Är så otroligt nöjd och tacksam över mina 8 veckor på Linda Mehrens MAKEUPACADEMY! Det är en värdefull tid i mitt liv, som jag kommer bära med mig för alltid! Inte bara att jag har lärt mig otroligt mycket, men även supporten jag fått från mina två fantastiska lärare, under och efter utbildningen, har betytt allt!
När jag gick, var vi en härlig grupp på 10 personer. Vi fick vi lära oss allt som behövs för att jobba som professionell makeupartist, både om olika makeuper, produktkännedom, teknik, ALLT, men även också om hur branschen fungerar, hur man går till väga efter skolan osv. Vi fick även möjligheten att tillsammans med Linda och Johanna, göra makeupen till NK galan (2016), vilket var en fantastisk upplevelse för oss alla, där vi även lärde oss super mycket!!
På skolan känner man sig alltid hemma och får fin kontakt med varandra. Så otroligt mycket värme och kärlek. Man blir som en familj :)
Jag rekommenderar varmt Linda Mehrens MAKEUPACADEMY! Efter utbildningen kommer du känna dig trygg som professionell makeup artist, med enormt mycket kunskap i väskan och minnen för livet!
gillar detta