Tydlig och professionell introduktionskurs
408 omdömen om Introduktionskurs
Bemötandet var trevligt och presentationen kompetent. Jag hoppades få större förmåga att sätta mig in i elevens situation och anpassa övningskörningen till eleven på ett bättre sätt. Jag deltog i kursen som privat handledare för elev som övningskör.
Jag var på handledarutbildning för bilkörkort. Som helhet bra vad gäller bemötande och kursinnehåll. Bra kommunikation lärare/elev. Med tanke på tiden 17-20.15 hade det varit bra om vi fått/kunnat köpa en enkel macka till kaffet. Alternativt att man kan ta med det hemifrån bara man blir informerad om det i kallelsen.
Jag var där på en introduktionskurs och blev trevligt bemött och fick en känsla av att trafikskolan är seriös. Jag gick därifrån glad och nöjd. Kommer boka in sonen på skolan.
Väldigt bra.👍 Gav mycket viktig information som kommer vara avgörande för att få körkort.
Trevlig personal och trevlig ställe. Bra information gavs ut på kursen och trevligt med fika mellan
Kursens innehåll är intressant men skulle kunna hållits på 2 tim istf 3
Trevligt bemötande och bra genomgång. Tillräckligt med tid för frågor.
Tyckte det var väl upplagd, men då jag är elev var kursen ju inte riktad till mig så det blev ganska tråkigt efter ett tag då jag inte kunde förstå mycket. Det var ganska jobbigt att sitta i tre timmar men det var bra gjort med fika pauserna.
Bra, trevlig instruktör, dock ibland lite otydlig