Trevliga, bra service. Gratis kaffe & vatten.
Mekonomen Bilverkstad Uddevalla
Välkommen till Mekonomen Bilverkstad Uddevalla! På Almåsvägen 5 i Uddevalla hittar du Mekonomen Bilverkstad Uddevalla. Vi är en kvalificerad bilverkstad som ställer hårda krav på oss själva. Tjänster: AC-certifiering, bromsprovare, fleetverkstad, släcker tvåor, däckhotell, hjulinställningar. Certifieringar: ISO 14001 och...
651 omdömen om Mekonomen Bilverkstad Uddevalla
Sedan starten hos Reco 2021
Bra bemötande samt fin service
Snabbt och smidigt, bra service
Trevlig personal. Hjälpsamma. Allt gick smidigt!
Fick ett akut fel på bilen. Hade precis kommit upp från Malmö. Blev mycket väl bemött och arbetet utfördes till belåtenhet. Kommer stt överge Volvo när jsg kommer tillbaka till Malmö och nyttja meconomen istället. Hoppas dom är lika bra i Malmö. 😀
Bra hjälp, tack så mycket för denna gång👍
Säkert gjort ett bra jobb. men Dyrt
Snabb hjälp och trevligt bemötande
Trevlig personal och bra bemötande. Fick fel delar till min bil men återköpet fungerade bra.
Bra kundmottagande och hjälpsamma
Jättenöjd med noggranhet i mycket, ex smörjt alla leder vid service. När jag tyvärr sedan upptäckte de hade haft sönder slangen till luftfilter så tog det på sig att fixa till det. Bra ansvar.
Mycket bra. Kostnaden stämde väl överens med vad man sagt tidigare. Tiden för arbetet stämde också bra. Det fanns en plats för mig att sitta och vänta på dock önskar jag att det funnits WiFi. Då hade jag kunnat jobba lite med min dator.
Trevligt och professionellt bemötande av personalen. Väntade i butikens väntrum under tiden. Uppskattar särskilt att personal med jämna mellanrum kom ut för att uppdatera om hur felsökningen av min bil gick.
Kontakten fungerade utmärkt ska få ytterligare återkoppling.
Fantastiskt bemötande och snabb service
Mycket bra service.Byte bromsrör höger bak.Kostnad 3701kr.Gjorde lika dan rep på vänster bak på en annan Mekonomen verkstad 6juni i år.Kostnad 1226kr.Så det blir ju inga mer jobb för almåsvägen.Tomas Uhlman.
Hej! Roligt att du är nöjd med vår service, men WOW vilket bra pris du måste ha fått på denna reparation på annan Mekonomen-verkstad. Du är alltid välkommen att jämföra pris hos oss nästa gång du behöver in på verkstad, då vi vet att det normalt inte skiljer så pass mycket i pris på någon service/reparation. Ha en fortsatt fin dag.
Mycket bra som alltid! Trevligt bemötande och lätt att få tid :)
Mycket bra bemötande och duktiga yrkniker
Bra bemötande, snabb service och relativt bra pris!
Proffsigt och bra bemötande, fick möjlighet att ställa ner bilen tidigare och fick bra info om jobbet som behövde göras
Inget att klaga på alls! Uppfyllde våra krav till fullo.
Bra service, snabbt svar och bra pris
Perfekt service och bemötande återkommer
Bra men annars för dyr att laga bilen
Mycket bra bemötande och utfört arbete.
Höll både tid och kostnad, samt att arbetet verkar bra utfört
Lång handläggningstid. Dålig kommunikation. Dyrt.
Hej Hans! Vill du så får du gärna skicka ett mail till oss med mer detaljer om vad du inte är nöjd med. uddevalla@mekonomenbilverkstad.se Ha en fortsatt fin dag!
Löste mina problem snabbt och smidigt
Bra kundbemötande Vid kontroll av oljenivån hade det varit uppskattat om påfyllning skedde.
Kannon service! Mycket proffsig personal vet vad dom håller på med. Kan sin branch !!! Mycket nöjd kund. Stammis såklart!
Mycket bra bemötande. Snabb verkstadstid. Facilt pris.
Arbetet har utförts bra. Men det var rätt långa svarstider och svårt att komma i kontakt för att få återkoppling om status i ärendet
Fick snabbt en tid för byte av däck. Tyvärr hade inte däcken kommit då vi hade avtalad tid så det hade varit bra om verkstaden ringt och meddelat detta istället för att vi körde dit i onödan. Däckbytet blev dock av snabbt och lätt senare på eftermiddagen så vi är nöjda
Bra mottagande trevlig personal.
Bra bemötande och får all hjälp man behöver.
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Väldigt bra, men hade varit bra om man kunde betala även om det är IT krångel: )
Gick snabbt och lätt att boka tid. Vänligt bemötande, priset säkert OK. Svårt att veta vad de gör med en elbil... En lånebil hade varit bra.
Väldigt trevligt bemötande och bilen funkar som den ska 👍🙏
Den sämsta servicenivån jag någonsin upplevt
Hej Andreas! Det var väldigt tråkigt att du har fått den upplevelsen hos oss. Du får jättegärna höra av dig till oss om vad det handlar om. Ha en fin dag nu!
Jag köpte vindrutetorkare som ni bytte åt mej på plats . Det kallar jag service och gör att ni har fått en kund.
Snabb, bra och prisvärd service!
Snabb reparation av min bil. Vänligt bemötande och ett samtal direkt efter att den var klar
Trevliga och kunnig personal. Uppskattad av mig.
Trevlig personal, snabb service
Bra bemötande, bra pris, top notch!
Blev bra bemött av mekanikern. Trevligt bemötande och jag tror han gjorde det bästa för att det skulle bli bra…vilket det blev. Tillslut Blev dock väldigt besviken på den långa väntan på att få min bil lagad. Förväntan var att få bilen lagad så fort som möjligt. Bärgaren lämnade den havererade bilen till Mekonomen just för att ni brukar vara snabba. Hade varit bättre om de från början sagt att bilen inte kommer bli klar på 4 dagar. Jag förklarade tidigt att jag är i stort behov av bilen, och de skulle fixa den på 4 dagar....
Snabb leverans av reservdelar, bra bemötande.
Trevlig och bra personal ä, nöjda med arbetet på bilen
Mycket bra service. Tack så jättemycket!