Jag är verkligen supernöjd med arbetet som Mattes Fönsterputs har gjort! Arbetet utfördes med stor noggrannhet. Dessutom var bemötandet både trevligt och professionellt. Kommunikationen fungerade perfekt, tider hölls och allt kändes smidigt från början till slut. Jag kan varmt rekommendera Mattes Fönsterputs till alla som vill ha skinande rena fönster och ett riktigt bra resultat.
Mattes Fönsterputs
Mattes Fönsterputs erbjuder en professionell fönsterputs-service i hela Storstockholm. Firman grundades 2014 i Vårby/Huddinge där verksamheten idag också utgår ifrån. Firman erbjuder traditionell fönsterputsning samt tvätt och rengöring med rentvatten-teknik på höjder upp till 10 meter. Arbeten i lägenheter och hus är vanligast...
10 omdömen om Mattes Fönsterputs
Tack för jättefint omdöme och för rekommendationen Jennie!🌞 Så roligt att du känner dig nöjd över mitt jobb. Måste säga att det kändes riktigt bra att få bort dessa kalkavlagringar som satt rejält fast! Nu blir det mycket lättare att underhålla glasen framöver. ☺️ Välkommen åter till våren igen så kör vi en ny vända:)🫧 / Hälsningar Mats
Matte är mycket trevlig och putsar fönster bättre än ett proffs. Vi kan varmt rekommendera Matte!
Nämen.. TACK Birgitta! Det var inget dåligt betyg.☺️ Ja det har alltid varit trevligt att ses - Och ett nöje att få era fönster i fint skick igen. Vi ses igen vid nästa tillfälle!🫧 Hälsningar Mats
Trevligt bemötande. Blir alltid rena och snygga fönster. Mycket nöjd
Stort tack för fint omdöme Cristina! Ja det har ju blivit en klassiker nu att få köra putsningen av era fönster både vår och höst. Tacksam😇 Och är toppen att ni brukar vara tidigt ute och boka! Ses igen till våren🙏 / Hälsn.Mats
1. Jag blev bemött på fantastiskt trevligt och mycket bra sätt. 2. Hade inga förväntningar då jag har fått bara bra rekommendationer av boende i mitt bostadsområdet att Mattes Fönsterputs gör ett fantastiskt arbete och vår fönster har aldrig varit så bra tvättade förut. 3. Min upplevelse av Mattes Fönsterputs är som jag säger ovan. Tjänsten var fönsterputsning, den vars toppen
Tack för fint omdöme Elisabeth!🙋🏼♂️ Det var verkligen roligt att höra. Det är givetvis tacksamt att så många hushåll på gården vill anlita mig varje år. Alla är så trevliga och känns alltid som man är välkommen. Kul var att ni även anlitade mig för putsningen i era gemensamma lokaler! Ser fram emot våren igen.🌻 Hälsningar, Mats
Mats har nu varit hos mig tre gånger, jag är mycket nöjd med det arbete som han utför hos mig. Mats är mycket noggrann, det blir superbra och han är mycket trevlig att ha att göra med. Med vänlig hälsning, Margareta ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stort Tack Margareta! För fint omdöme och att du tog dig tiden.🙏 Och visst gillar jag utmaningen med dina fönster! Man sätts på lite prov vilket faktiskt är uppfriskande.. En del i taget och lite tålamod så går det fint😉 - Ja tack för alla de tre tillfällena du har anlitat mig! Har alltid varit trevligt.🌻 Hälsningar från Mats
Noggrant arbete ! Allt blir perfekt. Fixar även fönster som är svåra att nå ! Dessutom en utomordentlig trevlig person !
Tack det glädjer mig att höra Sten! Jag gör alltid mitt bästa och är väldigt tacksam över att haft Er som kund i så många år. Alltid lika uppskattat!🌞 / Mats
Alltid lika noggrann och duktig. Suppernöjd med Matte och rekommenderas starkt!
Tack Anna så roligt att höra! Ja jag gillar att vara noga med detaljerna så blir ju helheten extra bra :) Trevliga fönster att jobba med också, stora fina glasytor är alltid skoj.😊 Välkomna åter till våren! / Mats
Trevlig person Mycket bra noggran Fönsterputs av en 3 rumslägenhet
Stort tack för ditt omdöme Yvonne!🌟 Så roligt att du är nöjd över min fönsterputsservice. Betyder mycket för mig att ha en nöjd kund i slutändan. Välkommen åter till våren! :) / Mats
Snabb, bra, noggrann och trevlig. Jag kommer vända mig till honom igen.
Tack för fint omdöme Anna! Det var skoj att höra.😊 Jag återkommer gärna och kör en ny vända när det är dags.👍 / Mats
Perfekt jobb som vanligt. Trevligt bemötande. Toppen!
Tack Bosse! Alltid lika uppskattat att komma ut till Er både vår och höst för att få i ordning era fönster! (Tänk att de nu gått nio år sedan mitt första besök, 2016. Otroligt😊👍) Höres av till våren igen! / Mats