Nathalie på mäklarfirman Rama gjorde ett gott intryck både vid visning och i processen vidare. Informativ, professionell och varm. Precis de kvalifikationer som behövs för oss som är förstagångs-köpare av ett (i detta fallet) otroligt speciellt objekt. Nathalie visade medkänsla hela vägen och var tillgänglig vid funderingar, frågor och osäkerheter. Vi vill fortsätta vårat arbete med Nathalie i framtiden eftersom hon och hennes företag har god egenskap kring området och dels att hon är förbannat trevlig! Tack, vi är otroligt nöjda! / Veronica
Nathalie Björk
Nathalie Björk är mäklare på Rama Fastighetsförmedling
.Nathalie Björk har varit registrerad mäklare sedan 2022-04. Nathalie Björk har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 27 omdömen med ett betyg på 5.0. Nathalie Björk har haft 19 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
27 omdömen om Nathalie Björk
Bra bemötande Snabb handlingskraft Smidig
Nathalie skötte det allt väldigt bra, fast det var en svår försäljning!
Stort tack Alexander för ditt omdöme! Det blev ju så bra till sist för er - jag ser fram emot att följa er resa. Hälsningar, Nathalie
Snabb med återkoppling, lätt tillgänglig och jättetrevlig!
Tack snälla Zilhad för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme! Vi ses på tillträdet! Hälsningar, Nathalie
Otroligt proffsigt och härligt bemötande av Nathalie från start till slut. Nathalie gjorde så att jag kände mig trygg genom hela processen. Utöver det har det känts roligt och glatt, hon är en sann glädjespridare. Affären gick även i land snabbt och enkelt. Jag kan med andra ord varmt rekommendera Nathalie!
Tack så hemskt mycket för de fina orden Sofia - blir så glad! Vi hade ett gott samarbete som ledde till en smidig försäljning. Tänk vad mycket spännande du har framför dig! Vi ses i November igen! Hälsningar, Nathalie
Natalie hjälpte mig och köpa lägenhet på kommendantsvägen, hon är en mycket trevlig kvinna och väldigt hjälpsam till att ordna allt inför köpet eftersom detta är mitt första köp så underlättade hon väldigt mkt för mig med bank och allt med pappersarbetet, vill ni ha en väldigt trevlig och hjälpsam mäklare så är Natalie absolut en av de 💥💥💥 Mvh Sami
Tack Sami för ditt fina omdöme! Vad glad jag blir av att höra detta, och ännu gladare är jag över att ha fått hjälpa dig! Vi ses på tillträdet! Hälsningar, Nathalie
Nathalie är dågtigt, hjälpsam, hon förstår kundens behöv, Ge en positiv atmosfär, Snabb feedback,. Först frågade hon mig om specifikationerna för lägenheten som jag ville köpa, sedan fick jag en uppfattning om det ungefärliga beloppet jag hade. Sedan fick jag flera alternativ för att passa mina behov, och till slut hittade jag det som passar mig. Jag råder starkt alla som vill köpa en fastighet att gå till henne eftersom hon är kvalificerad för det.
Tack snälla Ismail för du tog dig tiden att skriva ett så fint omdöme! Jag är glad att jag fick hjälpa dig att hitta ditt nya hem, detta kommer bli så bra. Hälsningar, Nathalie
Hej hon är bästa mäklare Hon är bra
Tack Nasar för ditt omdöme! Det ska bli spännande att se hur ni sätter er egna prägel på bostaden. Vi ses snart igen! Hälsningar, Nathalie
Hjälpte mig att få till en bra och snabb affär samt att besvara de frågor jag hade på ett bra sätt.
Tusen tack för de fina orden, Johan - det är verkligen en milstolpe att ta steget in i din första egna lägenhet, och jag önskar dig all lycka. Hälsningar, Nathalie
Vi blev bemötta på ett bra sätt av mäklaren under hela processen. God kommunikation och återkoppling hela vägen Vi hade förväntningar om att få ett högre slutpris på bostaden, men mäklaren gjorde sitt bästa för att uppnå våra önskemål. Hon var flexibel och tillmötesgående i sitt bemötande och ansträngde sig för att möta våra förväntningar. God service och mycket trevlig. Sammanfattningsvis var min upplevelse av mäklaren vid försäljningen av bostaden positiv, och vi rekommenderar henne varmt.
Tack snälla Mattis för du tog dig tiden att skriva ett omdöme! Så tacksam för alla fina ord - vi hade ett gott samarbete! Ni har ju ett spännande kapitel framför er som kommer bli hur bra som helst. Hälsningar, Nathalie