Viktoria Stefanescu
Viktoria Stefanescu en del av Performance Center Lindhagen
Boka tid hos Viktoria för att hitta orsaken till din smärta och få en långsiktig lösning för en smärtfri och välmående kropp.
6 omdömen om Viktoria Stefanescu
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om Viktoria Stefanescu en del av Performance Center Lindhagen
Nogsam och trygg konsultation samt trevligt och professionellt bemötande. Väl avvägd behandling som gav en positiv effekt med en gång. Rekommenderas varmt!
skrev om Viktoria Stefanescu en del av Performance Center Lindhagen
Jag har gått till Victoria Stefanescu på behandlingen idrottsmassage ett flertal gånger. Efter varje behandling blir min annars så stela nacke alltid lite mindre stel. Victoria är även väldigt lätt att prata med vilket underlättar när man ska berätta om vilka problemområden man vill ha hjälp med.
skrev om Viktoria Stefanescu en del av Performance Center Lindhagen
Super vänligt bemötande och fick hjälp att bli av med återkommande huvudvärk och stela axlar efter en gammal skada i axeln.
Fixade även liten låsning i korsrygg och har inte haft fler problem efter sista besök. Var hos Viktoria 3 gånger. Rekommenderar starkt! -
skrev om Viktoria Stefanescu en del av Performance Center Lindhagen
Kompetent personal med väldigt bra bemötande som ger kropp och själ bättre mående när man lämnar stället.
skrev om Viktoria Stefanescu en del av Performance Center Lindhagen
Kunnig, mycket professionell och bäst!
skrev om Viktoria Stefanescu en del av Performance Center Lindhagen
Väldigt trevligt, proffsigt och lyhört bemötande. Behandlingen var mitt i prick och vi är supernöjda. Rekommenderas starkt!