Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Sakkes Balkongkonsult Stockholm

En del av Sakkes Balkongkonsult AB www.sakkes.se
  • BadgeSixYears
4.5

Välkommen till Sakkes Balkongkonsult AB! Vi på Sakkes Balkongkonsult AB kallar oss proffs på balkonginglasning. Ta steget ut på din balkong och in i ett helt nytt rum. Inred som din egen regnskog, läshörna bärträdgård, fikaplats eller kanske ett yogarum. Varför ska du då välja oss? Innan påbörjat arbete kommer vi alltid...

505 omdömen om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Sedan starten hos Reco 2018

Murat T
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Jag hade turen att få samarbeta med Sakkes medarbetare Sigge. Sigge gick över och bortom för mig när det kom till hela processen med att glasa in vår balkong. Där han inte minst hjälpte oss med vår bygglovsansökan samt hans konstanta tillgänglighet när jag än hade en fundering. Supernöjd med produkt och bemötande och kan verkligen rekommendera denna tjänst till er som funderar att glasa in er balkong.

Suzana C
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Väl professionellt bemötande där mina önskemål har tagits på allvar och där vi har kommit fram till bästa lösning för min balkong. Montören var snabb och effektiv utan några strul. Allt gick smidigt utan att det lämnade s smuts, skräp så som det brukar vara ibland. Kan rekommenderas stort! Tack, älskar min balkong!

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Hej Suzana, verkligen tack för ditt omdöme, vi blir otroligt stolta och glada! Precis som vår slogan "älska din balkong, glasa in den" så är det just den känslan vi vill uppnå. Vi önskar dig många fina stunder på balkongen och en fantastisk sommar :) Vänligen, Patricia

Tuula A
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Jag kontaktade er efter att inglasningen var färdig eftersom rutorna var väldigt smutsiga och Joakim åkte ut och då fick jag hjälp med fönsterputs! Det kändes professionellt 😊 Med vänlig hälsning, Tuula Aula

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Hej Tuula, skönt att höra att du fick hjälp med dina synpunkter och att du nu kan få njuta av inglasningen :) Önskar dig en trevlig sommar och såklart många härliga stunder på balkongen! Vänligen, Patricia

Reza D
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Trevligt bemötande och tydligt med detalj information, samt bra med snabba återkopplingar

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Hej Reza, det värmer att höra! Önskar er många trevliga stunder på balkongen och en fantastisk sommar! :) Vänligen, Patricia

Amanda H
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Jättebra bemötande och ansvarsfulla aktörer! Levererade precis det jag förväntade mig. Hoppas de är lika bra under garantitiden!

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Hej Amanda och stort tack! Så himla roligt att höra att det blev som du förväntat, vi hoppas att du får njuta av din inglasning i många år framöver! Vi finns alltid för våra kunder, både under och efter garantitiden. Trevlig Sommar :D Vänligen, Patricia

Ulla-britt A
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Proffsiga trevlig personal jag är jättenöjd med min inglasning

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Hej Ulla-Britt, tack för ditt fina omdöme. Vi blir superglada! Ha en fantastisk sommar! Vänligen, Patricia

Nikolina D
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Personalen är alltid trevliga, både montörerna och kundtjänsten. Jag hade ganska höga förväntningar efter att ha sett bilderna på företagets hemsida och jag kan säga att företaget har levt upp till dem. Jag är totalt nöjd med resultatet av inglasningen. Det jag köpte var inglasning med glastak och solskydd till varje glasfönster.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Hej Nikolina! Ett stort och varmt tack, det betyder jättemycket för oss att höra! Hoppas att inglasningen ger er mycket nöje i många år framöver och vi önskar er en fantastisk sommar! Vänligen, Patricia

Ashwini N
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Professionalt och bra kommunikation när vi hade inglasning av balkongen.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Stort tack Ashwini! Önskar er en trevlig sommar och att inglasningen ger er mycket nöje! Vänligen, Patricia

Kenneth E
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Bra ända från offert till montering av en bra produkt. Bra bemötande och trevliga samtal. Vi är nöjda.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Tack Kenneth för ett fint omdöme och det trevliga samtalet! Önskar er en härlig sommar och många trevliga stunder på balkongen! Vänligen, Patricia

Andreas L
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Proffesionella från ax till limpa. Från visnings vagn med de olika varianterna till montering inkl. bra bemötande och kvaliteten på inglasning.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Tack Andreas för de fina orden! Det värmer för alla oss på Sakkes att höra! Hoppas du får många trevliga stunder på din balkong :) Vänligen, Patricia

Jörgen P
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Bra produkt som är väldigt smidig att använda, rekommenderas!

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Hej Jörgen, tack tack tack! Och vi blir minst sagt mycket glada över att ni rekommenderar oss! Vänligen, Patricia

Gisela F
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Bemötande är otroligt serviceinriktad. Min upplevelse är att Sakkes alltid vill göra kunden nöjd. Mina förväntningar på leverans och installation överträffades och vi är mycket nöjda med vår inglasade balkong. Det blev som ett extra rum och kan användas som odlingsoas om vi vill. Tusen tack för att inglasningen blev så bra.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Hej Gisela och ett stort och varmt tack för de fina orden! Vi är stolta leverantörer och vi hoppas att ni får mycket glädje av er inglasning! Vänligen, Patricia

Lars L
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Funkade smidigt från projekt till installation

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Tack Lars och härligt att höra att du är nöjd med oss på Sakkes! Hoppas du får njuta av din inglasning! Vänligen, Patricia

Håkan H
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Från första kontakt, besök, offert, mätning, leverans, montering och fakturering har allt igenom varit en enkel och kundvänlig resa. Supernöjd kund i Jakobsberg!

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Hej Håkan, vi tackar ödmjukast för ditt fina omdöme. Och vi önskar dig många härliga stunder på balkongen! Vänligen, Patricia

Johan P
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Bra bemötande av duktig installatör.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Tack för ett fint omdöme Johan! Vi är superstolta över våra montörer som kämpar på i ur och skur. Hoppas ni får många trevliga stunder på er inglasade balkong! Vänligen, Patricia

Lukas R
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Allt utmärkt, inget att klaga på! Utmärkt service, bemötande, och balkonginglasning, rekommenderar starkt!

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Hej Lukas! Tack för ett trevligt samtal tidigare och kul att höra att du är nöjd och vill rekommendera oss! Hoppas ni får många härliga stunder på balkongen! Vänligen, Patricia

Beka K
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Profsiga och påitliga! Jag är nöjd med arbetet de görde och det gick gansak snabbt!

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Hej Beka och tack för ditt omdöme! Det värmer att höra. Hoppas ni får många fina stunder på balkongen! Vänligen, Patricia

Reza E
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Den mest oseriösa leverantören som vi någonsin sett. Sakkes gör avtalsbrott och håller inte det de lovar kunden. Vi har en pågående stämning ti tingsrätten mot Sakkes.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Hej Reza! Vår strävan är att ha kunder som gillar oss. Ibland går det snett i relationen, oavsett hur mycket man anstränger sig och det gör ont att läsa ditt omdöme. Hur som, önskar vi dig allt gott och hoppas att du finner kunskap i tingsrättens beslut. Vänligen, Ville P

Linnea B
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Snabba, proffsiga, pålitliga och bra service. Mycket nöjd med utförandet och resultatet.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Tack så jättemycket Linnea! Underbart att höra! Vi önskar er många härliga stunder på er inglasade balkong! Vänligen, Patricia

Ansel H
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Proffesionell och stabil installation av inglasning. Ett år senare är jag forfarande mycket nöjd med resultatet.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Hej Ansel! Vilket fint omdöme! Vi tackar ödmjukast och hoppas att ni får njuta av inglasningen i många år framöver. Vänligen, Patricia

Jesper B
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Inga konstigheter, tydligt och trevligt bemötande!

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Hej Jesper! Tack så jättemycket för ditt fina omdöme! Vi önskar dig många härliga stunder på balkongen! Vänligen, Patricia

Johan W
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Företaget delar ut oadresserad reklam trots ’Nej, tack’ tydligt på brevlådan. Detta är ett klart brott mot 21 § Marknadsföringslagen.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Hej Johan, Vi ska självklart inte lägga reklam i brevlådor där det står "nej tack" till reklam. Vi ber om ursäkt för detta och tar det vidare i organisationen. Vänligen, Patricia

Bo Arne Gunnar D
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Sakkes klistrar upp reklam på portarna. Fastighetsägaren (ofta styrelsen i bostadsrättsföreningen) tvingas ägna tid åt att försöka få bort taperesterna. Det är dessutom olagligt att utan tillstånd affischera på annans egendom. Oseriöst!

Johan W gillar detta
Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Hej Bo Arne Gunnar, Vi tar med oss kritiken och ber om ursäkt för detta! Vänligen, Patricia

Koti R
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

From demo to finance and installation, everything was good and professional.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Hi Koti! Thank you so much for your review. We hope that you will have many nice moments on your glazed balcony! Kind regards, Patricia

Max K
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Bra kontakt och inga konstigheter. Nöjd med inglasningen och allt fungerar som ja hade hoppats.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Vi blir så stolta och glada över att höra att du är nöjd med inglasningen! Tack Max för ditt omdöme och för att du valde oss som leverantör! :) Vänligen, Patricia

Birgitta G
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Bra företag,Bra bemötande Snabba och lyhörda

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Stort tack för det fina omdömet, det värmer i vårt Sakkes -hjärta! Och vi önskar er ännu fler trevliga stunder på er inglasade balkong! Vänligen, Patricia

Stefan M
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Köpte två inglasningar till två balkonger med olika system. Bra kunskap och träffsäker leverans. Bra montage och även utmärkt eftermarknad när lite småjusteringar behövde göras i efterhand. Kan absolut rekommendera Sakkes

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Hej Stefan, vad härligt med två inglasningar! Vi blir stolta när vi får så fin respons och vi tackar för erat förtroende! Hoppas ni får dubbelt av härliga stunder på era inglasade balkonger! Vänligen, Patricia

Katarina J
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Trevligt och bra bemötande, både av säljare, kundtjänst samt service. Supernöjda med vår helinglasning och vårt glastak.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Tack Katarina för ett fint omdöme och kul att höra att ni är nöjda! Vi önskar er många härliga stunder på er inglasade balkong! Vänligen, Patricia

Mary M
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Inglasningen är helt perfekt.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Hej Mary, Underbart att höra! Vi tackar ödmjukast och hoppas att du får njuta av din inglasning året om! Vänligen, Patricia

Miguel Castilla Garcia M
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Det har bara varit ett nöje att ha att göra med Sakkes Balkongkonsult! Punktlighet, vänlighet och ordning kännetecknar bolaget i deras relation med oss som kund. Resultatet av inglasningen har varit utmärkt, inte en enda anmärkning. Vi kommer inte att tveka att rekommendera Sakkes till våra grannar och bekanta när de har för avsikt att glasa in sina balkonger.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Hej Miguel! Vi blir jätteglada och stolta när vi hör att ni är så nöjda! Vi tackar ödmjukast för ditt fina omdöme! Psst... Ta gärna med lite sol när ni ska hem igen :) Och så önskar vi er många härliga stunder på er inglasade balkong! Vänligen, Patricia

SIGRID S
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Från första kundkontakt, hembesök till utförande av inglasningen - allt var proffsigt med ett mycket trevligt bemötande. Att leveransen kom tidigare en den prel. beräknade var ett extra plus! Jag är mycket nöjd och glad!

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Hej Sigrid, stort tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att du är nöjd och vi önskar dig många härliga stunder på din inglasade balkong! Vänligen, Patricia

Susann B
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Inglasning av balkong. 3dje leverantören som besökte mig och kändes mest seriös. Inte övertalad till extra tillbehör som inte behövs. Prisvärd i jämförelse. Mycket kunnig installatör som var klar på 1 dag. Snabb service vid behov. Rekommenderar Sakkes varmt.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Hej Susann, Vilka fina ord! Jag blir väldigt stolt och glad och ska framföra detta till mina kollegor. Tack för att du valde oss som leverantör och vi önskar dig många fina stunder på din inglasade balkong! Vänligen, Patricia

Siw G
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Har inget att klaga på, service, bemötande, montering. Allt var bara bra. Kan rekommendera dem starkt.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Hej Siw! Tack för ditt omdöme! Vi blir jätteglada över att höra att du är nöjd med din inglasning och även med oss på Sakkes. Jag ska hälsa mina kollegor detta! Vänligen, Patricia

Badder A
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Jätte trevligt säljare och bra jobb

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Hej Badder, Tack för ditt omdöme, vi blir jätteglada att ni är nöjda med säljaren och jobbet! Önskar er många trevliga stunder på er inglasade balkong! Vänligen, Patricia

Dilip K
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

De har bra service och produkter.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Hej Dilip! Tack så mycket och det glädjer oss på Sakkes att du är nöjd med både servicen och produkten! Vi hoppas att du får njuta av din inglasning! Vänligen, Patricia

Sten H
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Snabbt, snyggt uppsatt inglasning som känns genuint bra och kvalité.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Hej Sten, Tack så mycket! Vi på Sakkes tycker att det är jätteviktigt med nöjda kunder och vi blir jätteglada för din recension. Önskar dig många härliga stunder på din inglasade balkong! Vänligen, Patricia

Milinka N
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Super professionella. Jag är mycket nöjd och rekomdnderar till det bästa

Svar från Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Hej Milinka! Tack för din rekommendation! Vad kul att höra att du är mycket nöjd. Vi hoppas att du får många trevliga stunder på din inglasade balkong! Vänligen, Patricia

Martin H
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Bra bemötande och vi fick vad vi förväntade oss. Inglasningen fungerar utmärkt och vi är nöjda.

Kerstin P
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Jag är missnöjd med detta: Det snöar in på balkongen (fick till svar, något man får räkna med). Heltäckningsmattan är dåligt skuren på flera ställen. Persiennerna åkte ner (detta är åtgärdat). Snören för att sätta fast glasrutan saknas på ett ställe. Glasrutorna immar ibland igen. Personen som utförde arbetet började strax efter 7 på morgonen och slutade vid 7 tiden på kvällen. Under denna tid tog han enbart en kafferast på 15 min. Detta kan väl inte vara rimliga arbetsvillkor? Han frågade tom om jag kunde lägga in mattan själv. Kerstin Persson Lundmansgatan 11B 761 45 Norrtälje

Klara I
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Gick smidigt, snabbt och bra resultat

Mattias S
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Jag tycker att det blev en bra och prisvärd inglasning. Tydlig och bra info från säljarna och företaget före inglasningen. Bra med demosläpvagnen så vi fick se inglasningssystemet innan vi bestämde oss. Mvh Mattias

Lisbeth B
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Proffsigt och trevligt bemötande när jag beställde balkong inglasning.Jätte bra killar som monterade och som kom och gjorde lite justeringar efter monteringen.Jag är jätte nöjd.

Yvonne B
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Bra bemötande. Trevlig personal på kontoret o bra o kunniga killar som satte upp inglasningen av balkongen Vi är nöjda med vår inglasade balkong.

Jöran F
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Det handlade om inglasning av balkong. Arbetet utfördes som jag hade förväntat mig. Inga speciella problem.

Per Z
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Jag har haft inglasad balkong tidigare så jag vet vad jag tyckte vara bra och mindre bra. Under mitt sökande efter olika leverantörer fick jag tips från en god vän som anlitat Sakkes. När jag studerade deras lösningar insåg jag att det passade mig precis. Extra plus var ett öppningsbart räckesglas och fiffiga solskyddsgardiner. Ett första besök för att grovt skissa vad jag ville ha. Ett andra för att detaljuppmäta samt ett tredje då de monterade det hela. Mycket trevliga, professionella och effektiva personer. Jag kan varmt rekommendera Sakkes. Per Zetterqvist, Gustavsberg

Per H
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Inglasning av balkong. Gick smärtfritt,bra montörer inga problem.

Nils S
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Balkong inglasning. Gott resultat. Snabb montering.

Reino I
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Ett fönster glömdes bort i första omgången det har Ni rättat till Borde haft mer tid att flytta på saker eftersom en del var tungt Annars ok men en gemensam genomgång av alla fönster saknas det har ni lovat

Svante Erik H
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Proffsigt. Trevlig personal. Snabbt jobbat. Inglasningen av en större balkong gick helt utan problem. Kanske en aningens dyrt.

Göran Ö
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm

Bra bemötande och bra utfört arbete