Trevligt bemötande och bra service
OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad
Välkommen till OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad! Vi på Nacka Däck och Bilverkstad slog upp portarna i februari 2017. För oss är det viktigt att våra besökare/bilägarna känner sig nöjda. Något som också är viktigt för oss är att personalen har roligt. Vi som jobbar här har ett gediget motorintresse och känslan av...
1648 omdömen om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad
Sedan starten hos Reco 2022
Snabbt och smidigt däckbyte 👌🏻!!
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏🥂👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏🥱👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kunniga och mycket bra service!
Vänligt och korrekt bemötande.
Väldigt trevlig personal och snabba.
Väldigt trevlig personal. Köpte nya däck och fick bra råd avseende val av däck. Bytet gick snabbt och vid överlämning av nyckel fick jag veta att vinterdäcken började bli dåliga. Upplever att personalen ger lite extra för att jag ska som kund ska vara nöjd och ha en positiv upplevelse
Trevlig och bra personal som gör bra jobb. Man vet vad som görs och till vilken kostnad.
Trevlig personal. Korrekt mottagande. Snabbt service
Tog lite tid att få svar när jag hade fyllt i uppgifter på sajten, men efter några dagar fick jag ett proffsigt samtal av en person som tog hänsyn till att det snart är dags för besiktning och kunde klämma in bilen. Återkommer med nytt betyg efter servicen.
Alltid bra, kunnigt, trevligt och snabbt! Jag kan inte tänka mig bättre verkstad
Mycket bra och seriöst mottagagande, där de vill göra sitt bästa för att göra kunden ( mig) nöjd. Jag är nöjd!
Mycket trevligt bemötande och snabb service. Känns tryggt och återkommer vid behov. Tack
Hade varit bättre betyg om ni hade ringt mig om felkoder som var låsta. Då hade jag kunnat fixa det.
Supertrevligt bemötande, snabb service och tydliga i kommunikation! Hur smidigt som helst!
Som vanligt lysande! När de bytte däck kollade de bromsarna som var i behov av reparation. Så jobbar en favoritverkstad!
Nöjd med däckhotell Måste vara minst 30 tecken
Smidigt att lämna och hämta. Klar före utlovad tid 👍🏻
Inget att klaga på. Fixade medan jag väntade
Bra bemötande och bra möjlighet till lämna o hämta via macken. Hade nått ännu mer om erbjudande till tilläggstjänster, som rekord o torkarblad byte erbjöds
Pålitlig, bra och trevlig verkstad!
Alltid toppen på OKQ8 Bilverkstad i Nacka!
Snabbt, smidigt, prisvärt, trevlig personal
Bra, snabb och pålitlig service.
Proffsigt och punktligt Rekommenderar till alla
Alltid trevligt bemötande och ett proffsigt jobb!
Denna bilverkstad är en i världsklass!!! Mycket professionella, kunniga och otroligt hjälpsamma. Prisvärda på alla sätt, rekommenderar mycket varmt!
Bra bemötande och snabb service!
Vill ha en smidig hantering avseende däckbyte och förvaring. Nacka Däck och bilverkstad levererar.
Utan att blinka fick jag hjälp med att ladda båda batterierna i min elbil. Efter att nekats hjäp från ett antal verkstäder så möttes jag av ett gäng räddande änglar. Glömmer er aldrig. Stort tack!
Bra pris och trevlig personal. Det var dock lite strul då något glömdes att kopplas tillbaka, vilket ledde till att motorvarningslampan tändes. Jag är osäker på om något i motorn kan ha påverkats på grund av detta, men verkstaden åtgärdade problemet snabbt när det upptäcktes. Sammantaget en okej upplevelse, men med viss förbättringspotential.
Fungerade perfekt! Trevlig personal och bra biltvätt bredvid.
Smidig och bra service av bilen
Trevligt bemötande. Smidigt. /S
Bra och snabb hjälp Fick en snabb bokning och dom fixade problemen på utsatt tid
Vi är 100 procent nöjda med denna verkstad! Så hjälpsamma och trevliga.
Bra service och bra pris! Lyckades få en tid inom bara ett par dagar, vilket verkligen var guld värt!
Mycket trevligt bemötande vid bokning, tid efter ett par dagar o väl gjord reparation, som alltid hittills 👌👍
Bra mottagande och bra återkoppling
Utmärkt service och väldigt hjälpsamma personer i incheckningsdisken
Jag fick fantastiskt snabb och bra hjälp.
Så himla hjälpsamma och professionella ! Hade inte tagit mig hem till Malmö utan deras hjälp och hur de ändrade på planeringen för att hjälpa mig. Aldrig upplevt service på den nivå tidigare!
Trevligt bemötande och professionellt utförande
Snabb service, smidigt och prisvärt!
Smidigt/ snabbt ich professionellt 👍
Fantastisk verkstad! Otroligt kunnig och trevlig personal! /Markus
Bra och snabb service, smidigt att kunna lämna och hämta under mackens öppettider.
Kunnig personal och mycket bra service
Bra bemötande och duktiga mekaniker
Bra priser och trevlig personal!