Lars Olsson

Lars Olsson

Lars Olsson är mäklare på Nordå Fastighetsmäklare Örebro

Lars Olsson har varit registrerad mäklare sedan 2010-07. Lars Olsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-06 och har fått 21 omdömen med ett betyg på 4.9. Lars Olsson har haft 21 försäljningar sen 2026-04 och har tillfrågat 85% av sina kunder efter omdömen.

2026-04 - 2026-08

21 omdömen om Lars Olsson

Sedan starten hos Reco 2026
Filip G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lars Olsson en del av Nordå Fastighetsmäklare Örebro
Öster

Lars var väldigt trevlig och kunnig. Han svarade alltid i telefon, dygnet runt!

Clas R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lars Olsson en del av Nordå Fastighetsmäklare Örebro
Centralt

Snabb och smidig affär. Mäklaren tillgänglig och svarade snabbt på frågor.

Jan Magnus E
Sålde sitt hus med hjälp av Lars Olsson en del av Nordå Fastighetsmäklare Örebro
Näsby

Vi har använt Lars vid två olika försäljningar, lägenhet och villa. Vi upplever Lars som ytterst seriös, lätt att kommunicera med och han tar det ansvar man kan förvänta sig. Dessutom är Lars ärlig, han är tydlig och tillför ett lugn i hela processen givet hans långa erfarenhet. Jag rekommenderar Lars utan några betänkligheter.

Annika R
Centralt

Lars hjälpte oss genom smidiga affärer; bokade möten, förberedde dokument och återkopplade snabbt. Kan varmt rekommendera Lars som mäklare.

Anna K
Köpte sitt hus med hjälp av Lars Olsson en del av Nordå Fastighetsmäklare Örebro
Marieberg

Väldigt trevlig och tillgänglig. Kändes trygg och med bra förståelse för konstiga och nervösa frågor som förklarades på ett sätt som var lätt att förstå ur vårt perspektiv. En toppenkille 🙂

Tommy S
Centralt

Han har varit mycket professionell!, lättillgänglig, rak och tydlig! Han inger mycket stort förtroende som han sedan levererar på! Jag vill verkligen rekommendera Lars till andra som ska sälja sitt boende.

Adam F
Öster

Lars är otroligt proffsig och pedagogisk. Alltid hjälpsam och förtroendeingivande. Kan stark rekommendera honom som mäklare.

Kristina Viktoria H
Sörby

Erfaren lugn och kunnig, stort stöd och fantastiskt bemötande i alla frågor som uppkommer vid både köp och försäljning på en tuff marknad!

Lennart Berndt Krister M

Var trevlig vid första kontakten förklarade hur han skulle lägga ut lägenheten på hemnet så att den skulle synas för dom som var intresserade på ett bra sätt . Han är kunnig som mäklare trevlig social ock lyhmörd fmör våra åsikter mvh lennart och rosa

Ajla H
Södra Lindhult

Fantastisk mäklare! Professionell, engagerad och mycket lätt att ha att göra med. Tydlig kommunikation genom hela processen. Kan varmt rekommendera honom till alla. Bara massa +++++