Christian Backman

100 omdömen om Christian Backman

Sedan starten hos Reco 2022
Mikaela Z
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Christian lyssnar och fångar mina tankar, föreslår och utmanar. Supertrevlig och den skickligaste frisör jag träffat.

Anita E
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Smart rolig och kunnig! Och då har jag inte börjat med vad han gör för underverk med håret ☺️ På riktigt den bästa frisör du kan ha - slarvar inte, kommer med förslag men lyssnar in. Med den kombon blir resultatet alltid till förnöjelse. Rekommenderar honom hundra gånger om.

Tove N
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Jag har varit kund hos Christian i flera år och jag kunde inte vara mer nöjd! Christian är en fantastiskt trevlig och skicklig frisör, jag blir alltid nöjd med resultatet!

Cathrine B
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Christian är otroligt kunnig, kreativ, skicklig, noggrann och kompetent i sitt yrkesutövande. Detta i kombination med att han har kundens behov i fokus samt ett proffesionellt, klokt, och ödmjukt bemötande gör att man alltid är nöjd som kund efter ett besök hos honom.

Ingalill H
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

En noggrann och skicklig frisör. Han har ett bra kundbemötande.och, som kund känner jag mig alltid nöjd med både klippning och färgning. Jag kan varmt rekommendera honom.

Micael S
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Alltid proffsigt bemötande med fantastiskt resultat.

Elinor F
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Christian är en otroligt proffsig frisör. Jag är alltid nöjd efter besöket!

Anna M
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Christian är en mycket skicklig frisör med absolut gehör. Det rimmade! Dessutom är han en väldigt smart, inkännande och trevlig person.

Susanna E
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Seriös, erfaren, lyhörd och professionell.

Jennifer N
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Alltid ett trevligt och proffsigt bemötande. Kände mig precis som alltid superfin i håret efter klipp och färg. Bästa frisören!