Var tyvärr inte på plats men kunde ta det mesta via telefon. Supersmidig att samtala med o h blev ett riktigt snyggt jobb!
212 omdömen om Magnus Frodin
Mycket trevligt bemötande och högt serviceansvar. Ringde innan och förberedde mig på ankomsttid. Kompetent och duktig. Mån om att städa upp efter sig.
Utförde ett mycket bra jobb, proffsigt och trevligt bemötande. Kan inte vara mer nöjd med Magnus och Laddboxkillarna.
Bra upplevelse av Magnus installation, han utförde jobbet snyggt o informerade oss om det han gjorde. Rekommenderas :)
Magnus var väldigt trevlig och proffsig. Gav en bra information och utförde ett snyggt arbete/installation.
Vi fick snabb och bra hjälp när vår gamla laddbox 5+ år gav upp och behövde bytas ut snabbt. Bra råd kring produkt och bra priser. Snabb installation 3 dagar efter beställning och allt funkar.
Snabbt? smidigt och Magnus var noggrann under installationen!
Snabb och smidig installation. Fick en dyrare box men till samma offererade pris då installationsförutsättningarna inte var optimala. Mycket nöjd.
Magnus har gjort ett mycket bra jobb. Han är både snabb och väldigt duktig i sitt arbete.
Väl utfört arbete för ett konkurrenskraftigt pris! Kommunikationen var enkel och teknikern lösningsorienterad.