Hej! Jag har arbetat med honom flera gånger, och varje gång visar han verkligen hur duktig han är med sitt arbete och sitt sätt att behandla kunder. Han ger alltid mycket bra hjälp och arbetar noggrant och professionellt. Jag rekommenderar verkligen att anlita honom eftersom han är pålitlig och erbjuder service av hög kvalitet. Med vänliga hälsningar, Tina
Burim Rama
Burim Rama är mäklare på Rama Fastighetsförmedling
.Burim Rama har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Burim Rama har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 179 omdömen med ett betyg på 4.9. Burim Rama har haft 58 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
179 omdömen om Burim Rama
Fantastisk service, engagerade och så trevliga, allihopa
Fantastisk mäklare! Lyhörd & professionell. Väldigt nöjda med Burims mäklande. Kommer definitivt använda honom i framtiden.
Tycker allt har varit bra , finns absolut inget att klaga på . Allt har fungerat klockrent ,bra bemötande.
Burim hjälpte mig genom hela processen och fick jag som köpare att känna mig i fokus för en smidigt och enkelt husköp
Duktig, tydlig & rak. Väldigt nöjd med Burim
Jag kan varmt rekommendera Burim! Hela processen var tydlig och effektiv och jag kände mig trygg hela vägen. Burims engagemang, kompetens och tillgänglighet gjorde att försäljningen gick väldigt bra. Ett riktigt toppjobb från början till slut.
Väldigt trevlig mäklare! Bra genomgång av hus och kontrakt.
Jag tycker att han är bra och jag fick det hjälp som jag behövde! Så allt har varit bra! 😀
Vi är väldigt nöjda med Burim Rama som mäklare, vid försäljningen av vår marklägenhet. Han visade ett stort engagemang, professionalism och en trygghet, som gjorde hela processen smidig. Burim var alltid tillgänglig och höll oss uppdaterade genom varje steg. Vi kan varmt rekommendera Burim till alla som söker en pålitlig och engagerad mäklare som verkligen bryr sig om både säljare och köpare.