Sam Städ
Utmärkelser
28 omdömen om Sam Städ
Sedan starten hos Reco 2021
skrev om Sam Städ
Allt till full belåtenhet från beställning till flytt och städ.
skrev om Sam Städ
Vi ville ha hjälp med en flytt till nya lokaler. För oss var det viktigt att det var någon som stöttade oss och tog ett helhetsansvar. Mycket beroende på att vi under själva flytten fortsatte vår verksamhet och därför kanske missade mindre delar.
Vi köpte ett totaluppdrag med flytt och omhändertagande av skräp och borttransport av densamma. Även demontering och uppmontering av hörselbur gjordes.
Sam städ gjorde ett mycket kompetent jobb. Vi hade en löpande dialog och de utmaningar som dök upp hjälpte de oss med på ett smidigt sätt.
Vi är mycket nöjde med det arbete de utförde. Vi rekommenderar därför Sam städ å det varmaste. -
skrev om Sam Städ
Köpte flyttstädning som genomfördes med mycket gott resultat till bra pris. Fick även garanti om att ev anmärkning efter besiktning skulle åtgärdas men besiktningen gick igenom utan anmärkning då städningen var mycket väl utförd. Även lösningsfokuserade gällande datum och väldigt trevliga i sina bemötande. Rekommenderar verkligen!!
skrev om Sam Städ
Villastädning. Så gulliga och duktiga städare. Perfekt städning. Vi är verkligen nöjda.
skrev om Sam Städ
Fantastiskt bra skulle vara toppen om man visste någon tid ni kommer
Mvh Helen -
Mycket duktig personal.
Perfekt service. -
Snabbt svar.
Utmärkt utfört.
Sam är superduktig och trevlig. -
skrev om Sam Städ
Trevliga noggranna och alltid i tid
Bra bemött
Tydligt prisförslag
Bra resultat
Billiga -
skrev om Sam Städ
Medtanke på vad dessa helt underbart fantastiska människor fick skåda och utså under storstädningen av min lgh
Så är jag så tacksam för deras insats de gjorde
framför allt den positiva energin de hade under hela dagen
Ni är guldvärda
Ett Exceptionellt Städ&Flytt Team
Stor eloge till er alla och stort tack ❤👊🏻 -
skrev om Sam Städ
Så duktiga och trevliga. Vi är supernöjda!
skrev om Sam Städ
Anlitade Sam Städ till för ett flytt städ. Mycket duktiga och trevliga att ha kontakt med. Dessutom väldigt prisvärt.
Rekomenderar Sam Städs tjänster -
skrev om Sam Städ
Vi anlitade Sam städ när vi skulle flytta.
Trevliga grabbar som jobbade på väldigt hårt.
Professionellt bemötande och de uppnådde alla våra förväntningar.
De täckte möbler och golv bra samt var mycket försiktiga med möblerna. -
skrev om Sam Städ
Jäätefin städning, fin och flexibel service! Rekommenderas varmt!
skrev om Sam Städ
Städning av 8 nybyggda lägenheter. Det fungerade väldigt bra och med bra resultat.
skrev om Sam Städ
Duktig och flexibel städfirma. Gör alltid det lilla extra för kunden. Vi är super nöjda med Sam Städ och kommer definitivt anlita dom fler gånger.
skrev om Sam Städ
Trevlig städpersonal som gör sitt bästa och är hjälpsamma och flexibla. Alltid trevligt och de säger alltid till när de går att nu är vi klara och hejdå. Rekommenderar Sams Städ
skrev om Sam Städ
Tog hjälp av Sam Städ för flyttstäd, och är verkligen supernöjd!
Jättebra kommunikation, snabbt och extremt noggrant jobb.
Rwkommenderar starkt! -
Städning en gång i
månaden.Trevligt bemötande och noggrann personal. -
skrev om Sam Städ
Väldigt måna om att kunden ska va nöjd!
skrev om Sam Städ
Gjorde en flyttning samt flyttstädning his Sam Städ.
Expert företag som vet exakt vad behöver en kund när kontakter de.
Allt i tid och perfekt -
skrev om Sam Städ
Jag har beställt flytthjälp och flyttstäd. Har också numera hemstäd en gång i månaden av dom. Jag är mycket nöjd. De är trevlig och proffsig personal med bra
Bemötande. Har jag några funderingar så får man snabba svar. Jag rekommenderar verkligen Sam Städ & Flytt AB -
skrev om Sam Städ
Bra bemötande! Mycket trevliga!snabb servis! och noggranna med toppen resultat till bra pris.
skrev om Sam Städ
Duktiga, noggranna och trevliga! Rekommenderas varmt!
skrev om Sam Städ
Jag har fått städ och flytt hjälp.
Mycket pålitligt, hjälpsamt och självgående.
Kan varmt rekommendera Sami. -
skrev om Sam Städ
Sams städ kommer enl. Överenskommelse 1g./månad. 2 personer kommer. Städar snabbt och noga. Jag önskar av min städhjälp: inte för mycket socialt prat= kommer som överenskommet, städar och talar om då det är klart. Det fungerar jättebra.
skrev om Sam Städ
Fantastisk service, alltid flexibla och snabba! Rekommenderas varmt!
skrev om Sam Städ
Hade städ hjälp under högsäsong på campingplats