Sandvik / Domeij

www.sandvikdomeij.se
  • BadgeFourYears
4.9
Boka tid Ring 076-027 15 44 Dela

Välkommen till vår lugna och mysiga salong i Vasastan! Här får du alltid fullt fokus från din frisör och vi gör allt för att du ska vara helt nöjd när du lämnar vår salong. Vi är lyhörda och välutbildade och vi går på vidareutbildningar inom både trender och tekniker så ofta vi kan. Emma brinner lite extra för naturligt hår,...

320 omdömen om Sandvik / Domeij

Sedan starten hos Reco 2017

Emma S
Skrev om Emma Sandvik en del av Sandvik / Domeij

Trevligt och proffsigt. Man känner sig ompysslad. Håret blev kanon och frisyren håller även efter tvätt och egen styling. Om det är lika snyggt som nu om en månad så blir det en femma i betyg.

Svar från Emma Sandvik

Tusen tack! Det värmer verkligen att höra att du är så nöjd med resultatet. Jag ska göra mitt bästa för att hålla din frisyr snygg även i framtiden. Ha en härlig dag!

Jagoda C

Professionell och jätte trevligt tjej. Bästa 🙂

Tack så jättemycket Jagoda! Kul att höra! 😊

Sar H
Skrev om Emma Sandvik en del av Sandvik / Domeij

Emma är otroligt proffsig och väldigt inkännande. Försäkrar sig om att hon har uppfattat kundens önskemål och förväntningar innan hon kör igång. Jag är otroligt nöjd med håret och den balayage Emma har gjort. Mitt tidigare sönderslingade hår är som nytt!

Svar från Emma Sandvik

Tusen tack för dina fina ord! Så glad att du känner dig nöjd och trygg hos mig!

Vivi K
Skrev om Emma Sandvik en del av Sandvik / Domeij

Mycket proffesionellt och lyhörd, jättenöjd med resultatet kan varmt rekommenderas!

Tack så mycket! Så roligt att höra! 😊

Cristina A
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Christian är en mycket begåvad frisör och en underbar person. Det är alltid ett nöje att träffa honom och jag lämnar alltid salongen extremt nöjd med resultatet.

Åsa G
Skrev om Antonia Domeij en del av Sandvik / Domeij

Vänligt och personligt bemötande. Kunnig med stor känsla och engagemang för vilken färg och frisyr som passar. Visar och pratar om aktuella prudukter utan att vara påstridig.

Kristina L
Skrev om Antonia Domeij en del av Sandvik / Domeij

Väldigt lyhörd och bra resultat!

Mia B
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Alltid så trevligt bemötande, tar sig tid att planera besöket, uppdaterad och proffesionell på alla sätt!! Otroligt duktig på sitt yrke!! Följer Christian vart han än tar vägen - har varit kund i snart 20 år!! ⭐️⭐️⭐️⭐️

Sandra M
Skrev om Antonia Domeij en del av Sandvik / Domeij

En mycket bra upplevelse. Jag upplevde Antonia som väldigt kunnig, fick många bra tips och blev otroligt nöjd med frisyren. Är inte jätte van att prata så mycket under besök hos frisör men under detta besök kändes det genuint och trevligt. Rekommenderar verkligen och kommer gå tillbaka!

Sara H
Skrev om Antonia Domeij en del av Sandvik / Domeij

Toppentrevlig frisör och proffsig klippning och färg!

Galina V
Skrev om Emma Sandvik en del av Sandvik / Domeij

Jag är jättenöjd med frisörbesök på Sandvik/Domeij. Salongen ger en trevlig och varm upplevelse. Emma Sandvik är mycket kompetent frisör. Hon har en fantastisk förmåga att förbättra kundens utseende. Varma hälsningar/Galina

Svar från Emma Sandvik

Hej Galina! Vad glad jag blir! Kul att du är nöjd med håret och salongen! Varmt välkommen tillbaka :) Med vänlig hälsning, Emma

Maria M
Skrev om Emma Sandvik en del av Sandvik / Domeij

Emma är en fantastisk skicklig frisör! Aldrig blivit så nöjd med mitt hår som nu. Hon är så otroligt kunnig, professionell, lyhörd och kommer med konkreta tips. Stort tack till dig Emma för att du gjorde mig så fin sist, jag längtar redan tillbaka till nästa klippning!

Svar från Emma Sandvik

Hej Maria! Tack så jättemycket för dina fina ord, så glad att du gillade mitt jobb och är nöjd med håret! Du är varmt välkommen tillbaka 😊

Nadia S
Skrev om Emma Sandvik en del av Sandvik / Domeij

Jättebra frisör, duktig och trevlig.

Tack Nadia! Så glad att ha dig som min kund 😊

Johanna E
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Vi var mer än nöjda med Christian.

Tanja M
Skrev om Emma Sandvik en del av Sandvik / Domeij

Efter många vändor till olika frisörer så känner jag att jag äntligen har hittat hem när jag hittade Emma. Hon är helt fantastisk och har en förmåga att se helheten samtidigt som hon anpassar efter ens individuella önskemål. Jag blev så nöjd och glad över hennes klippning och slingor, hon visste exakt vad jag ville ha även fast jag kanske hade svårt att se det själv. Emma är den bästa jag varit hos och jag rekommenderar henne starkt ❤️ Har aldrig skrivit en recension innan, men det var så himla bra att jag var tvungen ❤️ tack Emma!

Svar från Emma Sandvik

Men oj vad glad jag blir Tanja, alldeles tårögd av din recension! Så roligt att du känner att du har hittat hem nu, ser fram emot att ses nästa gång :) tack för att du skrev! ❤️

Matilda L
Skrev om Antonia Domeij en del av Sandvik / Domeij

Antonia är så duktig, lyhörd för vad jag efterfrågar och dessutom mycket trevlig. Salongen är fräsch och mysig!

Svar från Antonia Domeij

Stort tack Matilda, det värmer 🫶🏼 /Antonia

Corinne A
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Jag har gått hos Christian i många år. Han är fantastisk!

ANNA A
Skrev om Antonia Domeij en del av Sandvik / Domeij

Världens bästa frisör. Otroligt noggrann. Erfaren. Klarar svåra färgförändringar med perfekt resultat. Skulle aldrig gå till någon annan.

Irina G
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Jag har varit hos Christian sedan år 2004! Han är bäst!

Raluca M
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Har gått hos Christian i snart 10 år. Han är både inlyssnande och kommer alltid med bra förslag på hur man kan förbättra och utveckla frisyren och looken. Han är väldigt noggrann och superproffsig och resultatet av hans arbete är alltid exceptionellt - finns mao ingen som honom <3.

Stefan B
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Trevlig och mycket duktig frisör!

Berit S
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Jag har blivit bemött på bästa sätt - personalen är mycket trevlig. Christian är min favoritfrisör och har klippt mitt hår i många år. Han är både mycket trevlig och fantastiskt duktig. Jag är helt nöjd med mina besök hos honom.

Emmelie F
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Fantastiskt duktig och proffsig frisör som alltid levererar superfint resultat. Jag går till Christian för slingor och klippning, vilket alltid blir kanonbra. Rekommenderar varmt till andra kunder!

Ingela S
Skrev om Antonia Domeij en del av Sandvik / Domeij

Mycket trevlig och kompetent frisör. Gav stylingtips.

Anna N
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Hej. Att få håret fixat av Christian är det bästa som finns. Så glad att ha honom som min frisör.

Fia N
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Jag blev väldigt väl mottagen . Blir alltid fin och nöjd, efter besök hos Christian.

Carina E
Skrev om Emma Sandvik en del av Sandvik / Domeij

Jag uppfattar Emma som väldigt lyhörd för hur jag vill att slutresultatet ska bli samt att hon är väldig professionell och kunnig yrkesmässigt. Även om prisbilden är hög så tycker jag att det jag får motsvarar priset.

Svar från Emma Sandvik

Tack så mycket Carina! Vad fint att höra :)

Rasmus J
Skrev om Emma Sandvik en del av Sandvik / Domeij

Emma är oerhört professionell, kompetent och trevlig. Jag är väldigt kräsen, men har varit supernöjd efter varje klippning hos Emma.

Svar från Emma Sandvik

Ååh tack Rasmus! Vad glad jag blir! Så lyxigt att få klippa dina guldlockar! :)

Anna B
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Christian är en hårkonstnär! Lyhörd, fantasifull, har öga för detaljer och är både rapp och exceptionellt noggrann!

Magdalena E
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Alltid vänlig, lyhörd, noggrann och skicklig!

Linnea J
Skrev om Emma Sandvik en del av Sandvik / Domeij

Jättetrevlig personal. Man känner sig väl omhändertagen. Känns inte stressigt alls, utan det är en lugn miljö. Superfint resultat.

Svar från Emma Sandvik

Hej Linnea :) Tack! Så kul att höra! Alltid så mysigt att ha dig i stolen!

MADELEINE N
Skrev om Antonia Domeij en del av Sandvik / Domeij

Säger bara woow….. Antonia fick fram otroliga fina ljusa slingor utan ens att behöva bleka håret. Hon är en konstnär, imponerad. Är så nöjd med mitt hår.

Sandvik / Domeij gillar detta
Ellen E
Skrev om Antonia Domeij en del av Sandvik / Domeij

Supernöjd med både klippning och färg!!!!

Malin N
Skrev om Antonia Domeij en del av Sandvik / Domeij

Har aldrig förr varit så nöjd med mitt hår sedan jag började gå till den här salongen!

Lars A
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Alltid väl och vänligt bemött. Christian levererar professionellt resultat och lever upp till förväntningarna. Utmärkt på alla punkter

Katarina H
Skrev om Emma Sandvik en del av Sandvik / Domeij

Emma är en proffsig och serviceminded frisör med en jättetrevlig och vacker salong och jag är alltid väldigt nöjd efter mina besök hos henne! Hon anpassar med mycket kunskap behandling och klipp efter kundens behov och egna idéer och använder fina produkter.

Svar från Emma Sandvik

Vad glad jag blir Katarina! Det är så kul att ta hand om ditt hår och få komma med idéer som passar ditt hår. Älskar att klippa dina lockar :)

Camilla T
Skrev om Emma Sandvik en del av Sandvik / Domeij

Emma är så duktig och proffsig på både färg och klippning! Bästa jag någonsin varit hos!

Svar från Emma Sandvik

Ååh Camilla vad glad jag blir! Tack! Så glad att du hittat till mig!

Josefin L
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Fint bemötande, lugn miljö med högt i tak. Lyssnar in önskemål och skapar på ett proffesionellt sätt ett resultat med hänsyn till kvalitet.

Christian S
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Mycket duktig frisör för dig som vill ha en välpolerad, välproportionerad och snyggt skulpterad frisyr! Kan verkligen rekommendera!

Helena Å
Skrev om Emma Sandvik en del av Sandvik / Domeij

Vänligt och professionellt bemötande, behandlingar och rådgivning som gjort underverk för mitt hår!

Svar från Emma Sandvik

Tack Helena! Vad glad jag blir! Så kul att ditt hår mår så bra :)

Maria B
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Alltid lika trevligt bemötande och proffesionellt utfört arbete!! 10 av 10!!

Ingalill H
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Jag fick ett vänligt bemötande. Christian är en mycket skicklig frisör som är noga och som lyssnar på kunden. Går alltid därifrån nöjd. Med ett välklippt och färgad hår. Kan varmt rekommendera Christian Backman på Sandvik / Domeij.

Ingela B
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Vänlig, proffessionell, lyssnar på sin kund och är mycket engagerad. Jag blir alltid mycket nöjd när jag fått klippning och färgning av Christian. Brukar rekommendera Christian till alla vänner. Jag önskar Christian och er alla på Sandvik/Domeij En God Jul Och ett Gott Nytt År! Ingela

Katherine W
Skrev om Antonia Domeij en del av Sandvik / Domeij

Antonias erfarenhet kopplat med hennes känsla för färg och form och varma bemötande gör att det är med absolut trygghet och glädje som jag besöker salongen. Sandvik Domeijs salong är vackert inredd och fyller tiden där mig med ett lugn. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lina G
Skrev om Antonia Domeij en del av Sandvik / Domeij

Antonia är inlyssnande , utvärderar förutsättningarna och kommer med väl avvägda förslag och resultatet blir alltid lyckat! Det är även en mycket trevlig atmosfär på salongen som gör att man trivs och slappnar av.

Sara H
Skrev om Emma Sandvik en del av Sandvik / Domeij

Supernöjd med klippningen och slingorna och trevligt och proffsigt bemötande!

Svar från Emma Sandvik

Tack Sara! Härligt att du är nöjd! :)

Samaneh H
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Jag har klippt mig hos Christian sedan 2001 och bättre frisör går det inte att hitta!

Andrea H
Skrev om Antonia Domeij en del av Sandvik / Domeij

Antonia är verkligen den bästa frisören 🤩🤩

Nadia S
Skrev om Antonia Domeij en del av Sandvik / Domeij

Jätte duktig och trevlig, samt pratsam :)

Hanna K
Skrev om Christian Backman en del av Sandvik / Domeij

Christian är en fantastisk frisör! Lugn, trygg, kunnig och noggrann. Jag känner mig alltid som ny när jag varit där!