Michael Wisting

Michael Wisting

Michael Wisting är mäklare på MOHV Lund

Michael Wisting har varit registrerad mäklare sedan 2008-02. Michael Wisting har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-01 och har fått 238 omdömen med ett betyg på 4.8. Michael Wisting har haft 33 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

238 omdömen om Michael Wisting

Sedan starten hos Reco 2015
Anna S
Sofiaparken

Michael är en erfaren och proffsig mäklare som kan Lund. Han är samtidigt ambitiös och snabb, vilket i vårt fall ledde till en bra affär.

Hannes V
Värpinge

Genuin och seriös, väldigt trevlig att ha som mäklare

Istvan H
Väster

Jag kan enbart tala ur köparens prespektiv: Michael Wisting har visat sig vara kompetent, professionell, seriös och mån om att bringa förhandlingarna till en snabb och realistisk avslutning. Jag har inte erfarenhet av tillräckligt många mäklare för att kunna bedömma, om han är exceptionell, men han kan säkert utan vidare varmt rekommenderas.

Manea M
Dammfri

Michael var såväl professionell som lösningsfokuserad, och lyckades få till ett snabbt avslut på en annars trög marknad.

Julia Dishi W
Skrev om Michael Wisting en del av MOHV Lund

Det är vår tredje samarbete och vår andra försäljning med Michael. Vi valde Michael som mäklare för att vi är övertygade om att han gör sitt för att bemöta kundens mål. Engagerad, kunnig om marknaden, goda och ärliga råd från första möte till slutsignering. Inte minst, en härlig energi i samarbete med fotografen och stylisten som var med på denna resa.

Michael W gillar detta
Håkan J
Södra Råbylund

Han upplevdes som professionell och mycket kunnig både om området och marknaden.

Laura M
Östra Torn

Mycket bra 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

Hassony S
Centrum

Duktig mäklare, han vill ha allt på sin ordning, rätt person och snabb på att svara.

Margareta L
Väster

Har bara positiv bild av hans sätt att vara, service och tydlig i kommunikation. Har alltid visat stort intresse för både köpare och säljare kan känna isg nöjda. Vi har anlitat honom vid flera tillfällen

Anders L

Fötterna på jorden!!!!!!!!!!!!