Mälarstadens Trafikskola
4.9 i betyg av av
37 omdömen
Vi på Mälarstadens Trafikskola i Västerås är den lilla trafikskolan med det personliga bemötandet. Vi är nystartade med en stor tillväxtfas och fokuserar på kvalitet med känsla och flexibelt upplägg som utformas efter varje enskild elev. Hos oss övningskör du en ny, fräsch Volvo V40 antingen i din egen takt eller intensivutbildning. Dessutom erbjuder vi givetvis handledarkurs för privata övningskörare, riskutbildningarna 1 och 2, moped samt MC-kort. Vi har i dagsläget 100% nöjda kunder. Välkommen att bli en av dem du med!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag37 omdömen om Mälarstadens Trafikskola
skrev om Mälarstadens Trafikskola
BÄSTA trafikskolan!! Hjälpte så mycket och jätte trevliga personal!
TACK FÖR KÖRKORTET!!! -
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Bästa körskolan jag har varit på! Lärarna är väldigt snälla, omtänksamma och organiserade. Västerås är en väldigt bra stad att köra upp i och bilarna är underbara att köra!
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Micke, bästa lärare man kan få, han hjälpte mig och vi klarade Mc Kortet i första försök, han är bäst och alal i skolan hjälper mycket, Stor Tack till er.
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Klart den bästa trafikskolan i Sverige.
Så extremt duktiga och proffisionella. -
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Trafikskolan rekommenderas starkt, trevlig personal och hög kvalité på utbildningen
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Helt klart värt att rekommendera.
Hfgmmfgkkk sdcbhjtrgnkllghhjthmfmmn
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Mycket nöjd med körlärarna, bemötande, service och det stöd jag fått på körskolan.
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Fina människor med mycket tålamod. Pedagogiska och kompetenta inom området. I would like to recommemd them to future students
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Stans bästa trafikskola! Jätte trevligare lärare och super bra bemötande. 5 av 5.
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Bra lärare, bra filmer och fakta
Bra och intressant föreläsning/utbl
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Det var en mycket trevlig upplevelse med bra fika
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Var jätte bra tyckte jag! Skönare lärare finns inte!
De brydde sig inte om man kugga eller inte för de tyckte att det är dit egna ansvar om du vill ha kortet eller inte, de låter kanske negativt men jag tycker att det är precis så man ska tänka, det var mycket att lära ifrån boken och kursen, mer hjälp fick du inte men det räcker.
Ångrar inte att jag tog den här körskolan, var 500kr billigare än de andra. -
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Väldigt hjälpsamma och extremt bra bemötande!
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Världens bästa bilskola!! De är personliga, stöttande och hjälpsamma. Kunde inte ha fått bättre hjälp vilket resulterade i att jag klarade bägge proven första gången! 😊
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Mälarstadens trafikskola är mycket professionell och hjälpte mig att ta körkort på väldigt kort tid. Tusen tack!
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Läraren vi hade var super trevlig och rolig. Det var liksom kul att lära sig och jag lärde mig super mycket. Är verkligen nöjd med att jag valde dom :)
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Bra och trevlig personal som förklarar och lär ut bra och tydligt och jag gjorde ett bra val att välja Mälarstadens Trafikskola!
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Väldigt lärorika och nyttiga lektioner.
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Tryggt, roligt, engagerande, personligt, proffsigt!
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Fantastiskt bra bilskola. Dom hjälpte mig att klara av det som jag trodde var omöjligt - nämligen att ta körkort.
Kanonbra bemötande, pedagogik på hög nivå samtidigt som det kändes familjärt. -
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Det var bra att hela kursen inte var så utdragen. Då hann man inte glömma bort allt man lärt sig tills provet.
Vi gör vårt bästa med att anpassa kursen efter hur ni som kommer hit vill ha det, så det är bra att vi fick till något som passar just dig. Förhoppningsvis kommer du ihåg en del av reglerna och det andra du lärt dig när du är ute och kör ändå Josefin, så att inte allt glömdes bort! :)
Mälarstadens Trafikskola -
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Jag tycker Mälarstadens trafikskola gjorde ett bra jobb att instruktera.
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Mycket snack men liten verkstad hos dessa. Sa åt dem att jag ville boka en körlektion innan min teori (var lite mer än 1 och halv månad kvar) gick ut men fick till svar att jag kunde plugga där för att göra om den?! Dem skulle dessutom ringa mig när dem hittat en ledig tid för körlektion, vilket dem aldrig gjorde!
Vi får be så mycket om ursäkt härifrån Emma. Det var verkligen en miss från oss vilket vi tycker är väldigt olyckligt. När det är sommar har vi ofta mycket mer att göra, vilket kan bli lite stressigt. Det hände något i kommunikationen mellan oss som jobbar här, och tyvärr gick det ut över dig. Hoppas det gick bra för dig med körkortet ändå, och återigen förlåt. Vi får också lov att tacka för din feedback, nu har vi detta i tankarna så att det inte ska få ske igen, vilket hjälper oss att bli bättre! Trevlig helg. :)
Mälarstadens Trafikskola -
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Riktigt bra på alla sätt och vis!!
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Helt fantastiska lärare som fick mig att känna mig välkommen. Bra pedagogik då jag klarade alla prov på första försöket! Mycket nöjd!
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Jag tycker om mäkarstadens trafikskola. Dom är väldigt duktiga på att undervisa. Det var ocskå en rolig upplevelse.
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Bästa trafikskolan som finns i Västerås , trevliga människor som ger en hopp
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Bästa läraren han är fett skön och lär bra
Bästa lärarn, bästa lektionerna
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Jag ttckte att det var en både rolig och lärorik kurs. Man blev inte uttråkad trpts att man satt ganska länge och lyssnade.
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Väldigt trevlig och hjälpsam personal. Rekommenderar starkt.
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Undervisningen va bra och man lärde sig mycket.
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Riktigt bra personal. Kunnig och pedagogisk. Bra priser och inga problem alls!
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Det var lärorikt samtidigt som det var kul och när jag lämnade trafikskolan så kände jag mig säker på alla regler och lagar inom trafiken.
skrev om Mälarstadens Trafikskola
Jag tyckte det va mycket bra och man lärde sig snabbt