Snabb o bra service mycket bra personal
Mekonomen Bilverkstad Värnamo
Välkommen till Mekonomen Bilverkstad Värnamo! På Kävsjövägen 45 i Värmano hittar du Mekonomen Bilverkstad Värnamo. Vi blandar lång erfarenhet med upparbetad know how och tar oss an alla typer av bilmärken. Vi förstår att det kan kännas jobbigt att lämna in bilen på reparation. Hur mycket kommer det kosta, vilka fel kommer att...
511 omdömen om Mekonomen Bilverkstad Värnamo
Sedan starten hos Reco 2021
Funkade perfekt med kamremsbyte
Överlag bra kundbemötande och kvalité på utfört arbete.
Jag blev bemött på ett alldeles utmärkt sätt. som fick mig att känna att det var jag som stod i centrum.
Gott bemötande, lätt att få tid, tydlig information om pris och service. Inger förtroende.
Vänliga, informativa och enkla att prata med. Att arbetet med bilen blev bra utgår jag ifrån, annars blir det ju reklamation och kunden byter firma.
Smidigt att boka tid, väl bemött på bilverkstaden och snabb och smidig service av bilen.
Mycket bra bemötande. Upplever att jag som kund alltid var i centrum.. Alltid noga med att det ska bli ett bra jobb.
Det är bra service. Personalen var hjälpsamma. Jag är jätte nöjd med deras jobb.
Mycket trevliga, klara besked och snabb service. Byte av hjullager.
Bra bemötande och allt blev som jag förväntade
Bra bemötande och dom hjälpte mig snabbt.
Perfekt med servicen det funkade bra plus att vi fick lånebil och bra mottagande vi är nöjda blir nog mer servisar hos er tack
Snabba och professionella samt väldigt trevliga. Nu bromsar min bil som den ska igen och är mycket nöjd!
Bra, utförde jobbet enligt tillverkarens rekommendationer
Trevlig personal, bra bemötande
Bra bemötande Helt okej service och effektiv
Jag fick en positiv uppfattning om företaget.Trevligt bemötande av både kundtjänst o mekanikern. Bytte hjul-lager. Kommer säkert tillbaka till er.😊
Trevligt bemötande snabbt fixat allt bara bra
Vänligt bemötande och snabb sevice
Toppen service och mycket trevligt bemötande. De har tid med mig som kund och dessutom kunniga. Rolf Brandt Ett toppen initiativ med ert engagemang i Barncancerfonden
Kunnig personal,gjort ett bra jobb och är väldigt trevliga
Bra pris, bra service, trevligt bemötande
Jag gjorde stor service samt byte Drivknutar fram h o v .. Allt verkar perfekt!
Trevligt bemötande. Visad förståelse och goda råd Lånebil erbjöds och bilen lagades med stor yrkesskicklighet. Tack
Trevligt bemötande. På både bokning och in/utlämning.
Blev snabbt och mycket trevligt bemött. Väldigt nöjd med vad de åtgärdade, mina bromsar och tändningen! Kommer anlita dem även i fortsättningen om det behövs.
Snabb service. Behövde hjälp och hade inte bokat tid, men jag fick snabb hjälp direkt.
Trevlig personal och snabba och duktiga.
Bra service och trevliga människor.
Jag blev väl bemött av en man som visste att jag skulle komma. Vi samtalade om det som skulle göras, och behövde något göras skulle han ringa mig. Allt skedde enligt överenskommelsen och jag blev nöjd när jag fick resultatet
Otroligt snabb och bra service.
Mycket bra bemötande,utförde sitt åtagande fult ut.Dom lagade min AC,och servade bilen. Jag är nöjd .
Felsökning och lagning av skakningar i framvagnen.
Det var bra . Jag är nöjd med reparationen.
Bra och snabb service, bra återkoppling
Trevlig och kunnig personal . Gav mig feedback samt framtida lösningar kring min bil
Jag blev mycket bra bemött och företaget överträffade mina förväntningar med råge. De lyckades hitta en generator till min Toyota i USA och fixade allt med bravur. Jag kan rekommendera dem å det varmaste!
Positivt, proffsiga , svarade på mina mail jag skickad fort . Har bara positiva upplevelse av Mekonomen bilverkstad i värnamo .
Mycket bra bemött! Fick tid för reparation ganska snabbt.
Trevligt bemötande med bra service. Bra kunnande och
Lagning av hästtransport, gott bemötande
Ett stort Tack! För alltid trevligt bemötande service inriktad och kunnig personal. Bilen reparerad, servad och besiktigad. Jag kommer gladeligen reckomendera verkstaden till andra.
Servicebesöket var bra färdigt i tid kan rekommendera denna vekstad
Trevligt bemötande vid besöket. Ärendet för besöket var service på bilen och jag är fullt belåten med jobbet.Harr anlitat verkstaden tidigare och tycker allt fungerar bra.Hälsningar Lennart
Bra bemötande och snabb service.
Fantastiska och simpla! Tydligheten gör att dem får 5 av 5!
Bra service, tog lite längre tid än beräknat dock.
Efter förväntan. Trevligt bemötande och väl i ordning i butiken. Lär återkomma.
Alltid lika vänligt, trevligt och proffesionellt bemötande.