du är nöjd med din upplevelse. Varmt välkommen tillbaka / stephanie
Stephaniee väldigt skicklig och jag återkommer gärna och kan varmt rekommendera hemma
Superbra massage! Rekommenderas varmt.
Jag går på LPG behandlingar hos Stephanie är lika nöjd varje gång
Va roligt att höra! Tack för dom fina orden / stephanie
Professional massage med utmärkt bemötande. Tack.
Mycket professional! Trevligt bemötande och lyhörd
Har gått till Stephanie i flera år, alltid supernöjd!
Stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss! Så glad att du är nöjd med din upplevelse under dessa år / stephanie