Respondia AB

Respondia AB

Ring 070-426 95 07
Omdömen totalt
2
Snittbetyg
3.0
Skriv ett omdöme

2 omdömen om Respondia AB

Visar 2 omdömen med 3.0 i snittbetyg
Lars August Engelbrekt S

Fick Magnus och Respondia rekommenderad av Marbodal, när jag köpt kök. Respondia med Magnus i spetsen är ett av de bästa byggbolag jag någonsin haft, det är de byggbolaget du hoppas du får när du anlitar någon, Magnus är punktlig, extremt detaljorienterad, trevlig, svarar när du ringer och smsar och håller dig i loopen genom hela processen. Men viktigaste av allt resultatet blir perfekt. Jag kan varmt rekommendera Magnus och Respondia utan en sekunds tvekan.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Reco tipsar!
Målabromma Entreprenad
4.7/5 i betyg av 166 omdömen 4.7 av 166 omdömen
BadgeSevenYears

Bra företag att ha att göra med. Anstränger sig det lilla extra för att få en nöjd kund. Målade om mitt hus och bytte tak.

Kristofer T Kristofer T
Läs mer omdömen
Monika Ulla B
Skrev om Respondia AB

Blev rekommenderad av HTH Kök att anlita Respondia AB till att installera mitt kök. Fast pris och tidsangivelse eftersom jag var tvungen att resa bort med mina två hundar. Allt eftersom arbetet förlöpte, blev det mer "komplicerat" och fakturan översteg det fasta priset med nästan det dubbla. 1.500:00 per kvm för att lägga ett furugolv osv...Jag blev stämd av företaget och har valt att motstämma företaget, vilket jag har gjort via advokat i Stockholms tingsrätt. Inget företag som jag skulle rekommendera att anlita när det finns så många seriösa företag som håller fast pris, dead-line osv.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela

Filtrera omdömen