Sam Städ AB

Sam Städ AB

www.samstad.se
  • BadgeThreeYears
4.8

Sam Städ AB erbjuder högkvalitativa städ- och flyttjänster för både hem och kontor. Vi har ett dedikerat team av professionella städare som är utbildade och erfarna inom städning. Vi strävar efter att leverera städtjänster av högsta kvalitet till våra kunder, som är den viktigaste delen av vår verksamhet. Våra tjänster inkluderar:...

101 omdömen om Sam Städ AB

Sedan starten hos Reco 2021

Jan-Markus L
Skrev om Sam Städ AB

Dem kommer alltid på rätt tid. Medarbetare är på varje besök väldigt friendly, effektiv och snabbt. Dem städar ordentlig i alla hörna. Vi är nöjd alltid.

A-Extrusion A
Skrev om Sam Städ AB

De utför sina arbetsuppgifter snabbt och effektivt

Anton L
Skrev om Sam Städ AB

Snabb och väldigt smidig flytt. Funkade mycket bra.

Andy Z
Skrev om Sam Städ AB

Bästa firma man kan anlita. Alltid trevlig personal och fint bemötande. De gör ett bra jobb och är alltid noggranna i sitt utförande. De får högsta poäng från oss./ Doris och Andy

Camilla Marie-Louise Q

Allt gick toppen från första frågan, till utförandet. Vi beställde nedpackning, flytt och städ. Vi är supernöjda!

Tarmo P
Skrev om Sam Städ AB

Jag var jätte nöjd med flyttstädningen. Kan rekommendera till andra.

Percy N
Skrev om Sam Städ AB

Gjorde det dom skulle och snabbt gick det.

Algren A
Skrev om Sam Städ AB

Beställde tömning och flytt-städning av lägenhet. Allt fungerade bra och lägenheten blev som ny.

Claes-Göran A
Skrev om Sam Städ AB

Städningen underkändes i besiktningen. Enligt avtal så kom SamStäd och städade en gång till. Och enligt offert görs detta utan kostnad. När fakturan kom så hade SamStäd lagt på 20 % med hänvisning till att det var hårt smutsat. Enligt besiktningsmannen, som var på plats både före och efter städningen, bedömdes det som en fullt normal flyttstädning. Om SamStäd bedömde det som en svår städning måste man i så fall avtala med kund om en ny offert innan städningen utförs.

Svar från Sam Städ AB

Hej Claes. Det stämmer inte det du skrivit. Lägenheten var totalt smutsigt, och vi har skickat bilder till dig som bevis. Vi har inte lagt 20 procent extra utan enbart en liten summa extra. I slutändan kom vi ändå överens om att du skulle betala den första summan vi kom överens om. Det står annars tydligt på avtalet att vi tar extra betalt om det är extra smutsigt.

Gun O
Skrev om Sam Städ AB

Mycket bra utfört arbete. Noggrant och professionellt.

Peter L
Skrev om Sam Städ AB

Bra utfört jobb trevlig personal och prisvärt

Stella L
Skrev om Sam Städ AB

Använt dem 3 ggr. utan problem. Sam är mån om att det går enligt plan och håller det han lovat.

Petra B
Skrev om Sam Städ AB

Väldigt professionella och trevliga städare som kommer enligt överenskommen tid. De drar inte ut på tiden utan samarbetar väl och får mycket gjort utan att slarva. Städningen gjordes noggrant och vi är supernöjda!

Kättie W
Skrev om Sam Städ AB

Enkla att samarbeta med. Flexibla inför förändringar som uppstod Pålitliga Prisvärda

Brand A
Skrev om Sam Städ AB

Min upplevelse av Sam städ är hög service känsla, rent, samarbetsvilliga. Ett städbolag som är här för att städa inte att prata.

Alf N
Skrev om Sam Städ AB

Sam städ rekommenderar jag. Anlitade dem för tömning och städning av dödsbo. Bra kontakt hela vägen och nöjd med jobbet de gjorde. Tack!

Alexander B
Skrev om Sam Städ AB

This was the best cleaning work I’ve ever had. They were professional and fast and very thorough. Really, their work was flawless. I highly recommend.

Bengt S
Skrev om Sam Städ AB

Jag vill bara säga att jag är verkligen nöjd med er service! Jag anlitade er för flyttstädning och har även haft städning varannan vecka under de senaste sex månaderna, och allt har fungerat jättebra. Det är alltid lätt att få kontakt med er, och jag uppskattar att jag har en egen kontaktperson som gör allt smidigt och personligt. Tack för det fantastiska arbete ni

Knut B
Skrev om Sam Städ AB

Allt igenom en bra upplevelse

Acej A
Skrev om Sam Städ AB

Städningen var enligt önskemål. Riktigt bra!

Birgitta A
Skrev om Sam Städ AB

Hjälpsamma, pålitliga och flexibla om något måste ändras. Rekommendera dem start.

Victoria L
Skrev om Sam Städ AB

Jag valde Sam Flytt och Städ för min flytt från Nybro till Växjö och de hjälpte mig att få alla mina grejer till Växjö, samt ta med det jag inte ville ha till andrahandsbutiken och återvinningscentralen. De var mycket professionella och snabba. Sam svarade på alla mina fråga och flytt var mycket smidigt. Flyttstäd var också utmärkt och lägenhet var ren och fräsch som ny. Bästa flytt jag har haft i mitt liv och jag har flyttat många gånger. Kan stark rekommendera dem!

Jan B
Skrev om Sam Städ AB

Bra bemötande, lite dyra men duktiga medarbetare

Maria N
Skrev om Sam Städ AB

Bokade flytthjälp med kort varsel och det var inga problem. Killarna var skickliga och starka och utförde arbetet snabbt och effektivt. Jättetrevliga allihop! Det var värt varenda krona och jag kan varmt rekommendera denna firma.

Kjell E
Skrev om Sam Städ AB

De arbetar snabbt och bra samt är trevliga!

Susanne H
Skrev om Sam Städ AB

Dem gjorde en bra städning ,profesionell,även om dem kom lite senare på dagen vid 1300

Svar från Sam Städ AB

Stort tack Susanne, Allt gott framöver & Välkommen Åter !

Birgitta C
Skrev om Sam Städ AB

Effektiva, proffsiga, väl utfört arbete, snabbt, tillmötesgående, lätt att få kontakt, trevliga!

Svar från Sam Städ AB

Tack Birgitta . vad roligt att höra att du är nöjd med vårt arbete från början till slut, det är så vi vill ha det.

Britta F
Skrev om Sam Städ AB

Toppenjobb och besiktning utan anmärkning vid flyttstädning.

Svar från Sam Städ AB

Hej Britta ! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Med vänlig hälsning, Sam

Robert E
Skrev om Sam Städ AB

Lätt att få svar på vad det skulle kosta, snabbt på plats för att ge ett pris direkt! Hade en diskussion med Sam efter utfört arbete angående ett par saker som han åtgärdade direkt, istället för att skriva det som recension. Han är mycket lyhörd med stort kundfokus som jag rekommenderar starkt!!

Svar från Sam Städ AB

Hej Robert! Tack för ditt omdöme och din feedback, ⭐️ Ha en fin dag! Med vänlig hälsning, sam

Ronny J
Skrev om Sam Städ AB

Hej, Bemötandet bra, bra återkoppling. Personalen jobbar bra och är jättetrevliga, är ganska stressade för de har mycket att göra . Fönsterputsning kan bli lite noggrannare Kommer anlita dem igen Flyttstäd

Anette Kristina B
Skrev om Sam Städ AB

Mycket nöjd med fönsterputsning och storstädning av två toaletter🙏 Kommer definitivt anlita dem igen!

Carl K

Mycket bra 😊😊😊👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Svar från Sam Städ AB

Stort tack carl, Allt gott framöver & Välkommen Åter !

Jan-Markus L
Skrev om Sam Städ AB

De kommer på riktig tid och gör alla önskemål vi har. Vi har städ och fönsterputs.

Tea A
Skrev om Sam Städ AB

Oerhört trevlig kille; flexibel, lätt att få tag på och ha kontakt med och hans firma gör ett väldigt bra jobb! Har anlitat Sam städ vid flera tillfällen, både för flyttstädning samt tömning av dödsbo och har inget att anmärka på. Tusen tack för bra service och jobb!

Svar från Sam Städ AB

Stort tack Tea, Allt gott framöver & Välkommen Åter !

Anita S
Skrev om Sam Städ AB

Enbart positivt ända från start med nerplockning och bortforsling av en massa prylar till en perfekt slutstädning av lägenheten. Kunde inte vara nöjdare!!!!

Svar från Sam Städ AB

Hej Anita. Tack för att du tog dig tiden att ge oss ditt fina omdöme och tack för att vi fick ditt förtroende.

Leif L
Skrev om Sam Städ AB

Bra jobbat! Både flytthjälp med de tyngsta grejerna samt flyttstäd. Trevlig personal och mycket bra utfört!

Svar från Sam Städ AB

Tack Leif för de orden. Det tar vi med oss vidare framåt.

Cecilia B
Skrev om Sam Städ AB

Hej, Tack för en bra o säker flytt, Trevligt bemötande Positiva o flexibla Kan varmt rekommendera er!

Svar från Sam Städ AB

Tack Cecillia. vad roligt att höra att du är nöjd med vårt arbete från början till slut, det är så vi vill ha det.

Annika E
Skrev om Sam Städ AB

Bra de glömde dock ett litet fönster på insidan på vår övervåning. Trevliga städare

Eva F
Skrev om Sam Städ AB

Sam städ gjorde ett mkt bra jobb tömning av hus samt trädgårdsarbete åt dbo Trevligt bemötande.

Björn A
Skrev om Sam Städ AB

Fick ett totalt närgånget dödsbo på halsen och visste inte hur jag skulle röja ur allt. De röjde ur allt och fixade också den totalt igenväxta trädgården. Det blev bättre än jag trodde att det kunde bli. Snabb service och bra kontakt också.

Ann-Christine A
Skrev om Sam Städ AB

Uppdraget var att röja en vanskött stuga samt att röja en igenvuxen tomt. Allt utfördes till full belåtenhet och man t.o.m. torkade golven (grovstädning). Kommunikationen skedde på ett mycket smidigt och trevligt sätt.. Kan varmt rekommendera Sams Städ AB.

My W
Skrev om Sam Städ AB

Snabba och effektiva! Tack för allt.

Marie E
Skrev om Sam Städ AB

Fantastiskt snabba , effektiva , noggranna och trevliga . Flyttstädningen var kanonbra 👏👏👏👏.

Bjorn R
Skrev om Sam Städ AB

Lätta att ha att göra med, och gjorde perfekt flyttstädning i både huset jag flyttade till och de jag flyttade ifrån.

Frida Å
Skrev om Sam Städ AB

Otroligt hjälpsamma och enkla att ha med att göra, rekommenderar Sam städ alla dagar i veckan

Lotta B
Skrev om Sam Städ AB

Så innerligt tacksam för att jag hittade världens bästa flyttfirma. Känner mig trygg och omhändertagen i varje moment av flytten. Proffsiga killar som hanterar flyttgodset varsamt. Kan varmt rekommendera!!!👌🙏

Lotta R
Skrev om Sam Städ AB

Jag hade en bra och enkel kontakt med Sam, det var aldrig några problem med att lösa saker inför och under vår flytt. Själva flytten gick snabbt och medarbetarna var väldigt duktiga. Jag rekommenderar varmt Sam Städ!

Peter P
Skrev om Sam Städ AB

Jag har bara god erfarenhet av Sam Städ AB. Efter tre flyttstädningar, med beröm utfört arbete, har jag inga problem att vända mig till Sam Städ igen.

Yvonne N
Skrev om Sam Städ AB

Jag hade fönstertvätt i två villor. Jag är nöjd över noggrant arbete och bra pris.

Isabelle E
Skrev om Sam Städ AB

Väldigt nöjd och rekommenderar gärna till andra. Flexibla, noggranna och prisvärda!