Trevligt bemötande. Tillgänglig och hjälpsam i hela köpe-processen.
Dennis Hurtig
Dennis Hurtig är mäklare på Nordå Fastighetsmäklare Örebro
.Dennis Hurtig har varit registrerad mäklare sedan 2023-09. Dennis Hurtig har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-05 och har fått 11 omdömen med ett betyg på 4.9. Dennis Hurtig har haft 17 försäljningar sen 2026-04 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2026-04 - 2026-08
11 omdömen om Dennis Hurtig
Mycket trevligt bemötande och väldigt hjälpsam under köpet.
Dennis lyssnar in, är ödmjuk och kommer med egna tankar utifrån sin expertis, han är lyhört och på hugget och vi har varit otroligt nöjda med honom. Duktig på att återkoppla kontinuerligt vilket är något vi värdesätter högt. Vi är mycket nöjda med samarbetet och skulle starkt rekommendera honom vidare:-)
Professionellt agerande och trevligt bemötande. Jobbade för att det skulle bli en affär
Trevlig bemött och f örklarar bra o tydligt vad de gällde. Skönt med teckenspråk direkt positivt. Kändes tryggt!
Mycket nöjd lugnt och fint känner honom sedan han var spädbarn.
Engagerad och kunnig mäklare. Kommunicerade om intresse och visningar genom hela försäljningsprocessen. Mycket nöjd med hela affären.
Jag träffade fyra olika mäklare innan jag bestämde mig, så jag hade en bra jämförelse. Det som gjorde att jag valde honom var framför allt hans engagemang, lyhördhet och sätt att skapa förtroende redan vid första mötet. Under hela försäljningen var kommunikationen tydlig och rak. Jag hölls uppdaterad, fick snabba svar på mina frågor och kände att jag alltid visste vad nästa steg var. Han var påläst, professionell och samtidigt väldigt lätt att ha att göra med. Mina förväntningar var höga, men de infriades med råge. Jag...
Blev väl bemött vid visning. Smidig avtalsskrivning.
Vi är väldigt nöjda med våran mäklare vid försäljningen av våran bostad. Han var professionell, trevlig och lyhörd, fanns alltid tillgänglig vid frågor. Vi kände oss trygga under hela processens gång och kan starkt rekommendera honom.