Sakkes AB

Välkommen till Sakkes AB!
Glasa in din balkong med oss på Sakkes AB och få en ökad trevnadskänsla samt minskade energikostnader. En balkonginglasning kan innebära många saker. Bland annat skyddar den din balkong mot väder och vind och du får en härlig inomhusmiljö.
Förläng tiden du kan vistas på din balkong med ett extra uterum som du kan njuta av in på sena hösten för att sedan kunna använda din balkong under tidig vår.
För dig som fastighetsägare är fördelen att du både skyddar fasaden såväl som betongplattan. Har du husdjur hemma så blir detta även en säker miljö och utrymme för dem att vistas på. En balkonginglasning innebär även minskat buller från omgivningen så att du och dina nära o kära kan samtala och fika i lugn och ro.
Hos oss är du välkommen oavsett om du är fastighetsägare, privatperson eller bostadsrättsförening. Tveka inte att kontakta någon av våra filialer runt om i landet. Vi finns i Stockholm, Västerås, Uppsala, Örebro och Eskilstuna med omnejd.
  • 20 år i branschen
  • Ett tryggt val med bra kvalitet
  • 5 års garanti
Sakkes AB
"Inglasning balkong. Mycket bra bemötande. Bara positivt."
Märta S anlitade Sakkes Balkongkonsult Södermanland
"Vi köpte inglasning av vår balkong, allt har gått smidigt och vi är väldigt nöjda med resultatet! Balkongen blev klar för ca 2 månader sedan och vi är hittills väldigt nöjda och allt verkar vara av..."
Amelia J anlitade Sakkes AB, Örebro
"Vi har beställt inglasning av balkong med solskydd. Trevligt bemötande av både försäljare och montör. Vi är mycket nöjda med deras arbete och tycker produkten är snygg och nätt samt lätt att använda. ..."
Rocita E anlitade Sakkes Balkongkonsult Uppsala
"Köpte en inglasning av min balkong. Jag blev väldigt trevligt bemött, och en väldigt trevlig man som utförde arbetet. Av företaget blev jag trevligt och korrekt bemött, av en trevlig man. Jag förvänta..."
Kathrien A anlitade Sakkes AB, Stockholm

Våra Kontor

4.5/5 av 562 omdömen
Skarprättarvägen 16, Järfälla
4.7/5 av 61 omdömen
Kungsgatan 29, Eskilstuna
4.6/5 av 100 omdömen
Fjärdingen, Uppsala
4.8/5 av 267 omdömen
Torggatan 1, Västerås
4.7/5 av 92 omdömen
Klostergatan 23, Örebro

Detta är reco.se

Vi har samlat allt du behöver på ett enda ställe. Så oavsett om du vill hitta en snickare till köket, få rabatt på nya naglar eller boka en restaurang till på fredagskväll kan du göra det hos oss. Läs andra kunders rekommendationer och välj det företaget som passar dig bäst.
Ta kontroll

Här finner du fler av våra vanligaste sökningar