Gabriel Augustsson

Gabriel Augustsson

Gabriel Augustsson är mäklare på Le Grand Propriété Fastighetsförmedling

Gabriel Augustsson har varit registrerad mäklare sedan 2009-05. Gabriel Augustsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 289 omdömen med ett betyg på 4.9. Gabriel Augustsson har haft 22 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

289 omdömen om Gabriel Augustsson

Sedan starten hos Reco 2019
Peter H
Sålde sin bostad med hjälp av Gabriel Augustsson en del av Le Grand Propriété Fastighetsförmedling
Sparreholm vid Båven

Vi är väldigt nöja med Gabriels arbete. Från upplägg, återkopplingar och slutförande.

André E
Flen

Allt har gått väldigt smidigt och bra med Gabriel. Snabbt och trevligt bemötande.

Thomas O
Näshulta Södermanland

Vi valde Gabriel och hans team för det professionella bemötandet vi fick vid inledande möten. Vi sålde en gård där paketering, diskussioner om upplägg, marknadsföring, återkoppling efter visningar och under tiden var väldigt bra skött. Rekommenderar verkligen att anlita den här mäklaren.

Jonas N
Köpte sin bostad med hjälp av Gabriel Augustsson en del av Le Grand Propriété Fastighetsförmedling
Näshulta Södermanland

Väldigt nöjd med Gabriel, han återkopplar regelbundet och driver affären på ett väldigt smidigt sätt.

Alma E
Näshulta Södermanland

Jättebra upplevelse genom hela processen. Informativ, lätt att få tag på, trevlig. Känns som han vill båda säljaren och köparens bästa, försöka hitta en bra väg för att avsluta försäljningen där alla är nöjda.

Felicia A
Köpte sitt hus med hjälp av Gabriel Augustsson en del av Le Grand Propriété Fastighetsförmedling
Övre nyfors

Att köpa bostad av Gabriel var en väldigt trygg och bra upplevelse. Han var hjälpsam, engagerad och lätt att få kontakt med genom hela processen. Vi kände oss väl omhändertagna och kunde alltid få svar på våra frågor. Tack vare Gabriels professionella bemötande blev vårt bostadsköp både smidigt och positivt. Vi rekommenderar honom varmt.

Claes B
Granhed Södermanland

Gabriel & Co är mycket proffsiga i sitt bemötande. Med sin noggrannhet och känsla för detaljer är Gabriel en fantastisk samarbetspartner vid husförsäljning. Varma rekommendationer till Gabriel Augustsson på Le Grand Propriété.

Jeanette L
Sundbyholm / Jäder nära Mälaren

Professionellt från start till mål. Tillmötesgående. Hela processen utmärkt! Vi är väldigt nöjda med Gabriel och hans team. Tusen tack!

Eva V
Gillberga i Södermanland

När min gård skulle säljas så fick jag tips om Le Grand Propriété. Genomförandet från första telefonkontakt, fotografering, annons, visning fram till försäljning gick över förväntan. Så proffesionellt från början till slut. Dessutom var Gabriel mycket bra på att lyssna av under processen kring mina önskemål.

Olivia S
Malmköping

Gabriel inger ett lugn och en trygghet genom processen. Bra kommunikation. Strålande!