Alla kategorier Snickare Stockholms län Huddinge Roberts Bygg och Underhåll

Roberts Bygg och Underhåll

Nygårdsvägen 3, 143 45 Vårby — Visa karta

1.0 i betyg av av 1 omdömen
 

Läs vad 1 kund tycker om Roberts Bygg och Underhåll

 • 2018-05-16

  Spontant omdöme
  Dennis B skrev om Roberts Bygg och Underhåll
  Vi anlitade Roberts Bygg och Underhåll för utbyggnad av vårt hus. Arbetet omfattade en utbyggnad under befintlig takfot inkl. nytt burspråk, ett nytt burspråk i köket, ommålning och renovering av hall och vardagsrum, samt ommålning av huset utvändigt.

  Vi fick inledningsvis bra kontakt och arbetet började bra, men sedan gick det utför. Vi märkte efter ett tag att Robert och hans killar inte hade koll på svenska byggregler och vilka ingrepp man behöver bygglov för.
  Vi behövde dubbelkolla arbetet löpande för att se till att det blev ordentligt gjort och enligt gällande standarder. De försökte bland annat isolera väggarna tunnare än vi kommit överens om och göra en fullösning av burspråkets tak med masonitskivor som skulle ha lett vatten in i väggisoleringen.

  Vi hade kommit överens om delbetalningar i takt med att vissa moment blivit färdigställda. Det visade sig att Roberts företag inte hade särskilt bra ekonomi varpå de försökte att fakturera för ej färdigställda arbeten. När det blev vinter så var de flesta arbeten klara, men utsidan av huset var bara delvis målad. När vi ville avvakta med slutbetalningen till dess att målningsarbetena var slutförda så blev Robert och hans arbetare hotfulla och Robert sade att han inte inte tog något ansvar för vad hans killar skulle göra om de inte får betalt.
  Vi betalade motvilligt slutfakturan, och Robert försäkrade att han skulle färdigställa arbetena oavsett om hans företag går i konkurs eller inte.
  Framåt våren så kom Robert faktiskt tillbaka och målade i några dagar, innan han försvann och inte längre svarade på telefon eller mail.

  De byggarbeten som gjordes blev hyfsade, efter mycket kontroller och invändningar. Tapetseringen blev okej, men de dyraste tapeterna fick limränder. Målningsarbetena inomhus var slarviga och har dålig finish med färgrester på fönster och handtag. Målningsarbetena utomhus slutfördes inte, och även de arbeten som vi trodde var färdiga har visat sig vara undermåliga. Fasaden blev fläckvis målad.
  Vi har behövt färdigställa många av arbetena själva, och har fortfarande en hel del kvar att göra.

  Efter denna upplevelse så är vi tyvärr ganska avskräckta från att anlita byggare, och jag hoppas innerligt att Robert Dragalina aldrig mer får några uppdrag inom byggsektorn så att han inte förstör för några andra husägare. Läs mer
  gillar detta

Bästa snickarna i Huddinge:

4.7 i betyg av 49 omdömen
Johanna S Johanna S tycker:
“Väldigt bra och trevligt bemöt...” Läs mer

Karta

Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 53 rekommendationer
Spånlötsvägen 83, 18434, Åkersberga