Emil har varit lätt att få kontakt med, varit tillgänglig för frågor och extra visningar utöver de aviserade. Man märker att han prioriterar säljarens intresse men ändå försöker möta oss som köpare och hitta en lösning som funkar för båda, både med pris och andra överenskommelser såsom tillträde. Upplever honom som transparent och kompetent!
MOHV Halmstad
Här i Halmstad erbjuder vi på MOHV en mäklartjänst med ett vinnande koncept - du är med och bestämmer allt med din mäklare. Vi på MOHV har ett varumärke som bygger på framåtanda, nytänkande och kreativitet. Det genomsyrar hela företaget att vilja ditt bästa som kund och hjälpa dig till en lyckad bostadsaffär. Vårt kontor i...
1175 omdömen om MOHV Halmstad
Sedan starten hos Reco 2016
En smidig, proffsig och väldigt hjälpsam mäklare som gjorde hela försäljningsprocessen enkel och trygg. Rekomenderas varmt !
Proffsigt, trevligt och socialt bemötande. Lätt att få tag på. Hade svar på alla mina frågor.
Tack till MOHV och i synnerhet till Anton. En driftigare, ambitiösare och duktigare mäklare är nog svårt att finna. Förklarar lättförståeligt genom hela säljprocessen. Är väldigt mån om att både säljare och köpare skall vara nöjda. Du har gjort ett fantastiskt arbete, Anton. Tack.
Vi är mycket nöjda med Claudia Rydén. Vi har känt oss väldigt trygga redan från värdering till försäljning. Professionell, engagerad, enkel och tydlig kommunikation och tillgänglig.
Claudia är effektiv, tydlig och gav uppdateringar under hela processen!
Trevligt bemötande med tydlig info
Jag är supernöjd över Marcus försäljning av min bostad. En jättebra mäklare som jag varmt rekommenderar.
Väldigt trevligt bemötande, förklarade på ett tydligt sätt vad olika begrepp i kontraktet betydde och vad det stod för.
Har både köpt och sålt hus med Emil som ansvarig mäklare. Proffsigt bemötande rakt igenom. Lätt att få tag på när frågor dyker upp. Stöttande och hjälpsam både när vi varit köpare och säljare. Känns genuin i sitt engagemang. Trevlig, glad och samtidigt professionell och kunnig. Kan verkligen rekommendera Emil och Mohv.
Kunnig, vänlig , trevlig, tillmötesgående
Jättesmidig mäklare att ha att göra med på alla plan!
Han är väldigt kunnig och har varit snabb på att svara på våra frågor, om något har varit oklart så har han hört av sig inom kort med ett svar!
Jag har haft en mycket positiv upplevelse av samarbetet med Claudia Rydén på MOHV Halmstad. Hon är otroligt professionell, engagerad och alltid lätt att ha kontakt med. Från första stund gav hon ett varmt och tryggt bemötande, samtidigt som hon var effektiv och handlingskraftig. Claudia är snabb på att återkoppla, håller vad hon lovar och ser till att saker blir gjorda – utan onödiga dröjsmål. Hennes kompetens och erfarenhet märks tydligt, och hon har en förmåga att kombinera struktur och effektivitet med ett genuint personligt...
Professionell, lyhörd och engagerad mäklare som gjorde hela processen smidig och trygg. Kommunikation och bemötande var på topp. Rekommenderas varmt till den som söker kvalitet och omtanke i varje steg.
Emil gjorde ett jätte bra jobb med att sälja vårt hus. Bra på kommunikation och effektiv. Han är lyhörd och mötte våra förväntningar.
Tydlig, positiv, ger rätt och bra information. Trevlig. Lätt att kommunicera med. Har arbetat med hans fina mamma.
Jag är väldig nöjd med Anton Lind. Han var mycket professionell, pålitlig och alltid tillgänglig för att svara på frågor. Allt gick smidigt och jag kände mig trygg under hela processen. Rekommenderas varmt!
Lätt att prata, trevligt bemötande och lätt att få tag på. Han hör av sig när som det behövs. Väldigt hjälpsam med allt. Väldigt förståelsefull. Är väldigt nöjd med allt. En väldig mäklare. Kommer att rekommendera Anton och mäklarna på MOHV.
Bra och lyhörd. Bra kommunikation och snabb i respons. Tydlig och ärlig. Smidig affär med Marcus.
Jag är mycket nöjd. Alltid vänlig och rapporterande om läget.
Snäll, behjälplig, trevlig och väldigt kommunikativ!
En positiv bild av mäklaren. Kände förtroende och trygghet.
Personlig kontakt. Hjärtlig. Hjälpsam i alla lägen. Lättsam.
Väldigt kunnig och lyhörd mäklare. Kunde snabbt läsa av möjliga köpare och sälja in huset till rätt pris till rätt köpare. Mycket nöjd med Anton!
Helt enkelt superproffsig, och i vårt fall så hade han en potentiell kund , vilket gjorde att affären gick mycket smidigt och lätt.
Trevlig i sitt bemötande Att få sålt trodde inte det skulle gå så fort Ödmjukt och lyssnande förklarade pedagogiskt, noggrant kände att han var där för OSS Högsta betyg.
Väldigt bra, mycket bra koll på objektet
Vi är super nöjda med Anton och han har vårt fulla förtroende. Vi rekommenderar honom varmt till framtida säljare.
Trevlig, noggrann och proffsig. Vi är verkligen supernöjda med Marcus som vår mäklare.
Mycket proffsig och kunnig. Mycket bra bemötande och trevlig
Vi fick förtroende direkt för Anton vid vårt första möte när vi skulle välja vem som skulle få sälja vårt älskade hus åt oss. Han är proffsig, kunnig, lugn, och finns alltid tillgänglig när vi behöver ställa frågor, han är ödmjuk, det har för oss varit tryggt att kunna lämna över allt med försäljningen o visningar till honom. Vi har redan rekommenderat honom till andra och kommer även i fortsättningen att göra det.
Alltid lätt att få kontakt med (även på hans semester). Kunnig, haft svar på alla frågor vi haft. Anton har det där lite extra som man önskar hos en mäklare.
Marcus har från dag 1 varit väldigt professionell, mycket trevlig och kunnig. Rätt man på rätt plats! Rekommenderar Marcus till alla som ska sälja!
Duktig och trevlig mäklare, mycket nöjd
Snabb och effektiv med uppdateringar och information. Engagerat och vänligt bemötande. Levde upp till mina förväntningar att få vårt hus sålt snabbt och till ett bra pris.
Bäst uppdaterade och kunniga mäklaren! 👍👌
En duktig mäklare , lyhörd,trevlig ,professionell (kan verkligen sitt jobb ) ,efektiv ,svara alltid ,förklarar noga o lugnt om allt,hjälper till o kontakta tex föreningar om man har frågor ....Vi har haft honom i tre tillfälle och har alltid blivit jätte nöjda
Bra & snabb service. Hela köpet gick väldigt smidigt. Vi är nöjda.
Emil tog stort ansvar i hela processen. Var tydlig och sakkunnig när det behövdes. Alltid ett trevligt bemötande!
He has done a very good job . I appreciate his time and effort
Claudia är en exceptionell mäklare. Hon är kompetent, sympatisk, tillmötesgående, lösningsorienterad och professionell. Hon kombinerar affärsblick med fingertoppskänsla och genuint engagemang, vilket gjorde att jag som kund alltid känt mig trygg och sedd. Hon har ett utmärkt bemötande, är lugn men effektiv i sitt arbete, alltid tillgänglig, snabb med återkoppling och är lyhörd. Hon överträffade alla mina förväntningar och gjorde hela processen smidig och effektiv från start till mål. Rekommenderas varmt!
Proffsigt vänligt bemötande. Svarade på telefonsamtal. Svarade på mina frågor på ett bra sätt. Tillträdet blir den 3 november och jag förväntar mig att det blir lika bra som vid kontraktsskrivningen. Mvh Maj-Louise
Tydlig kommunikation! Uppdaterade oss under hela processen.
Trevlig och lätt att ha som mäklare. Enkelt att diskutera situationen med och driva försäljningen framåt.
Riktigt bra mäklare. Har inget dåligt att säga om han.
Emil har varit en mycket trevlig kontakt i samband med försäljningen av vårt hus. Vi bestämde att vi inte skulle träffa fler mäklare eftersom vi upplevde Emil som både positiv och seriös. Vi har fått bra, informativ, genomgång från början, regelbunden information/kontakt efterhand under dagarna inför visning och uppföljning av visningarna. "Bra jobbat!" sa jag till Emil och menade det verkligen.
Beslutet att Claudia valdes till "vår" mäklare var vår mammas beslut. Hon fick en bra känsla och kände förtroende för Claudia från start. Och vilken rätt känsla hon hade! Claudia har verkligen genomfört försäljningen av vår lägenhet på bästa vis. Hela processen från kontrakt, plan för utgångspris och visning till total involvering i budgivning och kontraktsskrivning. Vi har känt oss trygga genom hela processen. Ett stort imponerande tack till Claudia //Jenny
Mycket professionell, proaktiv och mån om att vi som säljare skulle vara nöjda med försäljningen. Claudia har varit mycket enkel att ha kontakt med, flexibel och villig att hitta lösningar då försäljningen drog ut på tiden. Jag kan varmt rekommendera Claudia!
Proffsig! Kunde mycket om varje objekt vi tittade på och kunde göra jämförelser mellan dem. Ordnade också visning på andra tider för att möta våra möjligheter att närvara.