Sofie är en extremt trevlig, professionell och engagerad mäklare. Hon är alltid tydlig och har skött alla moment på ett jättebra sätt.
Sofie Sporron
Sofie Sporron är mäklare på MOHV Stockholm
.Sofie Sporron har varit registrerad mäklare sedan 2013-02. Sofie Sporron har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-02 och har fått 149 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofie Sporron har haft 26 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Sofie Sporron fd Vikström har alltid tid för dig. Målet är att enbart ha två affärer i gång samtidigt för hon vet att en lyckad försäljning ställer höga krav och tar tid.
Genom att hela tiden ligga steget före optimerar hon resultatet för ditt objekt.
2022-12 - 2023-11
149 omdömen om Sofie Sporron
Tredje bostaden vi säljer med Sofie. Lika nöjda varje gång! Nästa försäljning kommer också med Sofie såklart!
Tack Harry för dina fina ord och för ert förtroende även denna gång!
Proffsig, inlyssnande och engagerad! Kan varmt rekommendera Sofie.
Tack för ditt omdöme Anna, gör mig glad att ni är nöjda!
Hon gjorde sitt jobb och var rimlig och professionell, inget mer, inget mindre.
Hej Olof! Tack för ditt omdöme - får se till att göra det lilla extra för er nu tills affären är helt i mål, vill såklart att ni ska känna er nöjda med allt!
Vi är väldigt nöjda med vår försäljning! Sofie är professionell, kommunikativ och noggrann. Hon gör det där lilla extra och fick oss att känna oss trygga genom hela processen. Vi kommer garanterat att fortsätta anlita henne vid eventuella framtida försäljningar. Rekommenderas varmt.
Tack Julia för dina varma ord, roligt att få ert förtroende igen i denna affär. Vi ses snart igen!
Great communication. Very professional, yet warm. Nice experience.
Thank you for your kind words!
Sofie har varit toppen under hela processen. Vi köpte vår lägenhet via henne och genom åren höll hon kontakt, gjorde värderingar och kom med tips. Väl vid försäljningen så har Sofie varit toppenbra: lugn, trevlig, och himla proffsig. Samarbeten med stylist och fotograf gjorde hela processen smidig. Helt klart bästa mäklaren i stan!
Hej Rebecca! Tack för dina varma ord, vi ses snart igen!
Vi köpte lägenhet via Sofie och hade en supertrevlig upplevelse. Ödmjuk, professionell och snabb på svar. Rekommenderas varmt!
Hej Joakim! Stort tack för din rekommendation, det värmer!
Jag har köpt en lägenhet och därefter gjort tre försäljningar med Sofie som mäklare. Sofie kommunicerar snabbt, tydligt och transparent samt bygger förtroende både hos köpare och säljare - i den svåra marknaden som varit 2022-2023 har hon hjälpt oss nå över förväntat pris vid två affärer. För mig är Sofie den givna partnern vid försäljning, rekommenderar henne varmt!
Hej Emma, tack för din rekommendation - betyder massor! Ett rent nöje att få samarbete med dig och er :)
Jättebra, trevlig och kunnig mäklare!
Hej Catrin! Stort tack för din rekommendation, det värmer! Hoppas ni trivs bra på Söder :)