Tomas Andersson

Tomas Andersson

Tomas Andersson är mäklare på MOHV Stockholm

Tomas Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Tomas Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-02 och har fått 165 omdömen med ett betyg på 4.9. Tomas Andersson har haft 19 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

Tomas Anderssons stora passion är att göra affärer. Tomas går alltid in helhjärtat i varje uppdrag han tar sig ann och ger inte upp förrän varje affär är i mål.

– Min ambition är alltid att få dem nöjdaste kunderna. Nyckeln är att hitta lösningar på såväl de stora problemen som de små, detta för att få bästa möjliga slutresultat.

Tomas Andersson säljer objekt över hela Storstockholm. Med sitt stora driv samt sin personliga service kommer Tomas att guida dig genom hela processen med ett leende på läpparna. – oavsett om det gäller befintliga objekt eller nyproduktion. Tomas har stenkoll på båda delarna.

Tillsammans med Sofie Vikström har Tomas Andersson grundat Brokr.

2024-02 - 2025-02

165 omdömen om Tomas Andersson

Sedan starten hos Reco 2017
Margith Christine M
Vasastan / Hagastaden

Allt har fungerat fint och lätt.

Malin H
Hammarbyhöjden

Driven, påläst och rakt igenom professionell. En mäklare man får förtroende för både som köpare och säljare. Kan varmt rekommendera Tomas Andersson!

Cathalina M
Hammarbyhöjden

Hjälpsam och lyhörd! Jag kände mig mycket trygg med Tomas som mäklare vid mitt bostadsköp.

Patrik P
Orminge

Professionell, engagerad och noggrann med att delge information innan det ens blev en fråga.

Hej Patrik! Vad kul att läsa! Tack snälla! Vänligen Tomas

DAMIEN PETER N
Vattmyra

Vi har nyligen anlitat Tomas som mäklare och är otroligt nöjda med hans tjänster, särskilt med tanke på den tröga marknad vi befunnit oss i. Trots att marknaden har varit utmanande, har Tomas lyckats leverera resultat som överträffade våra förväntningar. Hans förmåga att förstå och anpassa sig till marknadens dynamik har varit avgörande för att uppnå en framgångsrik försäljning. En av Tomas största styrkor är hans förmåga att hålla oss lugna under processen. Att sälja ett hem kan vara en stressande upplevelse, men...

Svar från Tomas Andersson

Hej Damien, Tack snälla för detta väldigt fina omdöme. Det gör mig så glad att läsa! Tacksam att ha fått hjälpt er och det har varit ett fint samarbete :) Vänligen Tomas

Sahand M
Vasastan / Hagastaden

Väldigt duktig mäklare som säger som det är! Skapar rätt förväntningar i denna dåliga marknad men slog förväntningarna ändå!

Moa C
Kungsholmen

Vi vill ge Tomas våra varmaste rekommendationer som mäklare! Han är trevlig, kommunikativ, tillgänglig och har en bra koll på bostadsmarknaden.

Hans H
Vasastan / Hagastaden

Mycket positiv erfarenhet. Uthållig finna rätt köpare i en trög marknad, Vänligt och professionellt bemötande.' Håller kunden underrättad om planerade visningar och resultaten av dessa. Kan rekommendera Tomas Andersson som en mycket effektiv mäklare.

Svar från Tomas Andersson

Hej Hans, Stort tack för ett så fint omdöme. Väldigt kul att läsa att du var så nöjd. Vi ses snart för tillträde. Vänligen Tomas, Mohv

Sebastian Z
Vasastan / Hagastaden

Tomas är en mycket bra mäklare! Professionell, tillmötesgående, och genuin

Svar från Tomas Andersson

Hej Sebastian, Tack för ett fint omdöme och väldigt kul att läsa! Vi ses snart för tillträde. Vänligen Tomas, Mohv

Linnea A
Vasastan / Hagastaden

Mycket trevlig och professionell!

Hej Linnea, Vad kul att höra! Tack för fint omdöme! Vänligen Tomas, Mohv