Väldigt bra. Trevlig, full av kunskap, inte för på tryckande
Veton Kolgjini
Veton Kolgjini är mäklare på MOHV Malmö
.Veton Kolgjini har varit registrerad mäklare sedan 2017-04. Veton Kolgjini har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-12 och har fått 16 omdömen med ett betyg på 5.0. Veton Kolgjini har haft 9 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
16 omdömen om Veton Kolgjini
Bästa mäklaren! Proffsig, tillgänglig och bra på det han gör
Veton var väldigt professionellt, tillgängligt och engagerad genom hela processen.
Han har hela tiden uppträtt professionellt så jag har inget att anmärka på
Fick alltid korrekt svar. Han var hjälpsam med allt vi behövde hjälp med
Jag är otroligt nöjd med Veton Kolgjini och kan varmt rekommendera han till alla som går i säljtankar! Från start till mål var processen smidig, professionell och överträffade mina förväntningar. Veton Kolgjini visade stort engagemang, hade en gedigen kunskap om marknaden och var alltid tillgänglig för frågor och rådgivning. Jag kände mig trygg genom hela affären och är mer än nöjd med slutresultatet. Tack för ett fantastiskt jobb!
Han är drivande och lättillgänglig. Positiv och trevlig.
Ärlig, vänlig och helt utan fasad som på riktigt arbetar för att göra den bästa möjliga affären för både köpare och säljare.
Veton Kolgjini är engagerad, kunnig, snabb, belevad och trevlig. Veton gjorde en utmärkt presentation och annonsering av bostaden. Det har hela tiden varit lätt att få kontakt och snabbt få svar och information.
Very Great and professionel and very serius