Hon var trevlig och adekvat. Jag blev nöjd med affären.
Sofie Sporron
Sofie Sporron är mäklare på MOHV Stockholm
.Sofie Sporron har varit registrerad mäklare sedan 2013-02. Sofie Sporron har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-02 och har fått 183 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofie Sporron har haft 18 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Sofie Sporron fd Vikström har alltid tid för dig. Målet är att enbart ha två affärer i gång samtidigt för hon vet att en lyckad försäljning ställer höga krav och tar tid.
Genom att hela tiden ligga steget före optimerar hon resultatet för ditt objekt.
2024-12 - 2025-11
183 omdömen om Sofie Sporron
Sofie är lätt att kommunicera med och är tillmötesgående.
Sofie gav ett mycket bra bemötande och la ner tid för att göra en snabb affär. Jag kände stort förtroende för henne och fick tydlig information under hela processen.
Mycket nöjd med Sofie. Hon är pålitlig och engagerad. Rekommenderas!
Jättefint och hjärtligt bemötande. Fått bra återkoppling under hela processen! Rekommmenderar verkligen Sofie!
Otroligt lyhörd och hjälpsam. Sålde lägenheten innan Hemnet och planerad visning.
Engagerad och kunnig vilket gjort att jag har känt mig trygg i köpet av ny bostad. Kan varmt rekommendera Sofie.
Jag kände stort förtroende för Sofie genom hela processen. Hon var inlyssnande, professionell och jag upplevde att hon beaktade både mina och köparens intressen på ett bra sätt. Jag skulle absolut använda Sofie igen om jag skulle sälja igen.
Sofie är supertrevlig, kommunikativ och tydlig. Snabb på att svara och lösningsorienterad. Jag är väldigt nöjd!
Sofie gav ett mycket seriöst och kunnigt intryck direkt vid vårt första möte, med en konkret plan och upplägg av hela försäljningsprocessen. Det har känts väldigt tryggt att ha Sofie som mäklare, hon har varit snabb och mycket tillmötesgående för att göra det så enkelt som möjligt för oss som säljare. Sofie hjälpte oss även att hitta en utmärkt stylist av lägenheten och hanterade logistiken kring stylingen. Vi kan varmt rekommendera Sofie Sporron som mäklare och vi skulle inte tveka att anlita Sofie igen.