Mäklarhuset Ekerö
Välkommen till Mäklarhuset Ekerö!
Letar du bostad i Skärvik, Träkvista, Älvnäs, Ekerö sommarstad, Närsta, Bergvik eller Merhammar med omnejd? Vi på Mäklarhuset Ekerö hjälper dig med att sälja din bostad såväl som att hjälpa dig på vägen mot din nya bostad. Vi förstår att en bostadsaffär är ditt livs kanske viktigaste affär, därför är det viktigt att allt går rätt till.
Vi har många års erfarenhet inom branschen och våra mäklare kan hjälpa dig att värdera din bostad helt kostnadsfritt. Bor du i villa, lägenhet eller radhus? Vi hjälper dig oavsett boendetyp.
Utmärkelser
125 omdömen om Mäklarhuset Ekerö
Sedan starten hos Reco 2014
Trevligt bemötande.
Effektiv handläggning. -
sålde sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Mycket bra service och trygg och säker guidning genom säljprocessen!!
sålde sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Tack Johan för ett proffsigt och bra jobb vid försäljningen av våran fastighet.
👍😊 -
sålde sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
En utmärk mäklare som kan området väl.
Är påläst, drivande och mån om att hela försäljningen från start till slut genomförs på bästa sätt.
Snabb på att återkoppla om några frågor uppstår.
Lyhörd men även rådgivande baserad på många års erfarenhet i branschen. -
sålde sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Bästa mäklaren vid både köp och försäljning.
Proffsig, effektiv och gör både köpare och säljare trygga under hela köpet/ försäljningen. -
sålde sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Trevligt, proffesionellt och effektivt!
köpte sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Saklig & tydlig. Följer sin rutin och lämnar inget åt slumpen.
sålde sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Mycke nöjda med Johan genom hela processen. Proffsig på alla sätt och rekommenderas varmt!
köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Jag har varit i kontakt med Johan gällande köp av flera bostäder under åren men tidigare dragit mig för att köpa av honom pga att han uttryckt sig klumpigt gällande mig och min fru. Nu köpte jag till sist en lägenhet där han var mäklare ändå.
Min upplevelse är att Johan gör allt för säljaren men som potentiell köpare är man inte riktigt lika intressant. Han svarar inte i telefon eller på sms efter visning förrän nästkommande morgon kl 08:30, inte ens när jag försökte lägga ett bud. Han svarar snäsigt på frågor om grannar och annat och när det var dags att skriva kontrakt blev situationen gällande klausul eller inte oerhört konstig och han väljer att inte ens föreslå det jag egentligen skulle behöva för säljarna.
Till råga på allt säger han att han vill ha fem stjärnor på reco och vill man inte ge honom fem så kan man låta bli helt. När första signeringen var klar upplevde jag att jag blev bemött bättre och när det var dags att få nyckeln hade han vänt helt och var väldigt trevlig, något som tyvärr inte väger upp flera års sämre bemötande.Hej Helena.
Johan Siönäs
Tack för ditt omdöme även om det var mycket ledsamt att läsa dina rader.
Jättesorgligt när kommunikationen inte fungerar.
Jag har uppenbarligen haft några "dåliga dagar" på jobbet men drar lärdom av din upplevelse. Tack än en gång.
Med hopp om att du kommer stortrivas i ditt nya hem. -
köpte sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Mycket proffsig och seriös mäklare som vill göra det bästa för säljare och köpare
köpte sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Bra och seriös Mäklare med omtanke om både säljare och köpare.
köpte sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Bra lokalkännedom, information om köpprocessen och om köpeobjektet. Mycket trevlig mäklare!
sålde sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Blev bemött på ett mycket professionellt sätt.
Mina förväntningar var att få huset sålt snabbt och till ett bra pris,som mäklaren levde upp till med råge.
Han var kunnig och serviceinriktad,han visade verkligen att han var en enormt duktig mäklare och var mån om mig som kund.
Kan rekommendera honom på det varmaste.En toppenmäklare. -
sålde sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
En mycket proffsig mäklare som är mån om att både köpare och säljare är nöjda efter affären. Alltid tillgänglig. Bra på att komma till skott, inga långa ledtider. Duktig på att visa hus och dessutom trevlig!
köpte sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Trevligt bemötande, inga speciella förväntningar men köpet och allt har varit smidigt,
sålde sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Mycket korrekt, påläst & trevligt bemötande.
Vi hade väldigt höga förväntningar på hur affären skulle genomföras. Johan uppfyllde våra förväntningar & höll flaggan väldigt högt genom hela säljprocessen, ett väldigt högt betyg förtjänar han nu med facit i hand! -
sålde sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Johan är en mycket erfaren mäklare, med stor kunnighet. Han jobbar proffsigt, strukturerat och snabbt. Lätt att samarbeta med. Johan uppfyllde våra förväntningar på mäklare med råge och vi rekommenderar honom varmt!
köpte sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Kunnig, trevlig och on point!
sålde sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Vi upplevde att vi fick ett trevligt och proffesionellt bemötande av vår mäklare Johan. Med sin tydlighet, lyhördhet och sitt engagemang så kände vi oss trygga genom hela processen.
köpte sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Jag har blivit bra bemött av mäklaren!
sålde sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Johan har varit tydlig och professionell genom hela processen, vi är mycket nöjda!
köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Johans erfarna, professionella och otroligt trevliga bemötande var långt över min förväntan och har varit till stor hjälp under min första bostadsaffär. Johan har på ett otroligt tydligt sätt hjälpt mig förstå processer och avtal som jag tidigare inte hade någon koll på samt hjälpt mig att få kontakt med banker och varit snabb och flexibel i mina behov. Han har helt enkelt gjort den här affären väldigt enkel för mig och en bättre mäklare får man verkligen leta efter! Han får full poäng från min sida! Rekommenderar starkt!
skrev om Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Föräldrarna köpte radhus via Johan. Vi bemöttes professionellt och bra.
köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Trevlig, snabb och saklig. Tog snabbt fram svar på frågor vi hade och höll de tider vi kommit överens om.
sålde sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Bemötande 100 procent proffsigt, vi lade tillsammans upp plan och genomförande strategi som vi tillsammans genomförde.
sålde sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Proffsig, kunnig, engagerad, hjälpsam, snabb på att återkoppla frågor. Jag har både köpt hus och sålt hus via Johan, kan rekommendera honom till 100 %
skrev om Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Johan är kunnig och jag var helt trygg med att hans råd var det bästa.
Försäljningen översteg mina förväntningar. -
sålde sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Hela försäljningsprocessen gick snabbt och smidigt.
sålde sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Vänligt bemötande av Johan. Berättade vad som kommer att hända och förklarade bra ang fotograferingen.
Hjälpte till med att få bra bilder. Även med budgivningen förklarade han vad som var bra köpare och vad man ska tänka på.
Vi har förut använt oss av Johan och det var det självklara valet av mäklare även nu. -
sålde en tomt med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Bästa mäklaren! Proffsigt, smidigt och tryggt.
köpte sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Toppen!! Det kändes tryggt och bra
sålde en tomt med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Kunnig, Professionell, lyhörd och effektiv
köpte sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Jag har nyligen köpt en fastighet där Johan var mäklare. Jag uppskattade Johans trevliga och professionella sätt och att vi kunde ha en väldigt öppen och bra kommunikation. Han överträffade mina förväntningar, särskilt vad gäller flexibilitet, och jag kan absolut rekommendera honom vidare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Sålt lägenheten med Johans kunnande och erfarenhet. Vi är nöjda med informationen om spekulanter och hur vi går vidare med försäljningen. Johan levde upp till mina förväntningar.
köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Vi har köpt en bostadsrätt av Johan. Vi upplevde Johan som mycket engagerad, trevlig, informativ och vänlig. Det var inga problem att få en andra visning ordnad. Han tog snabbt fram svar på de frågor vi hade utöver informationen i prospektet vid den andra visningen.
sålde sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Ett sommarhus har vi sålt och förväntningarna uppfyllde Johan mer än bra!
Tydlighet och bra agerande! -
sålde sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Bra bemötande, driven, kunnig och erfaren.
köpte sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Jag har köpt av Johan två gånger och varit i kontakt med honom flertalet gånger. Han är alltid påläst, kunnig och otroligt tillmötesgående och måna om både sina säljare och köpare. Kan varmt rekommendera Johan!! //Emma
sålde sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Johan är mycket kunnig och ingav ett högt förtroende genom hela säljprocessen. Hans långa erfarenhet i kombination med ett stort engagemang gjorde att vi blev mycket nöjda. Högsta betyg!
sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Han såld våra lgh
Vi rekommenderar Johan Siönäs ! Han är proffs👏👌 -
köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Mycket seriös mäklare! Rekommenderar!
sålde sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Vi sålde vårt fritidshus. Johan har varit super bra att ha och göra med. Givit oss snabb och bra återkoppling samt kommit med ärliga råd. För oss blev det en väldigt smidig affär.
köpte sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Johan gav en fantastisk köpupplevelse med många goda råd och tips inför husköpet. Professionellt, informativt och omhändertagande. Framför allt är Johan en vass förhandlare som lyckades få både oss, och säljarna, nöjda.
Den dagen vi säljer kommer vi vända oss till Johan - utan tvekan! -
Sålt fritidshus
Johan är en mycket duktig och trevlig mäklare.
Innan försäljningen träffade vi tre olika mäklare och Johan var den som gav ett väldigt gott intryck, påläst om fastigheten och området och mycket kunnig.
Kan varmt rekommendera Mäklarhuset och Johan! -
sålde sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Sålt sommarstugetomt trevlig bemötande rutinerad och kunnig mäklare.
köpte sitt hus med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Vi köpte en tomt med ett fallfärdigt hus i ett fritidshusområde. Johan var proffsig, snabb och hjälpsam och tog bl a på eget initiativ kontakt med kommunen för att reda ut avloppskrav. Trevligt och personligt avslut med säljaren.
köpte en tomt med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
En tomt
Mycket bra bemötande.
Mycket tydliga svar och va påläst
Har gjort ett tiotal köp av hus i Sverige och i Spanien senaste 20 åren och johan är absolut en av dom bästa jag har stött på. -
köpte en tomt med hjälp av Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Mycket nöjd med hela processen i samband med köpet av tomt. Johan är mycket kunnig och han var tillmötesgående och svarade på alla våra frågor under hela tiden under köpets gång. Sammantaget en mäklare trevlig och proffsig jag verkligen rekommenderar!
skrev om Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Vi fick ett mycket bra bemötande av Johan, och vi upplevde han som proffsig, säker, tydlig och kunnig under hela processen.
skrev om Johan Siönäs en del av Mäklarhuset Ekerö
Sålt en underbar tomt på 2007 kvm med en litern röd stuga.
Den trevligaste mäklare hittills som jag har haft med att göra.
Mäklaren har utfört hittils sitt uppdrag bästa tänkbara.
Mäklaren har utfört uppdraget till måtto fullo.
Bäde när det gäller information service under budgivningen
och mötet med köparna
och hoppas dom nu fullgör sin uppgift som köpare
mvh
Marianne