Sakkes Balkongkonsult Stockholm, sid 3
En del av Sakkes Balkongkonsult AB -
www.sakkes.se
Välkommen till Sakkes Balkongkonsult AB!
Vi på Sakkes Balkongkonsult AB kallar oss proffs på balkonginglasning. Ta steget ut på din balkong och in i ett helt nytt rum. Inred som din egen regnskog, läshörna bärträdgård, fikaplats eller kanske ett yogarum. Varför ska du då välja oss? Innan påbörjat arbete kommer vi alltid hem till dig för att lyssna på dina önskemål för att sedan lämna ett fast pris för just din balkong. Med över 20 år i balkongbranschen är vi en aktör att lita på med vår uppriktiga kommunikation gentemot våra kunder. Vi hjälper dig som privatperson, företagare, fastighetsägare eller bostadsrättsförening.
Välkommen att höra av dig till oss på Sakkes Balkongkonsult AB!
Välkommen att höra av dig till oss på Sakkes Balkongkonsult AB!
Utmärkelser
492 omdömen om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Sedan starten hos Reco 2018
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Från första kontakt, besök, offert, mätning, leverans, montering och fakturering har allt igenom varit en enkel och kundvänlig resa.
Supernöjd kund i Jakobsberg! -
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Bra bemötande av duktig installatör.
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Allt utmärkt, inget att klaga på! Utmärkt service, bemötande, och balkonginglasning, rekommenderar starkt!
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Profsiga och påitliga! Jag är nöjd med arbetet de görde och det gick gansak snabbt!
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Den mest oseriösa leverantören som vi någonsin sett.
Sakkes gör avtalsbrott och håller inte det de lovar kunden. Vi har en pågående stämning ti tingsrätten mot Sakkes. -
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Snabba, proffsiga, pålitliga och bra service. Mycket nöjd med utförandet och resultatet.
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Proffesionell och stabil installation av inglasning. Ett år senare är jag forfarande mycket nöjd med resultatet.
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Inga konstigheter, tydligt och trevligt bemötande!
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Företaget delar ut oadresserad reklam trots ’Nej, tack’ tydligt på brevlådan. Detta är ett klart brott mot 21 § Marknadsföringslagen.
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Sakkes klistrar upp reklam på portarna. Fastighetsägaren (ofta styrelsen i bostadsrättsföreningen) tvingas ägna tid åt att försöka få bort taperesterna.
Det är dessutom olagligt att utan tillstånd affischera på annans egendom.
Oseriöst! -
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
From demo to finance and installation, everything was good and professional.
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Bra kontakt och inga konstigheter. Nöjd med inglasningen och allt fungerar som ja hade hoppats.
Bra företag,Bra bemötande
Snabba och lyhörda -
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Köpte två inglasningar till två balkonger med olika system. Bra kunskap och träffsäker leverans. Bra montage och även utmärkt eftermarknad när lite småjusteringar behövde göras i efterhand. Kan absolut rekommendera Sakkes
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Trevligt och bra bemötande, både av säljare, kundtjänst samt service. Supernöjda med vår helinglasning och vårt glastak.
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Inglasningen är helt perfekt.
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Det har bara varit ett nöje att ha att göra med Sakkes Balkongkonsult!
Punktlighet, vänlighet och ordning kännetecknar bolaget i deras relation med oss som kund.
Resultatet av inglasningen har varit utmärkt, inte en enda anmärkning. Vi kommer inte att tveka att rekommendera Sakkes till våra grannar och bekanta när de har för avsikt att glasa in sina balkonger. -
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Från första kundkontakt, hembesök till utförande av inglasningen - allt var proffsigt med ett mycket trevligt bemötande.
Att leveransen kom tidigare en den prel. beräknade var ett extra plus!
Jag är mycket nöjd och glad! -
Inglasning av balkong.
3dje leverantören som besökte mig och kändes mest seriös. Inte övertalad till extra tillbehör som inte behövs.
Prisvärd i jämförelse.
Mycket kunnig installatör som var klar på 1 dag.
Snabb service vid behov.
Rekommenderar Sakkes varmt. -
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Har inget att klaga på, service, bemötande, montering. Allt var bara bra. Kan rekommendera dem starkt.
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Jätte trevligt säljare och bra jobb
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
De har bra service och produkter.
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Snabbt, snyggt uppsatt inglasning som känns genuint bra och kvalité.
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Super professionella. Jag är mycket nöjd och rekomdnderar till det bästa
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Bra bemötande och vi fick vad vi förväntade oss.
Inglasningen fungerar utmärkt och vi är nöjda. -
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Jag är missnöjd med detta:
Det snöar in på balkongen (fick till svar, något man får räkna med).
Heltäckningsmattan är dåligt skuren på flera ställen.
Persiennerna åkte ner (detta är åtgärdat).
Snören för att sätta fast glasrutan saknas på ett ställe.
Glasrutorna immar ibland igen.
Personen som utförde arbetet började strax efter 7 på morgonen och slutade vid 7 tiden på kvällen. Under denna tid tog han enbart en kafferast på 15 min. Detta kan väl inte vara rimliga arbetsvillkor? Han frågade tom om jag kunde lägga in mattan själv.
Kerstin Persson
Lundmansgatan 11B
761 45 Norrtälje -
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Gick smidigt, snabbt och bra resultat
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Jag tycker att det blev en bra och prisvärd inglasning.
Tydlig och bra info från säljarna och företaget före inglasningen. Bra med demosläpvagnen så vi fick se inglasningssystemet innan vi bestämde oss.
Mvh
Mattias -
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Proffsigt och trevligt bemötande när jag beställde balkong inglasning.Jätte bra killar som monterade och som kom och gjorde lite justeringar efter monteringen.Jag är jätte nöjd.
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Bra bemötande. Trevlig personal på kontoret o bra o kunniga killar som satte upp inglasningen av balkongen Vi är nöjda med vår inglasade balkong.
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Det handlade om inglasning av balkong.
Arbetet utfördes som jag hade förväntat mig. Inga speciella problem. -
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Jag har haft inglasad balkong tidigare så jag vet vad jag tyckte vara bra och mindre bra. Under mitt sökande efter olika leverantörer fick jag tips från en god vän som anlitat Sakkes. När jag studerade deras lösningar insåg jag att det passade mig precis. Extra plus var ett öppningsbart räckesglas och fiffiga solskyddsgardiner.
Ett första besök för att grovt skissa vad jag ville ha. Ett andra för att detaljuppmäta samt ett tredje då de monterade det hela.
Mycket trevliga, professionella och effektiva personer.
Jag kan varmt rekommendera Sakkes.
Per Zetterqvist, Gustavsberg -
Gick smärtfritt,bra montörer inga
problem. -
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Balkong inglasning. Gott resultat. Snabb montering.
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Ett fönster glömdes bort i första omgången
det har Ni rättat till
Borde haft mer tid att flytta på saker eftersom
en del var tungt
Annars ok
men en gemensam genomgång av alla fönster saknas
det har ni lovat -
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Proffsigt. Trevlig personal. Snabbt jobbat.
Inglasningen av en större balkong gick helt utan problem.
Kanske en aningens dyrt. -
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Bra bemötande och bra utfört arbete
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Jag tog kontakt med Zakkes och blev bra bemött från dag 1.
Förväntningarna infriades.
Väldigt nöjd , duktiga montörer.
Vi köpte inglasning av 2 balkonger samt gardiner. -
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Kommunikationen med företaget var också bra och professionell. Jag kan varmt rekommendera Sakkes!
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Inglasningen av verandan blev ett lyckat projekt, både estetiskt som funktionellt. Företaget har hjälpt oss med allt inklusive ansökan om bygglov. En vänlig, hjälpsam och lättillgänglig kontaktperson bidrar till högt betyg för företaget.
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Super nöjd! 👍🤩 Proffsjobb, snabbt och smidigt!
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Bra utfört jobb och kvalité. Lite lång tid från beställning till leverans bara, men i övrigt så var allt bra! Trevlig bemötande också.
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Bra bemötande, glasade in under en arbetsdag så det var smidigt.
Inglasning av balkong.
Fungerande utmärkt , med bra service och ett hyfsat pris.
Bra första kontakt med en begriplig beskrivning av arbetsgången. Trevlig säljare.
Snabb montering och trevlig montör
Utlovade tider/planering innehölls bra. -
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Trevliga, serösa och proffsiga.
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Han som inglasade min balkong var väldigt trevlig och gjorde ett bra jobb. Städade efter sig och jag bjöd honom på kaffe och vi hade en kort men trevlig fikastund. Han visade mig hur jag ska öppna/ stänga och använda jalusierna.
Jag trivs med min ” nya” balkong.
Mvh Barbro Landholm -
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Jag har hela tiden blivet bemött på ett trevligt förtroende sätt.
Vi köpte inglasning av balbongen och borttagning av den gamla inglasningen. Allt gick enligt plan. Men eftersom vintern har hindrat oss att använda inglasingen hoppas jag att allt fungerar när värmen kommer. -
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Företagares personal var mycket vänliga, uppmärksamma.
Skicklig och noggrant jobb.
Jag är mycket nöjd med inglasning av balkong. -
Mycket bra Genom att jobba mycket snabbt Inglasnig av balkong
skrev om Sakkes Balkongkonsult Stockholm
Glas på balkongen monterades på en dag utan problem. Kommunikationen med företaget var också bra och professionell.