Perfekt in kommunikation Ta hand om bra all behöv av kunden Alla kunden behöv are i centrum
Anton Lindström
Anton Lindström är mäklare på Nordå Fastighetsmäklare Örebro
.Anton Lindström har varit registrerad mäklare sedan 2017-09. Anton Lindström har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-06 och har fått 14 omdömen med ett betyg på 4.9. Anton Lindström har haft 10 försäljningar sen 2026-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2026-04 - 2026-06
14 omdömen om Anton Lindström
Kunnig, ärlig saklig och snabb på att återkoppla vid frågor
mycket trevlig, kunnig och insatt person
Il acceuille les clients très bien. Il est exceptionel. Il place les besoins du client au centre Je vous encourrage à aller de l'avant pour marquer la différence avec les autres Merci
En ambitiös, noggrann, förtroendeingivande och korrekt mäklare. Anton uppdaterade oss med information genom hela försäljningen . Han respekterade våra beslut och var kreativ och lösningsfokuserad. Han var alltid glad och positiv! En toppenmäklare som vi varmt kommer rekommendera till våra bekanta som vill köpa eller sälja!!!!!
Förtroendeingivande, seriös, noggrann och ambitiös. Drivande och frekvent med uppdateringar.
Mycket sympatisk och trevlig kunnig och ger ett tryggt intryck 5stjärnor av 5
Trevlig ,var påläst inte gåpåig lyhörd inlyssnande
Super trevlig kille som var lätt att prata med och lätt att förstå.Jag är jätte nöjd med den hjälpen jag har fått och så smidigt allt gått med husförsäljningen.Mycket nöjd med allt /Mvh Mats
Seriöst och trevligt bemötande, mycket nöjd